Látványos és eredményes többnyire Céroni játéka.
Látványos és eredményes a színészi teljesítménye.
Látványos és eredményes a pályafutása eddig.
Amilyen pozícióban van jelenleg a reál,náluk ő jelenti a Messiást.Nem Kaká,nem.Pont amiatt,h a brazil csendes,szerény,mégis remek futballista.Nem annyira közszereplő,mint a portugál,aki folyamat szinten a lapok címoldalára kerül.Még az is 3 oldalas cikk,ha tüsszent.És ez a csapból is Ronaldo folyik effekt,ami többre tartatja az emberekkel őt,mint a kollegáját.Olyan Beckham feeling,ami nála is fennáll.Mellette szinte uncsinak tűnik Kaká,pedig LEHET,h hasznosabb playa.(Azért a feltételes mód,mert ennek eldöntése nem az én tisztem,és amúgy is szubjektív.)De ez odaát nem számít,mert az utóbbi időszak legsikeresebb playája érkezett hozzájuk,stílszerűen világcsúcs vételárral berobbanva.
Az lehet,h egy kéz- (illetve láb,mivel focista

) mozdítást sem tett még a csapatáért,de máris az egekbe emelte a szurkolókat pusztán a jelenlétével.Azzal a potenciállal,amit ő jelent a csapatnak és a szurkolók felé.Szerintem teljesen érthető reakció,h megőrültek érte odaát.Ne a BARCA gondolkodásmódja szerint ítéljünk,hanem az általukéval.Korábban már kifejtettem ezt a csillogásos,rongyrázós dolgot,így nem ismétlem,de ehhez a világhoz ideális ember ő.Jobban,mint akár a mi MESSInk.Benne lesznek a médiában,amíg CR9 ott tolja,az tuti!Róluk fognak szólni a hírek.ÉS mivel az övék az egyik legnagyobb kavarógép (nem csak a cseleire értem),borzasztó a hype-ja.
Egyszerűen nem fognak tudni bukni vele!!!Mégha nem is nyernek sorozatban trófeákat,akkor sem!Egyszerűen a Ronaldo mánia egyre jobban terjedni fog,ergo a madrid is folyamatosan az emberek fülében van.Persze ez igaz Kakára is,hisz sokan tartják nagyra őt is.Bár árnyalatnyi különbség,h őt kifejezetten csak a játéka miatt.Nem a bulvárhisztéria miatt,mint ami Cristianot övezi,persze a nagyszerű játéka mellett.MErthogy nagy zsugás,azt nem lehet elvitatni tőle!MAx az csökkentheti az érdemeit,h milyen körítéssel játszik.De ettől még nem lesz rosszabb.
Az meg,h megkapta a 9est...NA és?Amekkora játékosnak tartják odaát már most,ki is 'jár' neki.Figyu,nemrég még kapta gazdagon az oltást a szurkerektől,de pár hete (hónapja?) elfelejtve az oka,már csak a szépre emlékeznek.Ezt nevezhetjük megelőlegezett bizalomnak

Persze,h kezdőként kaphatta volna a 77est is,de eladhatóbb,jólhangzóbb A 9es.És ez Perecnek (is) fontos.És h nem az érdemei alapján kapta,kit érdekel?ITT?

Ezt csak azért írom,mert Tamás,pont Te csóváltad a fejed ebben a topicban Kaká bemutatásánál,h kit érdekel,hányas lesz,ez BARCA fórum,itt senkit sem kéne érdekelnie.Most meg Te írod ezt a 9es mizériát!?
Asszem ez a számháború annyira nem kellene,h túl nagy hangsúlyt kapjon.Olyan értelemben,h talán 1től 11ig nem nagyon van olyan szám,amiben ne játszott volna vmi igen nagy zsugás valamikor.Plusz még ezen felül még jópár másikban is.Akkor ezeket alapból ki kéne húzni,mert az újoncok még nem szolgálak rá,h a nagy elődök számában rohangáljanak?Persze.Aztán majd nyomatják 234-esben,nem?
Tudom,ellenpéldaként fel lehet hozni Lionel MEssit.Debütálásakor a 30asban tolta,annak ellenére,h már jóval előtte nagy potenciált láttak benne.(Kaphatott volna 'nagyobb' számot.)Aztán 19ben,pedig akkor már rendesen bontogatta a szárnyait.Végül övé lett a 10es

Erre lehet mondani,h kiérdemelte,maximálisan.A játékával,a személyiségével,a hozzáállásával.Ideális tizes.
De hangsúlyozom,odaát másképp megy ez.Pölö Sneijder is kapcsiból 10es,pedig ezt elvileg a mindenkori 'MVP' playa érdemli ki általában mindenhol.Biztos játszottak többen is ebben a számban odaát,akiknek a szintjét nem üti meg.De ez van.
Engem személy szerint nem zavar.
Akár 1esben is játszhatna CR,meg mondjuk 1/B-ben Kaká,valamint ezresben Benzema.Pont letojom.Egy számít:
MARADJANAK MÖGÖTTÜNK!!!
Bocs,ez naon hosszú lett
ozsimiki írta:Varga Tamás írta: mert elhagyta a MU-t, amely ha jól kapar, jól játszik esetleg visszaszerezhet egy elvesztett szurkolót, aki épp a portugál miatt fordult el a "Vörös Ördögök"-től.
off, és csak az én véleményem a dologgal kapcsolatban:
nem hiszem,h akármelyik csapat és szurkolótábor vissza szeretné szerezni azokat a "szurkolóit" akik 1-1 játékos miatt elfordulnak a csapattól.
kaparjanak is,hogy meglegyen a 4.zsinórban, másért nem kell
Nem csak a Te véleményedet tükrözi ez
De kiegészíteném azzal,h a zsinór 4.en kívül még teperjenek a meglévő igencsak nagyszámú szurkolóikért is

És tényleg ne az elvesztettekért