- Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám?
- Hát, ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka.

ha már csákk norisz:Danka00792 írta:LoL!Demonhunter írta:Chuck Norris nem megszületett hanem levedlette az annyát![]()
![]()
Mekkora baromság.![]()
Ennél jobban már csak ez tetszik:
Chuck Norris előbb vesztette el a szüzességét, mint az apja.
LoL!Demonhunter írta:Chuck Norris nem megszületett hanem levedlette az annyát
hehe, ha még ilyen vidit akartok, érdemes benézni a www.nimportequi.com -ra, Remi csinálja azokat is!
Cali írta:Biztos mindenki látta már ezt a két reklámot! De muszáj belinkelni ide.
Sziget 2009 v1
Sziget 2009 v2
Évről évre egyre jobbak a szigetes reklámok!![]()
Hát pl.:a Camp Nou topikjába.Ráadásul ha oda benéztél volna látnád hogy kb.1 hete be lett rakva oda is a hír és ki lett tárgyalvaAuron írta:Nem tudtam hova írjam:
És egy elég durva hír: A Barca a tengeren akar felépíteni egy stadiont. Állítólag 150 ezer férőhelyes lesz a stadion. Ez még csak egy terv, de ha fel is építik... Legalább 1 milliárd euró lesz az építése. Legalább. Nem tudom, hogy ezt hogy akarják majd finanszírozni, de ha sikerül...
Látványtervek
Például a Camp Nou, a szentély-be... Oda írhattad volna... Egyébként ezt ott többször is megtalálod...Auron írta:Nem tudtam hova írjam:
És egy elég durva hír: A Barca a tengeren akar felépíteni egy stadiont. Állítólag 150 ezer férőhelyes lesz a stadion. Ez még csak egy terv, de ha fel is építik... Legalább 1 milliárd euró lesz az építése. Legalább. Nem tudom, hogy ezt hogy akarják majd finanszírozni, de ha sikerül...
Látványtervek