2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bojan az első 15 percben nagyon aktív volt, ez igaz. És utána? Abidal? Majdnem egy gólpasszt adott az ellenfélnek, és volt 1 felfutása (amit egyébként Henry vett észre!).kabekabe írta:Az elsőbe jobb volt Alves, Bojan, Xavi, Abi minimum
Ilyet Barca szurkolóként,hogy lehet leírni?Elgondolkodtató....Ronaldinho&Barca írta: Az, hogy egyesek ismét megtalálták.. szaros szuperkupa meccs után, nah mind1 alig várom én is kritizáljam majd a bosnyákot..
Az elsőbe jobb volt Alves, Bojan, Xavi, Abi minimum. A másodikba kb. mindenki. belefér az idény eleji forma, de ennél több kell. Tavaly télen még szídtam, de a második félévi teljesítményére nem lehetett panasz. Első évében meg sokat volt sérült pl. Samu. És valld be akkor téleg nem volt jó.Mikaos írta:Na, kezdődik...Fernando írta:Azért hagy védjem meg LM19-et. Kritikán alul játszott. Most mondd már meg, hogy mi köze annak h 7 méterről nem meri ellőni a labdát, ehelyett rossz megoldást választ és fölé emel, ahhoz, hogy sérülésen van túl? De akár mondhatom a sok emberbecselezést, rossz beadást és rengeteg jóval kapu mellé durrantót lövést. Rossz forma. Oké idény eleji. Nem is akarom én őt szidni, de most a sérüléssel burkolni ezeket a dolgokat hülyeség, már bocs.
Nem akarja itt senki sem burkolni ezeket. Az elvakultságot akarom finomítani.
Azt mondd meg, hogy hányan voltak, akik jobban játszottak nála az 1.félidőben?! Ha tudsz 3-at mondani, akkor hajrá! De azért Henryt "kell" szidni - a többi 6-7 játékost nem...
De figyelj, én lassan elfogadom: akkor is szidták páran, amikor házi gólkirály lett első évében! Tavaly is szidták páran, amikor meccsenként vagy 1 gólpasszt, vagy 1 gólt lőtt!
Tul.képpen csak ebből van elegem...az igazságtalan kritikából. Nem azt mondom, hogy nem lehet őt kritizálni - csak mikor az egész csapat láthatóan gyengén játszik, és nem tudnék kiemelni 2 embernél többet, aki jól játszott, akkor minek rászállni mindig 1 játékosra?
Tegnap is volt pár nagyokos, aki rászállt Pedrora, mielőtt gólt lőtt és gólpasszt adottNos, ugyanez szokott lenni Henryval is...szerencsére. Úgyhogy ezt jó ómennek tartom.
Na, kezdődik...Fernando írta:Azért hagy védjem meg LM19-et. Kritikán alul játszott. Most mondd már meg, hogy mi köze annak h 7 méterről nem meri ellőni a labdát, ehelyett rossz megoldást választ és fölé emel, ahhoz, hogy sérülésen van túl? De akár mondhatom a sok emberbecselezést, rossz beadást és rengeteg jóval kapu mellé durrantót lövést. Rossz forma. Oké idény eleji. Nem is akarom én őt szidni, de most a sérüléssel burkolni ezeket a dolgokat hülyeség, már bocs.
Azért hagy védjem meg LM19-et. Kritikán alul játszott. Most mondd már meg, hogy mi köze annak h 7 méterről nem meri ellőni a labdát, ehelyett rossz megoldást választ és fölé emel, ahhoz, hogy sérülésen van túl? De akár mondhatom a sok emberbecselezést, rossz beadást és rengeteg jóval kapu mellé durrantót lövést. Rossz forma. Oké idény eleji. Nem is akarom én őt szidni, de most a sérüléssel burkolni ezeket a dolgokat hülyeség, már bocs.Mikaos írta:Erre azért fogadni mertem volna...lionelmessi19 írta:BSZ
Hát énis kívánok neki, egy eddiginél lényegesen jobb formát erre az idényre. Ha Busquets fejlődik, vagy valamelyik fiatalunk nagyon belelendülne, veszélyben lehet a francia.![]()
Legalább te - mint cikkíró - neked tudnod kéne, hogy egy Achilles-sérülésen van túl a francia (ha egyáltalán túl van!!!). Ezért megint teljesen feleslegesek és alaptalanok ezek a kritikák.
Tegnap nem sok jobb teljesítmény volt nála, de persze a divat az divat...nem lehet mit tenni
Erre azért fogadni mertem volna...lionelmessi19 írta:BSZ
Hát énis kívánok neki, egy eddiginél lényegesen jobb formát erre az idényre. Ha Busquets fejlődik, vagy valamelyik fiatalunk nagyon belelendülne, veszélyben lehet a francia.
Hát persze h elolvassa...Zozzy 5 írta:Most abszolút nem kötekedésképpen, de szerintetek ezt Henry elolvassa?
Igen én írtam, mint ahogy a Maxwell-est is. Köszi szépen, igyekszem!danikaa10 írta:Barca_BomeA Henrys cikket te írtad? Mert az Aláírásodba az van, hogy K.Tamás, ha nem elnézést, ha pedig igen Gratula. Bocs az OFFért.
Barca_Bomebarca_bome írta:
Így van, Titi sohasem fog leengedni, amíg fizikálisan bírja a hajtást, addig hajtani is fog a csapatért!