Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Bojan az első 15 percben nagyon aktív volt, ez igaz. És utána? Abidal? Majdnem egy gólpasszt adott az ellenfélnek, és volt 1 felfutása (amit egyébként Henry vett észre!).kabekabe írta:Az elsőbe jobb volt Alves, Bojan, Xavi, Abi minimum
Ilyet Barca szurkolóként,hogy lehet leírni?Elgondolkodtató....Ronaldinho&Barca írta: Az, hogy egyesek ismét megtalálták.. szaros szuperkupa meccs után, nah mind1 alig várom én is kritizáljam majd a bosnyákot..
Az elsőbe jobb volt Alves, Bojan, Xavi, Abi minimum. A másodikba kb. mindenki. belefér az idény eleji forma, de ennél több kell. Tavaly télen még szídtam, de a második félévi teljesítményére nem lehetett panasz. Első évében meg sokat volt sérült pl. Samu. És valld be akkor téleg nem volt jó.Mikaos írta:Na, kezdődik...Fernando írta:Azért hagy védjem meg LM19-et. Kritikán alul játszott. Most mondd már meg, hogy mi köze annak h 7 méterről nem meri ellőni a labdát, ehelyett rossz megoldást választ és fölé emel, ahhoz, hogy sérülésen van túl? De akár mondhatom a sok emberbecselezést, rossz beadást és rengeteg jóval kapu mellé durrantót lövést. Rossz forma. Oké idény eleji. Nem is akarom én őt szidni, de most a sérüléssel burkolni ezeket a dolgokat hülyeség, már bocs.
Nem akarja itt senki sem burkolni ezeket. Az elvakultságot akarom finomítani.
Azt mondd meg, hogy hányan voltak, akik jobban játszottak nála az 1.félidőben?! Ha tudsz 3-at mondani, akkor hajrá! De azért Henryt "kell" szidni - a többi 6-7 játékost nem...
De figyelj, én lassan elfogadom: akkor is szidták páran, amikor házi gólkirály lett első évében! Tavaly is szidták páran, amikor meccsenként vagy 1 gólpasszt, vagy 1 gólt lőtt!
Tul.képpen csak ebből van elegem...az igazságtalan kritikából. Nem azt mondom, hogy nem lehet őt kritizálni - csak mikor az egész csapat láthatóan gyengén játszik, és nem tudnék kiemelni 2 embernél többet, aki jól játszott, akkor minek rászállni mindig 1 játékosra?
Tegnap is volt pár nagyokos, aki rászállt Pedrora, mielőtt gólt lőtt és gólpasszt adottNos, ugyanez szokott lenni Henryval is...szerencsére. Úgyhogy ezt jó ómennek tartom.
Na, kezdődik...Fernando írta:Azért hagy védjem meg LM19-et. Kritikán alul játszott. Most mondd már meg, hogy mi köze annak h 7 méterről nem meri ellőni a labdát, ehelyett rossz megoldást választ és fölé emel, ahhoz, hogy sérülésen van túl? De akár mondhatom a sok emberbecselezést, rossz beadást és rengeteg jóval kapu mellé durrantót lövést. Rossz forma. Oké idény eleji. Nem is akarom én őt szidni, de most a sérüléssel burkolni ezeket a dolgokat hülyeség, már bocs.
Azért hagy védjem meg LM19-et. Kritikán alul játszott. Most mondd már meg, hogy mi köze annak h 7 méterről nem meri ellőni a labdát, ehelyett rossz megoldást választ és fölé emel, ahhoz, hogy sérülésen van túl? De akár mondhatom a sok emberbecselezést, rossz beadást és rengeteg jóval kapu mellé durrantót lövést. Rossz forma. Oké idény eleji. Nem is akarom én őt szidni, de most a sérüléssel burkolni ezeket a dolgokat hülyeség, már bocs.Mikaos írta:Erre azért fogadni mertem volna...lionelmessi19 írta:BSZ
Hát énis kívánok neki, egy eddiginél lényegesen jobb formát erre az idényre. Ha Busquets fejlődik, vagy valamelyik fiatalunk nagyon belelendülne, veszélyben lehet a francia.![]()
Legalább te - mint cikkíró - neked tudnod kéne, hogy egy Achilles-sérülésen van túl a francia (ha egyáltalán túl van!!!). Ezért megint teljesen feleslegesek és alaptalanok ezek a kritikák.
Tegnap nem sok jobb teljesítmény volt nála, de persze a divat az divat...nem lehet mit tenni
Erre azért fogadni mertem volna...lionelmessi19 írta:BSZ
Hát énis kívánok neki, egy eddiginél lényegesen jobb formát erre az idényre. Ha Busquets fejlődik, vagy valamelyik fiatalunk nagyon belelendülne, veszélyben lehet a francia.
Hát persze h elolvassa...Zozzy 5 írta:Most abszolút nem kötekedésképpen, de szerintetek ezt Henry elolvassa?
Igen én írtam, mint ahogy a Maxwell-est is. Köszi szépen, igyekszem!danikaa10 írta:Barca_BomeA Henrys cikket te írtad? Mert az Aláírásodba az van, hogy K.Tamás, ha nem elnézést, ha pedig igen Gratula. Bocs az OFFért.
Barca_Bomebarca_bome írta:
Így van, Titi sohasem fog leengedni, amíg fizikálisan bírja a hajtást, addig hajtani is fog a csapatért!