A Magyar Barca B
-
- Director del Fútbol
Most akkor mi lesz Norbival (még szóba se került, pedig az előző tornán sokat köszönhettünk neki is), Viktorral és Bencével? Már így is tízen vagyunk, szerintem a 11 bőven elég, de a fent említett 3 úriemberrel is szívesen játszanék együtt... Az bíztos, hogy nem lesz olyan megoldás, ami mindenkinek jó...
Mindegy, nagyon várom már, hogy újra együtt püföljük az ellenfeleket, meg, hogy lássam a fejeteket!
Mindegy, nagyon várom már, hogy újra együtt püföljük az ellenfeleket, meg, hogy lássam a fejeteket!
19
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Irkálsz hülyeségeket.Meg én is.Rumig írta:Ergo én meg se próbáljam magam felírni, mert úgyis kihúztok?

1. Csongor [C]
2. Dani
3. Bálint
4. Vito
5. Zozz
6. Saviola
7. Badi
8. Ati
9. Rumi
10.
11.
De 11 fős keret szerintem bőven elég.Az két csapat,de Csongor dönt,ebben nem pofázok bele.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Természetesen megyek, a találkozót kihagytam, így a tornán főleg ott a helyem
Meg kell védenem a gólkirályi címemet is 

19
1. Csongor [C]
2. Dani
3. Bálint
4. Vito
5. Zozz
6. Saviola (?)
7. Badi
2. Dani
3. Bálint
4. Vito
5. Zozz
6. Saviola (?)
7. Badi
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
csáó
a madridista b is jön a selejtezőre, sorry az előleg miatt, ma jutott eszembe, hogy be kéne fizetni. a pénz megvan, itt van nálam, viszont dolgozom este 8-ig, úgyhogy nem tudom mikor tudnám odaadni, mert keddig meló, szerda-csütörtök suli, utána meg már selejtező. viktort próbáltam hívni, de csak a hangpostát értem el. nagy gáz lenne, ha mi is 5-én fizetnénk ki az egészet?
ercé, madridista b.
a madridista b is jön a selejtezőre, sorry az előleg miatt, ma jutott eszembe, hogy be kéne fizetni. a pénz megvan, itt van nálam, viszont dolgozom este 8-ig, úgyhogy nem tudom mikor tudnám odaadni, mert keddig meló, szerda-csütörtök suli, utána meg már selejtező. viktort próbáltam hívni, de csak a hangpostát értem el. nagy gáz lenne, ha mi is 5-én fizetnénk ki az egészet?
ercé, madridista b.
-
- Llegenda del Barça

Egyébként mostanába tényleg csinálom a pénzt, most nyertem egy 20ast tippmixen

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
1. Ő
2. Te
3. Én

Badinak benne van az aláírásában, Csongor meg Te is állandóan ezen lógtok, a negatív reklám is reklám
. Én voltam, pontosabban a lista alapján Te voltam
2. Te
3. Én
És Te erre büszke vagyDrigo írta:A vírusírtós meg az én "poénom"![]()

Badinak benne van az aláírásában, Csongor meg Te is állandóan ezen lógtok, a negatív reklám is reklám

-
- Eurobarca Staff
Így van, minél több an(n)ál jobb, szóval gyertek csak bátran, egyrészt jó lenne minél előrébb végezni és már a B-vel is megcsípni egy dobogót, másrészt az előtte-utána-közben lévő hangulatnak is jót tenne a nagy társaság.Perrero írta:akartam írni msnen, de pittyegett a vírusírtó
szept 11.én lesz Kowalsky ZPben, jössz![]()
szerintem minél többen menjünk tornára, múltkor ráb.sztunk.. engem spec. nem érdekel ha 2 percet játszom összesen
Hogyne mennék koncertre, foglalok is egy jegyet hazafelé másnap meg vissza

A vírusírtós meg az én "poénom"

http://www.ZALNER.eu" target="_blank