Stelios írta:Akik itt szidják Zlatant, azok egyszerűen szégyenek, és elárulják a Barçát. Akik itt utálják Zlatant, azokat én gyűlölöm. Tiszta szívemből.
nem kéne gyűlölködni! én kifejezetten reményt keltőnek éreztem Ibra igazolását, szurkolok is neki de:
az ellenünk nyújtott teljesítménye után rendült meg először komolyan a hitem abban, hogy jól cseréltünk e? Itt ugyanis nem hivatkozhat arra, hogy idő kell!!! hogy mit hiányolok? a hatékony játékot. semmit nem láttam a (bizonyára meglévő) erényeiből, a hatalmas átlövésekből, egyszerűen nem volt veszélyes a kapura (úgy igazán) nem voltak említésre méltó megmozdulásai, kivéve természetesen a gólt, de ez sem a csatár teljesítménytől van, hanem a körülményektől! mondjuk ki bátran inkább szerencsés volt mint, mondjuk mesteri.
azt nem vitatom, hogy szoknunk kell nekünk is a stílusát,na de ha ilyen keveset(vagy semmit) mutat akkor nehéz lesz a dolog! csak összevetésként, én nem kedvelem C.Ronaldót, de bele,bele néztem a tegnapi meccsükbe, Ő ugyan nem lőtt gólt de ég és föld a különbség a két TELJESÍTMÉNY között sajnos az Ő javára!