Silvanus írta:Kedves Szerkesztők!
Most így három nap után egy érdekesség jutott az eszembe, ahogy nézegettem a fórumot! Tök jó ez az egész ahogy van, de...! Nem féltek attól, hogy ahány ember, annyi kérdés, ill. 100 millió kérdést fel lehet tenni 100 millió féle képen, azaz mindenki majd nekiáll egy témához különbféle kérdéseket feltenni, persze mindenki készít arra majd egy új topic-ot, csinálnak szavazásokat........ szóval a végére lesz 600 ezer topic, meg szavazás, amiből kb. a 80%-a ugyan az lesz, vagy igen hasonló!?... A számok persze csak túlzások, de én már egy-egy témában most sem tudom követni a fonalat, mert itt is beszélnek róla, ott is... pedig még alig van egy pár topic?!... Lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de nem lesz ebből előbb-utóbb egy nagy káosz???
Bízunk benne, hogy nem.
Ehhez azonban elsősorban a felhasználók "fegyelmezettségére" van szükség. Ha mindenki oda írja a gondolatait ahol annak valóban a hellye van, akkor nem lesz probléma.
Nyilvánvaló, hogy egy idő után rengeteg topic lesz, ami teljesen átláthatatlan lenne. Csakhogy a Topicok nagy része föl fog morzsolódni, egyszerűen nem ír bele senki, mert más lesz előtérben.
Már most is megfigyelhető talán, hogy van pár topic, amely kevéssé látogatott, s ezért a sor aljára került. A továbbiakban is ez lesz, csak nagyban. Több oldalnyi topiccím lesz, de azok közül majd csak az első oldal tetején lévők lesznek állandó használatban. Természetesen ez egy állandóan cserélődő topiccsoport lesz. Lesz amely eltűnik, lesz ami esetleg rehabilitálódik, s lesz ami új.
Amire azonban szükség van a felhasználók részéről, hogy teljesen felesleges topicokat ne nyissanak. Az adminisztrátorok amennyire lehet, majd igyekeznek rendben tartani a fórumot, tehát ha megszületik pl. még egy topic ugyan abban a témában, akkor azt törölni fogjuk, hogy ne zavarjon.
Jó fórumozást!