Olyan szánalmas amiket írtok, én nyomon követtem Henry játékát Arsenalos karrierje során is, és az akkori "fiatal" Henry sem tudott volna a tegnapi meccsen jobb teljesítményt nyújtani.
Henry nagyon jó fizikális állapotban van, egyszerűen rá voltak szállva a védők, Titynek alapból nem fekszik a felállt védelem elleni játék.
Ez ellen a bunkerfoci ellen csak Ibra lett volna hatásos ott középen. Számtalan más klasszis csatárt berakhattatok volna oda a Henry helyére, akkor sem lennénk előrébb.
Megjegyezném, ha Tity nem köti le a védőket ilyen szinten, akkor leshettük volna azt, hogy hány helyzetünk van a meccsen.
A Real Madrid ellen ha kap lehetőséget góllal fogja meghálálni abban biztos vagyok. De ha mégsem lő gólt, akkor pedig nagyon hasznosan fog játszani és kiszolgálja csapattársait.
Tityre mindent lehet mondani, de azt, hogy ne lenne alázatos és ne lenne jó kondiban azt nem. Attól, hogy nem lőtt gólt attól még hasznosan játszott. Hány szabadrúgást is kaptunk róla
Egyszerűen nem kapott használható labdát, ha Eto'o nálunk nyújtott volna olyan teljesítményt, amilyet tegnap a másik oldalon, akkor most az ő topikja is tele lenne szidkozódással, pedig ő sem kapott labdát az Inter játékosoktól, amiről nem ő tehet.
Nagyon idegesítő, hogy Henry topikja állandóan tele van ilyen értelmetlenségekkel, hogy nem játszik jól stb...
A Barcelona egy csapat, ahol nem mehet minden játékosnak minden meccsen, sőt, van amikor egy hosszabb ideig nincs formában valaki, de Henry legalább mikor nincs élete formájában, akkor is a csapat hasznára tud lenni.
Az pedig a másik, hogy olyan sose, legalábbis nagyon ritkán van, hogy egy meccsen mind a három támadónknak megy a szekér. Most ez Pedro meccse volt, Iniesta is jól játszott, Henry pedig levette Samuelt és Luciot. Ha Henry nem foglalja le a két belső védőt, akkor Pedroéknak is kevesebb tér jut.
Más: Pedro akkor ment el Maicon mellet, amikor akart