2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem nagyon bejön. Ha nem lenne a mostani avám, használnám is. De lehet, hogy még fogom.MichaaBee írta:
Meg, de már csak holnap délután/estefele.kyle írta:Michaabee: Ha nem nagy kérés meg tudnád nekem is csinálni azt a háttérképet 1366x768-asra? :$
Ő azért nem egy esetben odakommentelte a képhez,hogy 'ez most ilyen lett',vagy hogy 'most ez jött'. Ezek okoztak felháborodást, később meg már priuszosként kezeltük,szerintem érthető..Benjinho94 írta:rendben de hogyha neki ezt így elnézítek, akkor ne legyen nagy rinya ha valaki más lop. ahogy emlékszem 2barcafan2-nél is egész szép kis felháborodás volt belőle.
Biztos így van,ezt mondjuk nem tudom,minek írtad le,de majd ő biztos megköszöni külön is.Benjinho94 írta: amúgy meg a ti nagy Polditokat kb másfél éve ismerem , és elmondhatom hogy legalább fél éve folyamatosan nem fejlődik semmit.
Én pártatlan vagyok, de már sok embert "felakasztottunk/felakasztottatok" már ilyenért. (Az nem mentség, hogy nem irta oda hogy nem az övé)socio66 írta:Benjinho,most akasszuk fel Poldit,vagy mi?
írta azt h nem ő csinálta?levproff írta:és írta, hogy Ő csinálta?..akkor meg.Benjinho94 írta:gyerekek, Poldi rohadtul lopta azt az avát.
Elöször várjuk meg Poldi nyilatkozatát.levproff írta:és írta, hogy Ő csinálta?..akkor meg.Benjinho94 írta:gyerekek, Poldi rohadtul lopta azt az avát.
és írta, hogy Ő csinálta?..akkor meg.Benjinho94 írta:gyerekek, Poldi rohadtul lopta azt az avát.
Tessék.Kardi írta:Ezt a képet ha megkérném valamelyik mester megcsinálná nekem 1600x900as felbontásban? ...előre is nagyon szépen köszönömHouse írta:szerk: sokan kerestétek az utóbbi időben: http://h.imagehost.org/0984/13ki2oes4.jpg
House írta:szerk: sokan kerestétek az utóbbi időben: http://h.imagehost.org/0984/13ki2oes4.jpg
nem kéne oltogatni másokat a lopással...:Poldi:.. írta:rendedben. nem tudom most gyorsan megígérni, de igyekszem majd