2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szóval. Elméletileg a dékánnak írhatsz egy kérvény, hogyha harmadjára vetted fel. De ha te se tudod, menj be inkább a TO-ra ott megtudják mondani(jó esetben). Sok sikert!kamaj írta:Nagy problémával fordulok hozzátok, remélem valaki tud segíteni!
Sajnos most kaptam meg egy vizsgaeredményt ami 1 lett az Egyetemen. Ez még összességében nem lenne akkora katasztrófa csak ez volt a 6. vizsgám (és amúgy a 3. tantárgyfelvételem). Szóval a kérdésem: ilyenkor mit lehet tenni vagy már elkönyvelhetem, hogy költségtérítéses lettem? Teljesen tanácstalan vagyok!
Köszönöm előre is a segítséget!
Szerk.: A Debreceni Egyetem Gazdaságinformatikus szakára járok. Elvileg kell egy kreditszám (nem tudom mennyi), hogy átrakjanak államira, és ha az megvan akkor rangsorolják és a legjobb költségtérítéseseket a kreditindex alapján átsorolják államira. Elvileg, de még nem tudom, de lehet meg kell ezzel barátkoznom
elvileg kell irnod egy nagyon szép pár oldalas fogalmazást a dékán bácsinak, aki ha elég meghatónak találja, ir egy kérelmet, hogy mehess mégegyszer vizsgázni.Nagy problémával fordulok hozzátok, remélem valaki tud segíteni!
Sajnos most kaptam meg egy vizsgaeredményt ami 1 lett az Egyetemen. Ez még összességében nem lenne akkora katasztrófa csak ez volt a 6. vizsgám (és amúgy a 3. tantárgyfelvételem) Confused . Szóval a kérdésem: ilyenkor mit lehet tenni vagy már elkönyvelhetem, hogy költségtérítéses lettem? Teljesen tanácstalan vagyok!
Milyen suliba jársz?kamaj írta:Nagy problémával fordulok hozzátok, remélem valaki tud segíteni!
Sajnos most kaptam meg egy vizsgaeredményt ami 1 lett az Egyetemen. Ez még összességében nem lenne akkora katasztrófa csak ez volt a 6. vizsgám (és amúgy a 3. tantárgyfelvételem). Szóval a kérdésem: ilyenkor mit lehet tenni vagy már elkönyvelhetem, hogy költségtérítéses lettem? Teljesen tanácstalan vagyok!
Újabb szép percek!MichaaBee írta:Lehet még egy jó órád.Amit bowling mond, az igaz VOLT. Épp a múlthéten mondta ofőnk, hogy mostmár megváltoztatták a törvényt, s az új rendelet szerint, ha osztályozható a diák, akkor nem kell pótvizsgát tennie. De hogy nálatok hogy mennek a dolgok azt nem tudom, úgyhogy a legjobb az lesz, ha te is az osztályfőnököddől kérsz útbaigazítást.
![]()
Na, de jó...bowlinggolyo írta:Nos az mind1 h mennyi jegyed van ha összejön a hiányzás akk mindenképpen osztályozó vizsgát kell tenned és akk nem csak a félévre szokták hanem már az egész évre.MichaaBee írta: Nem buksz meg, pláne nem félévkor, mivel osztályozható vagy, tehát megvan mindenből a 3 jegyed.![]()
Szerk:Egyébként mind1 h igazolt vagy igazolatlan az csak arra jó h nem kapsz még igazgatóit mert ellógtad az órákat. Am sok sikert hozzá
Pesti Barnabás Élelmiszeripari suli. 13. osztály, már... Ebbe a félévbe többet hiányoztam mint az érettségiig összesen...gygerike írta:Am te hova jársz?
Am miért nem választottál mondjuk egy erősebb gimit úgy h kolis lettél volna nyír1en? Lehet többet értél volna vele. Ezt saját tapasztalatból mondom, mert uncsijaim Nyírbátorban végeztek én jövőre fogok itt a Krúdyban és többet tanulok matekból meg a faktos tárgyaimból mint ők tanultak.Victor_Valdes írta:Hát hasonló lendülettel megyek oda én is, ha felvesznek ...bár kétlem, hogy ne kerülnék be![]()
Szóval újabb szivatós 4 év jön. Na nem baj, valahogy túléljük.
Nos az mind1 h mennyi jegyed van ha összejön a hiányzás akk mindenképpen osztályozó vizsgát kell tenned és akk nem csak a félévre szokták hanem már az egész évre.MichaaBee írta:Nem buksz meg, pláne nem félévkor, mivel osztályozható vagy, tehát megvan mindenből a 3 jegyed.fcbarca0827 írta:Van-e itt olyan, aki félévkor egy tantárgyból elérte a 30 % hiányzást, ezért osztályozhatatlan? Elvileg ilyenkor vizsgát kell tenni... Vagy kérhetem-e a bukást? Úgy néz ki, hogy kábé 6 tantárgyból összejött... (de ez baromság, mert csak minden 2. héten vannak órák, hiszen a másik héten gyakorlat van) Egyébként mindegyik igazolt hiányzás, ha lehet kérni a bukást, akkor kérem és megnyomom a 2. félévet. De félek, hogy annyira osztályozhatlan vagyok, hogy megbuktatni se tudnak (:lol:). (Minden tantárgyból volt legalább 3 jegyem.)
Köszi, ha valaki segít, már, ha érthető, hogy mit akarok...!![]()
![]()
![]()
Hát sajnos nem a lusta embereknek való, de még csak nem is az átlagpolgárnakVictor_Valdes írta:Szóval nem az ilyen b-aszott lusta embernek való
Hát beleválasztottam én is..de vagy ez vagy gimi, vagy mehetek a cigányok közé kb![]()
Nehéz. Én oda járok. Középiskola. Hát nem is az lesz a választottamVictor_Valdes írta:Mellékesen, közgazdasági szakról kinek mi a véleménye?
Én régen a versekkel voltam így. Se időm se kedvem nem volt tanulni, de valahogy mindig sikerült megúszni. Mennyit szenvedtem a verstanulással úristen.katalunya írta:vkinek nincs meg dvd-n a szent péter esernyője vagy a kőszívű ember fiai?a könyvet már nem is kérdezem,hónap végére kell tudni a szent péter esernyője tartalmát
![]()
ha vki odatudja adni(ÉS BUDAPESTI) az próbáljon írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
előre is köszi
szerintem inkább itt tedd fel a kérdést: www.gyakorikerdesek.hu itt szinte 100%, hogy fognak válaszolni rövid időn belülfcbarca0827 írta:Furcsa kérdéssel forduolok hozzátok:
Nem tud valaki valamit a hab nélküli borotvahabról, esetleg a nagyüzemi fűszálhasogatóról, vagy a báránypirosítóról?![]()
![]()
A 3 közül valamelyikről kell írnom, de a neten semmit nem találok, kivéve a báránypirosítót, ami bármily meglepő egy növény...![]()
Legfőképpen előnyök és hátrányok érdekelnek. Köszi előre is a segítséget. Bár, szerintem nem lesz aki fog tudni!![]()