2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért nem tud így folyamatosan teljesíteni, mert sok lehetőséget biztos nem kap. És láthattuk -tudom, mindig ezt hozom fel...de- Iniesta is pont 1 hónapig volt sérült, és 5 meccs kellett neki, hogy formába lendüljön. Akkor -szerintem- ha egy Iniesta nevű zseninek is kell ennyi, akkor nézzük el a kölyök Bojannak isHunfranco írta:Ha folyamatosan legalább így telejsítene, akkor az jó lenne.De azért az nem megy, hogy egy meccsen jó, aztán a következő 5 meccsen meg semmi.Kívánom, hogy tartsa meg a lendületét, és a ziccereket lője be!
Középcsatárnak nekem is fura volt a gyengébb, törékenyebb természete miatt. Igazság szerint szélsőnek is nehezen tudom őt elképzelni, de ma elég jól szuperált úgy egészében véve (ha középen volt, ha szélen). Nem tudom, mi lesz a sorsa, de nagy tehetség jeleneg...és nagy ász is lesz, ha dolgozik rendesen, és ha Pep mindig egy apróval többet ad neki lehetőséget.Rivaldo11 írta:...
Semmi. Már a tavalyi szezon utolsó meccsein is írtam-vissza lehet nézni-hogy Bojan egészen szenzációsan lát a pályán, én spec. jobban el tudnám képzelni Ini helyetteseként a későbbiekben. Csatárként messze nem meggyőző, ma is az előkészítő tevékenysége az, ami átlag feletti.Mikaos írta:Na, mizujs emberek?![]()
![]()
Nagyot játszik a "kicsi". Most már lassan kezdi megközelíteni a szezon kezdeti formát.
De ennyi a lényege: türelem kell.
Ha folyamatosan legalább így telejsítene, akkor az jó lenne.Mikaos írta:Na, mizujs emberek?![]()
![]()
Nagyot játszik a "kicsi". Most már lassan kezdi megközelíteni a szezon kezdeti formát.
gergo9 írta:5-6 meccsen kellene folyamatosan játszania, nem alibi csere szerepkörben tevénykednie. Fejben nincs ott, a srác "elgörcsöl" mindent. Egyszerűen nagy rajta a nyomás hogy mikor játszania kell akkor a kevés játéklehetőség miatt érzi hogy villantani kell és görcsöl ezt éreztem rajta tavaly is, idén is.
csak gólt nem képes még mindig lőni sajnaMikaos írta:Na, mizujs emberek?![]()
![]()
Hát ha sose tetszett neked a játéka akkor nem fog sosem elkápráztatni. De most honnan a jó büdös francból jött hogy szidni kéne? Akkor pont h késtetek. 1 ilyen fiatal csatárnak akármilyen kis meccsen történő gól feldobhatja az önbizalmát. ÉS nem akármilyen megoldást választott a Kazma ellen, Argentína ellen, Sevilla ellen szerzett 1 mákos, de szabályos gólt, ami fontos lett volna ha megadják.Hunfranco írta:Hát őszintén szólva, én a nagy csapatban tétmeccsen még egy olyan produkciót se láttam tőle ami megfogott volna. Annyira sztárolják itt jónéhányan, nagyon érdekelne mit láttok benne.lluisllach89 írta: Ez is 1 vélemény, csak nem értem hogy mi ez a pesszimizmus ami itt van?
Semmi jövőt nem jósolsz neki? Mert? Azért mert a történelem legjobb csapatába nem stabil kezdő ennyi idősen? Lassú? Nem dinamikus? Mi ez? Ha valaki nincs jó passzban, formában, és sokan vannak a csapatban, akkor nem kell felnagyítani mert ez az 1ik oka a csapat apró hullámvölgyének-ami tavaly is eljött- és emiatt nagyítjuk fel egyesek hibáit. De nehogy már Bojannal baj legyen. Nem is értem ezt a támadás sorozatot.
A tavalyi évet, és a mostanit figyelembe véve kérlek írjátok le nekem:
1, Mikor játszott elfogadhatóan? (konkrét meccseket írjatok)
2, Mikor volt olyan meccs amikor gálázott, parádézott, esetleg ő döntött el valami fontos meccset?
3, Mikor volt olyan, hogy még a legnagyobb rajongói is azt írják róla itt a fórumon, hogy nem volt MA formában.
Az első kérdésre talán van néhány válasz. (sztem az is csak azért volt mert a remek formában lévő csapattársai szuper helyzetekbe hozták)
A második kérdésre nem naon tudok válaszolni.
A harmadik kérdésre viszont számtalan példa van, és őszintén szólva én már ezt naon unom.
Nem azért írom ezt, mert bűnbakot keresek a csapat hullámvölgyére. Bojan játéka sose jött be nekem, egyszerűen nem tudok olyan momentumot felidézni, ami vele kapcsolatban megragadott volna.
1. 1 . forduló Sporting Gijón, csak az idei év.ÉS valamikor utána jött a sérülés. Azóta nem az igazi.Hunfranco írta:Hát őszintén szólva, én a nagy csapatban tétmeccsen még egy olyan produkciót se láttam tőle ami megfogott volna. Annyira sztárolják itt jónéhányan, nagyon érdekelne mit láttok benne.
2, Mikor volt olyan meccs amikor gálázott, parádézott, esetleg ő döntött el valami fontos meccset?
3, Mikor volt olyan, hogy még a legnagyobb rajongói is azt írják róla itt a fórumon, hogy nem volt MA formában.
NyugiHunfranco írta: Hát őszintén szólva, én a nagy csapatban tétmeccsen még egy olyan produkciót se láttam tőle ami megfogott volna. Annyira sztárolják itt jónéhányan, nagyon érdekelne mit láttok benne.
Az első kérdésre talán van néhány válasz. (sztem az is csak azért volt mert a remek formában lévő csapattársai szuper helyzetekbe hozták)
A második kérdésre nem naon tudok válaszolni.
A harmadik kérdésre viszont számtalan példa van, és őszintén szólva én már ezt naon unom.
Nem azért írom ezt, mert bűnbakot keresek a csapat hullámvölgyére. Bojan játéka sose jött be nekem, egyszerűen nem tudok olyan momentumot felidézni, ami vele kapcsolatban megragadott volna.
Hát őszintén szólva, én a nagy csapatban tétmeccsen még egy olyan produkciót se láttam tőle ami megfogott volna. Annyira sztárolják itt jónéhányan, nagyon érdekelne mit láttok benne.lluisllach89 írta:Ez is 1 vélemény, csak nem értem hogy mi ez a pesszimizmus ami itt van?Léfe írta:Az lehet, hogy most nem fut a szekere,de semmi jövőt nem josolok neki.
Lassu és nem dinamikus. Alig van 1-2 jó átadása vagy csele. Elfér persze a tarcsik között,de nem hinném, hogy igazán meghatározó szerepe lenne még. Nem Ő lenne az első aki nagy ifi multtal nem tudja igazán kifutni magát.
Semmi jövőt nem jósolsz neki? Mert? Azért mert a történelem legjobb csapatába nem stabil kezdő ennyi idősen? Lassú? Nem dinamikus? Mi ez? Ha valaki nincs jó passzban, formában, és sokan vannak a csapatban, akkor nem kell felnagyítani mert ez az 1ik oka a csapat apró hullámvölgyének-ami tavaly is eljött- és emiatt nagyítjuk fel egyesek hibáit. De nehogy már Bojannal baj legyen. Nem is értem ezt a támadás sorozatot.
Szerintem ha valaki tényeket közöl, akkor nem kell azt mondani, hogy csak azért közli a kész tényeket, mert bűnbakot keres. Henry eddig a szezon során nulla teljesítményt nyújtott, ez TÉNY. Ha a csapatnak jobban menne, ezt akkor is leírnám.Mikaos írta:Valamiért mindig kell találni valakit...egyszer Busquets, aztán Henry, majd Csiga, majd Bojan, és a "legjobb": Ibra.
Hajlamosak elfelejteni sokan, hogy Bojan milyen jól kezdte ezt az évet, amíg le nem sérült. (Iniesta is legalább 5 meccsig nem találta magát, amikor visszatért a sérüléséből - csak Ini megkapta általában a lehetőséget, Bojan annyit közel sem...ami persze érthető, de azért látni kell a különbséget.)
Azt is elfelejtik sokan, hogy a Sevilla ellen ő lőtt egy gólt, csak a **** bíró nem adta meg.
Azt is elfelejtik sokan, hogy nagyon fiatal még mindig (hasonlítsátok össze Pedroval).
Én meg azt nem értem, hogyha a csapatunk nem működik jól, akkor miért kell hetente egy embert találni (már-már mániákusan), akire rá lehet varrni az egészet?
Ez is 1 vélemény, csak nem értem hogy mi ez a pesszimizmus ami itt van?Léfe írta:Az lehet, hogy most nem fut a szekere,de semmi jövőt nem josolok neki.
Lassu és nem dinamikus. Alig van 1-2 jó átadása vagy csele. Elfér persze a tarcsik között,de nem hinném, hogy igazán meghatározó szerepe lenne még. Nem Ő lenne az első aki nagy ifi multtal nem tudja igazán kifutni magát.
Teljes mértékben egyetértek. Eddigi kevés jobb szereplése is annak tudható be, hogy olyan játékosok szolgálják ki mint Messi, Xavi, Ini stb...Léfe írta:Az lehet, hogy most nem fut a szekere,de semmi jövőt nem josolok neki.
Bocsi, nem tudnád kicsit jobban tagolni a mondandódat az írásjelekkel? Több mondatod teljesen összefolyik, nincs vessző, stb. Ha megtennéd szerintem egész sokan hálásak lennének.messiisten írta:Belátom tényleg egy kicsit túloztam Bojan tudásáról de én szerintem még jó játékos lehet mert most jelenleg tényleg nem jó ez így van és naon lassan fejlődik mostanában de azért lássátok be szép tőle h 19 évesen már itt játszik még a kezdőt nem érte el de arra jó h esetleg kis meccseken beáljon.(kis meccs alatt SEMMIFÉLEKÉPP nem a kupáról beszélek mert azt is nyerni kéne mert minden lényeges.) És még beindulhat Bojan.
Ha esetleg valaki ezt vitatná írja meg nekem pls majd megmondom én is a véleményem hátha rájövök én is valamire amit eddig nem láttam.Ha nagy hülyeséget írtam elnézést de én ezt így gondolom.
Bojan még nincs lefutva sztem lesz ő még klasszis.
köszi, hogy javítottálCFirpo3 írta:Bocs, hogy javítok, de Bojan 19 éves.
Tényleg bocs, de annyira nem birom, amikor egy fiatal játékosnak a korát 1-2 évvel kevesebbnek hiszik.
Nem. Az, hogy mennyire lehet rotálni, attól is függ, ki vár épp bevetésre. Yaya, Keita, Sergi hármas mindegyike le tudja hozni a meccset egész jól. Bojan ellenben nem képes komoly helyettese lenni Ibrának. Ez van.gergo9 írta:Akkor biztos Busquets meg Keita is jobb vkp mint Touré. Meg Messi is középcsatár poszton a legjobb és Iniesta is tökéletes balszélső.Rivaldo11 írta: Maradjunk annyiban, hogy ha Pep azt látná az edzésen, hogy itt egy hatalmas klasszis csatár pallérozódik, egészen biztos, hogy többet játszana.
Guardiola döntéseiben csak nem mindig játszik szerepet a logika és a józan ész
én nem most írom először ezt le, már jó párszor megtettem itt. csak van egy két ember,aki azért nagyon leírja... ennyi erővel én is játszhatnék a helyén, meg hasonlók... na azért már ne túlozzunk...Kalap1988 írta:Én értem azt,amit írtok, csak arra adjatok választ, hogy ezt miért most írtátok? Mi nem kritizáltuk. Csak azt írtam, hogy valószínűleg nem véletlen nem játszik, mert nem üti meg az első csapat szintjét, de ez nem baj, mert még nincs abban a korban. És hát a világ legjobb csapatában nem szégyen negyedik vagy 5-ik csatárnak sem lenni:) Az is lehet, hogy később érő típus lesz és majd Pedrohoz hasonlóan igazán stabil tag csak 21-22 évesen lesz. De remélem inkább fokozatosan épül be és jövőre már megbízható és gólerős cseréje lesz Ibrának. Erre meg is van minden esélye.messiisten írta:fcgigi teljesen igazad van.Mit várjanak tőle hát 18 évesen mások 6dekázásnál már vigyorognak,de b+ez a gyerek a BL-ben gólt rúgott már,és Szerintem a cselei is jók szóval ne hasonlítsátok már messihez vagy akár melyik nagy sztárhoz.Ő amikor eléri a kb 20,10 évet szerintem borzasztó nagy játékos lessz.Én szerintem akár a messi szintet is elérheti ha továb küzd,hajt,gyakorol szóval Bojan így jó ahogy van mert még így sem ő a csapat gyengéje.
Bazeg18 ééééves mita akartok tőle még????
Én értem azt,amit írtok, csak arra adjatok választ, hogy ezt miért most írtátok? Mi nem kritizáltuk. Csak azt írtam, hogy valószínűleg nem véletlen nem játszik, mert nem üti meg az első csapat szintjét, de ez nem baj, mert még nincs abban a korban. És hát a világ legjobb csapatában nem szégyen negyedik vagy 5-ik csatárnak sem lenni:) Az is lehet, hogy később érő típus lesz és majd Pedrohoz hasonlóan igazán stabil tag csak 21-22 évesen lesz. De remélem inkább fokozatosan épül be és jövőre már megbízható és gólerős cseréje lesz Ibrának. Erre meg is van minden esélye.messiisten írta:fcgigi teljesen igazad van.Mit várjanak tőle hát 18 évesen mások 6dekázásnál már vigyorognak,de b+ez a gyerek a BL-ben gólt rúgott már,és Szerintem a cselei is jók szóval ne hasonlítsátok már messihez vagy akár melyik nagy sztárhoz.Ő amikor eléri a kb 20,10 évet szerintem borzasztó nagy játékos lessz.Én szerintem akár a messi szintet is elérheti ha továb küzd,hajt,gyakorol szóval Bojan így jó ahogy van mert még így sem ő a csapat gyengéje.
Bazeg18 ééééves mita akartok tőle még????