2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is egyből erre gondoltam!Fecooo írta:"...Csigrinszkij pedig egészen addig itt fog maradni, amíg én leszek az edző.”
nah ez az, ami nekem nagyon nem tetszett az interjúból...
nem játszott már mittudoménmióta(persze ebben a sérülése is szerepet játszott), de benne továbbra is vakon bízik, Martin barátunk vmiért nem kapta meg a bizalmat... (sztem ezt is csak azért csinálja, mert nem hajlandó beismerni, h megint tévedett egy átigazolással kapcsolatban...)
El fanático írta:Sajnálom, hogy pont most sérült le, amikor végre bizonyítási lehetőséget kapott volna - egyúttal azt is mutatja, hogy mindent belead az edzéseken, mert tudja, hogy tanulnia kell a rendszert és formába kell lendülnie...
Szerintem számított a hétvégi meccsre, erősebb munkát végzett volna, de mivel a héti 4 edzésen kívül csak a kispad jut neki, így benne volt úgymond, hogy " nagy akarásnak nyögés lesz a vége"...
Remélem kap még lehetőséget, mert ennyi játékidő után kár lenne elküldeni, viszont ha továbbra sem kap lehetőseget, akkor tartogatni sem érdemes, mint egy konzervet... Pep nehéz döntés előtt áll vele kapcsolatban: meddig tanítgatják még, ad-e lehetőséget neki vagy mehet kölcsönbe, mint a többi " nem jött be - vétel"... Legkésőbb márciusban a Zaragoza és / vagy a Mallorca ellen idegenben bedobnám, aztán döntésre vinném az ügyét, mert ez így nem jó senkinek, a klubnak sem, a játékosoknak sem és Csigának meg főleg nem.
van benne valamiistyke6 írta:Nem eleg hogy, a jateka pocsek, meg le is serul, nagyon jol jon neki is ....
És akkor mégis kit játszatnál ott?MaiconvsDani írta:Figyeljetek szerintem azt hogy, hogy néz ki ne mi döntsük el de szerintem se kezdjen az Atletico ellen de ha biztosan vezetünk akkor a 60-70-edik percben beállhat,hogy szokja a környezetet.
Nagyon remélem h idővel javulni fog, mert a jelenlegi azért nem ebbe a csapatba illő teljesítmény. Borzasztó lassú, körülményes, bizonytalan és pontatlan. Azért remény van, mert látni tőle bíztató megmozdulásokat, de még sokat kell fejlődnie. Pep remélem nála is csodát fog elérniMR. TROMORT777 írta:Már írtam, de csak ismételni tudom magam. Várni kell, majd belelendül. Tavaly Pique is hasonlóan kezdte, lassú volt körülményes és bizonytalan...
Én viszont tudom. Ilyen vidit anno 100ával lehetett látni VVről is, aztán most már szinte alig van hibája. Plusz még csak fél éve van itt, sokat nem is játszott, szerintem biztos bele fog jönni.
Ez az ukrán divat nasocio66 írta:Ez most nem egy szakmai észrevétel vele kapcsolatban,csak úgy eszembe jutott; hogy nézhet manapság így ki valaki..?![]()
Most tényleg,ez már az igénytelenség teteje szerintem. Hosszú,csapzott haj,plusz ronda gondozatlan szakáll..
Azért híres emberként,úgy,hogy milliók látják hétről hétre,adhatna magára annyit,hogy megborotválkozik és valami emberi frizurát ölt..
Tényleg,van nője?
nkem eleg volt 1 ev h lassam mit csinal pep guardiola a hasonlo esetekben .....puyol max. serulese utan - teszem hozza 20 percre fogja felkuldeni ........de a velemenyem marad: csiga ha kap idot belejon ...megha agueroval vagy forlannal kell majd szembeneznie ...Barcaman14 írta:Egyáltalán nem lenne jó szerintem ha játszana a matracosok ellen. Minek? Ott lesz Puyol és az egyre inkább formába lendülő Milito. Az Atletico-nak elég gyors támadói vannak (Agüero-Forlán) és egy pillanat alatt ízekre szednék CsigátRewolution5 írta:tehetseges ..jo lenne ha az atletico ellen jatszana ....sokat segithet nekunk .....foleg most amikor kilikvidálódtak a védőink![]()
Tény hogy tehetséges mivel biztos hogy nem a marketing értékért vették meg Txikiék. A Sahtarba is ól játszott de itt egyelőre nem képes felvenni a ritmust. És nem hinném hogy pont az Atletico ellen kéne próbálgani, ráadásul idegenben.
http://www.youtube.com/watch?v=vAJFiy1dCMAMikaos írta: Még mindig fenntartanám a kérdésemet: ki látta az egész 11-es szituációt?