Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Tuti, de én nem is bánom. Játszik eleget, pihenjen csak.visca el barca írta: ↑2023.03.20. 17:39:01sztem ezek ilyen kamusérulesek, hogy ne kelljen tök feleslegesen baratsagos meccsekre utazgatni.
sztem ezek ilyen kamusérulesek, hogy ne kelljen tök feleslegesen baratsagos meccsekre utazgatni.
Iszonyat fizetése van, messze a legmagasabb a csapatból, de ebben a szezonban meg is dolgozik érte. Xavi nagyon kikupálta, de megmondom őszintén én valami hasonlót is vártam. Középpályás volt méghozzá az eszes, világklasszis fajtából, ha valaki alatt FDJ ki tud virágozni, akkor Xavi az, és lám megtörtént. Húzóember, kulcsember, a legmagasabb szinten játszik, és ez már nem csak fellángolás, ez konstans világklasszis teljesítmény. Bravó!bence0330 írta: ↑2023.02.24. 17:08:08Szerintem is ő a legkonstansabban komoly szintet hozó játékosunk. Idénre igazi beast lett előre és hátrfelé játszva is, teljesen megkérdőjelezhetetlen kezdő, ráadásul ő kb az egyetlen a csapatunkból, aki visszaesés nélkül bírja a kettős terhelést is, illetve nagy meccseken sem döcög. Eddig simán nekiadnám az idei legjobbunknak járó címet, Araujo túl sokat volt sérült.
Szerintem pont, hogy konstans módon hozza a jó teljesítményeket. Az idei szezonban nem sok meccs volt ahol ne lett volna benne a top 3-ban az aktuális meccseken. Sőt talán Araujoval ketten a legkiegyensúlyozatabbak.
Az első mondattal egyetértek. Az utolsóval csak akkor tudnék, ha ezt a teljesítményt konstans módon hozná.
A gyorsasága viszont nincs meg hozzá, se a fizikuma. Nala látványosabban csak Busquets tud osszeesni ha elviszik tőle a labdát. Neki abszolút a középpálya közepén 6-osban a helye. Jobbeknel meg kell egy kiváló atléta aki fejben rendben van és nem harapja a labdát, plusz jól lép be a tamadasokba. Cancelo pl. Nem sajnálnám rá a pénzt.fanbarca írta: ↑2023.01.25. 12:28:48Én már elég régóta agyalok rajta, hogy De Jong milyen jól beválna jobbhátvédnek. Tudom, ne próbáljuk már ki szegényt mindenhol, de ez tényleg passzol hozzá. Jól védekezik, jó a passzjátéka és a megindulásai is. Xavi pedig vele azt tudná játszatni, amit szeretett volna Alves-sel: belép a középpályára építkezésnél. A szélességet úgysem kell biztosítania, mert Dembélé azt megoldja. Szerintem sziporkázna.
fanbarca írta: ↑2023.01.25. 12:28:48Én már elég régóta agyalok rajta, hogy De Jong milyen jól beválna jobbhátvédnek. Tudom, ne próbáljuk már ki szegényt mindenhol, de ez tényleg passzol hozzá. Jól védekezik, jó a passzjátéka és a megindulásai is. Xavi pedig vele azt tudná játszatni, amit szeretett volna Alves-sel: belép a középpályára építkezésnél. A szélességet úgysem kell biztosítania, mert Dembélé azt megoldja. Szerintem sziporkázna.
Rendszeresen nézem a Sportot, amire hivatkozik, nem is láttam hasonlót (se a Marcán, se a Mundón), utólag is visszanéztem napokra, de semmi ilyet nem írtak. Egy ilyen hír az összes spanyol médiában vezető lenne.Andris írta: ↑2022.10.15. 12:01:45CsakfociponthuVakmacska írta: ↑2022.10.15. 09:00:10Már kismillió helyen lehozták, hogy távozni akar a klubtól. Nem csodálom. Mikor egy Busi kezdő előtte, csoda, hogy eddig bírta.
http://www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/ ... sgSTN_9Qzwa ksimillio helybol linkelj mar elegalabb otot, ami komolyan is veheto.
CsakfociponthuVakmacska írta: ↑2022.10.15. 09:00:10Már kismillió helyen lehozták, hogy távozni akar a klubtól. Nem csodálom. Mikor egy Busi kezdő előtte, csoda, hogy eddig bírta.
http://www.csakfoci.hu/kulfoldi-korkep/ ... sgSTN_9Qzw