Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Köszi a tippet, ki fogom próbálni. Előfizetni nem fogok, utólag úgyse nézném meg az egész meccset.La Masia1 írta: ↑2023.02.21. 01:53:44A "miért" azért elég egyértelmű: a pénz miatt.
Úgy kalkuláltak, hogy ha a klub globális táborának csak X százaléka előfizet, már abból komoly összeg bejöhet.
Évi 25 euró az előfizetés, ez 400-as euróval is kb. havi 800 Ft-ra jön ki, szóval rablásnak azért nem nevezhető.
De a "vicces", hogy még az előfizetéssel sem nézheted élőben a B csapat meccseit, mert nem a klub rendelkezik a közvetítési jogokkal, előfizetéssel is csak utólag nézheted meg.
De a lényeg: Youtube-on a "Barca Nation" nevű csatorna sokszor élőben közvetíti a B csapat meccseit (a közvetítési jogokkal rendelkező TV csatorna adását streameli.)
Nekem az hiányzik, hogy meg tudjam nézni a B csapat meccseit. Korábban a klub honlapján regisztrálás nélkül meg lehetett nézni, de Laporta érkeztével fizetőssé tették, nem nagyon értem, hogy miért.
Most csak emiatt nem viszem át a legendák topikba, meg amúgy is eléggé off, csak mivel volt kicsit ő is barcás, érdekes, hogy tegnap meg Ibra játszhatott együtt egy edzőmeccset a saját fiával, aki a Milan U18-ban játszik, még az is lehet, hogy megéri, hogy tétmeccsen együtt játszhassanak pár percet. Ránézésre jóval ügyesebb, mint Dinho fia, sajnos. Ez tényleg kicsit merketingszagú dolognak tűnik itt nálunk, de ez legyen a legnagyobb bajunk.
Chino írta: ↑2023.02.03. 16:29:28Araujoról senki sem mondta, hogy saját nevelés. Pont azért beszélünk róla hasonlóan mint Pedriről, Demirről, Torreról.La Masia1 írta: ↑2023.02.03. 12:01:06Araújo egy percet nem volt a Barca utánpótlásában.
Már felnőtt játékosként, 19 évesen jött a B csapatba.
Esetében a "Made in La Masia" felhozása "picike" csúsztatás.
Barbera pedig belülről jól látja valóságot, ha van esze, elmegy.
Legjobb esetben is perceket kapna az első csapatban, a belga 1. osztályban pedig fix kezdő lehetne + ott a BL/EL is akár.
Viszont két teljes szezont a B-ben játszott, csak a 20/21-es szezonban került fel az A-csapathoz., szóval inkább azt nevezném csúsztatásnak, hogy egy percet nem játszott az utánpótlásban.
Az, hogy fix kezdő lenne én átgondolnám. Ott van Jutglá, aki elég jól termel,ráadásul most igazolták le 15 millióért Yaremchuk-ot a Benficából, szóval várjunk még ezzel a kezdőtagsággal.
Én nem látom az összefüggést. Szerintem az, hogy kit nevezünk oda, és kit nem, az a meglévő keretből kerül eldöntésre, ergo nem igazolási téma, és az edző dönt. Szerintem Chadi azért került oda, mert Xavi látta, mit történt a védelemmel, amikor jött a sérüléshullám, ráadásul Piqué távozásával számszerűleg is egy fővel kevesebben lettünk oda. Én mondanám, hogy nagyon örülök, hogy ott van, de mivel szerintem kizúgunk első körben, nem lesz rá szükség. Azt nagyon sajnálom, hogy ő hiába az egyik legígéretesebb védő tán egész Európában, most egy olyan hármas van előtte, akik mellett nem fog tudni felkapaszkodni (főleg, hogy a védőket kevéssé is kell rotálni), és kis lóvéért kell majd megválni tőle...bunga írta: ↑2023.02.05. 08:54:17Semmiképpen nincs konfliktus Xavi és a vezetőség között, de azért Xavi ha teheti, lenyilatkozza, hogy ő nem foglalkozik szerződési-átigazolási ügyekkel. Ez azt jelenti, hogy az utóbbiakért nem vállal felelősséget. Ha mi azt olvassuk, hogy pl. Chadi Riadot nevezték a csapat UEFA keretébe, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy Xavi számol vele.
Araujoról senki sem mondta, hogy saját nevelés. Pont azért beszélünk róla hasonlóan mint Pedriről, Demirről, Torreról.La Masia1 írta: ↑2023.02.03. 12:01:06Araújo egy percet nem volt a Barca utánpótlásában.
Már felnőtt játékosként, 19 évesen jött a B csapatba.
Esetében a "Made in La Masia" felhozása "picike" csúsztatás.
Barbera pedig belülről jól látja valóságot, ha van esze, elmegy.
Legjobb esetben is perceket kapna az első csapatban, a belga 1. osztályban pedig fix kezdő lehetne + ott a BL/EL is akár.
brazilfan írta: ↑2023.01.24. 15:12:45Volt nekünk ígéretes jobbhátvédünk, Wagué, ide-oda adtuk, talán nem kellett volna, most valami horvátországi kiscsapatban játszik.
Diego Almeida középhátvédet egyelőre sikerült megtartani, de neki nagyon nehéz lesz a felnőtt keretbe kerülni, a legjobb korban lévő klasszisok játszanak a posztján.
Fabio Blanco, Estanis Pedrola, nekik van-e jövőjük a Barcában?
Chino írta: ↑2023.01.24. 22:02:10Ahogy máshol sem.
Ahogy most így emlékszem az utóbbi 5-6 évből, aki ígéretes volt és a kevés játékperc (vagy más egyéb) miatt elment és be is futott valamit az Alena. Sok nagy reményű volt, mint mondjuk Tarin (legalábbis tőle én sokat vártam), Puig, Konrad, Miranda stb. meg lehet nézni hol van. Cucurella is évekig Eibar, Getafe, Brighton szintű csapatokban cserélődött egyik évről a másikra. Az hogy a Chelsea most mit csinált a világ legérthetetlenebb dolga.
A közelmúltban lehet beszélni Minguról, Nicoról, Abderól, Moribáról, akikkel kapcsolatban még nem tudjuk pontosan mi lesz. Bár utóbbi megjósólható és elég érthetetlen dolog. Itt nagyon hirtelen nagyot ment, az hogy elment csak rajta múlt, most befürdött vele. Én Minguesat mondjuk megnéztem volna huzamosabb ideig középen.
Araujo elég sokáig az utánpótlás tagja volt, nem véletlenül tartottuk meg, igazunk is lett, Fati, Balde már 16-17 éves korában a nagycsapat körül legyeskedett, előbbi teljesen kihagyta a B-t, utóbbi is igazából egy évet húzott le.
És Akhomach posztján azért ott van Dembélé, Raphinha, félig-meddig Torres, szóval beépíteni, akár csereként sem egyszerű. (Hosszabbítani meg 1-2 évvel ezelőtt kellett volna) De így talán Yamalnak egyszerűbb lehet.
Barberá helyzete érthetetlen kicsit, de nem tudjuk mi van a háttérben. Alarcon viszont nekem kicsit sötét ló, Xavi kicsit a semmiből húzta elő kíváncsi vagyok jó okkal-e.
Ahogy máshol sem.