La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.11. 20:28:17

Chino írta:
2025.01.11. 18:59:45
brazilfan írta:
2025.01.11. 16:59:38
Az Atletic Leonesa elleni meccse most kezdődik, a mostanában megszokottnál is tartalékosabb felállásban.
https://one.fcbarcelona.com/en/videos/1 ... ve-english
1:1 lett a vége, Unai lőtte Guille zseniális assistjából, viszont a találata mellett kihagyiott egy tizenegyest, amivel már vezetné a góllövőlistát 10-el..
Ruben Lopez pedig egy védhetetlen gólt ragasztott, csak sajnos a saját kapujába, komolyan nem tudom miért van ennyit a pályán ez a srác. Nagy kár ezekért, mert a listavezetőt könnyen meg lehetett volna fogni, ráadásul idegenben.
Végig a Leonesa támadott, volt vagy 10 olyan lövésük, ami alig ment mellé, ez a támadói mellett az Atletic gyenge védekezését is minősíti. Ruben Lopez öngólja mellett a második félidőben Mbacké is majdnem befejelt egyet, Kochen jogosan veszekedett vele.
Unai a gólnál szépen átemelt a kapus fölött, nem értem, hogy a 11-est miért laposan lőtte.
Ha igaz, Barbera egy hónap múlva jöhet vissza, nagyon kellene ott elöl.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.11. 18:59:45

brazilfan írta:
Az Atletic Leonesa elleni meccse most kezdődik, a mostanában megszokottnál is tartalékosabb felállásban.
1:1 lett a vége, Unai lőtte Guille zseniális assistjából, viszont a találata mellett kihagyiott egy tizenegyest, amivel már vezetné a góllövőlistát 10-el..
Ruben Lopez pedig egy védhetetlen gólt ragasztott, csak sajnos a saját kapujába, komolyan nem tudom miért van ennyit a pályán ez a srác. Nagy kár ezekért, mert a listavezetőt könnyen meg lehetett volna fogni, ráadásul idegenben.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

Troym
Director del Fútbol

2025.01.02. 16:35:03

Dani Rodriguez a nagycsapattal edz, szerintem bedobják a kupameccsen...
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.19. 13:20:14

Troym írta:
2024.12.19. 12:30:31
Chino írta:
2024.12.18. 15:43:43
Újabb rossz hír, hogy lesérült Oscar Gistau (a változatosság kedvéért válogatott meccsen), aki még alternatíva lehetett volna az Atleticben.
Jelenleg a támadósorban bevethető 10 emberből 7 sérült.
És itt is a nagy terhelésre fogjuk a sok sérülést? Mert a fiatalok pont annyit játszanak, mint máshol. Nekem még mindig az a gyanús, hogy se felnőtt, se ifi szinten nem jó a fizikai felkészítő és rehab csapat.
Szerintem a felnőtteknél nincs igazi gond. Amennyi komolyabb sérülttel kezdtük és folytattuk a szezont az szinte mind korábbról "érkezett". Araujo, Gavi, De Jong, Chris stb. Bernal és Yamal kiesése nem fogható a gyenge fizikai felkészítésre, ahogy EG-é sem. Olmo mindig is sérülékeny volt, de itt is egyszer esett ki két hétre, ami szerintem bárkinél benne van.
Akire lehetne mondani, hogy ebbren a szezonban esett ki, az Fati, Torres és Fermin. Ugyanakkor előbbiről tudjuk, hogy neki inkább az orvosi szoba az ismerős, mint a pálya, utóbbi pedig nyáron szanaszét lett hajtva.
Az olyan játékosok viszont, aki hajlamosak a sérülésre mint mondjuk Balde, Pedri, Raphi stb. végig egészségesek pedig bőven vannak hajtva háromnapos ritmusban.

Az Atleticnél inkább az a furcsa, hogy valójában a támadósort eszik meg a sérülések, a többi pozícióban az arányt nézve kevés a kieső. Lehet, hogy csak pech vagy véletlen, de az biztos, hogy így nagyon visszaesnek. Támadók nélkül nem lehet eredményeket elérni. Amikor Darvich a jobbszélső, Guille Fernandez a center, egy harmadvonalas Dacosta van a balon az már elég gáz. Habár most 4 pozíciót előreugrottak.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.12.19. 12:30:31

Chino írta:
Újabb rossz hír, hogy lesérült Oscar Gistau (a változatosság kedvéért válogatott meccsen), aki még alternatíva lehetett volna az Atleticben.
Jelenleg a támadósorban bevethető 10 emberből 7 sérült.
És itt is a nagy terhelésre fogjuk a sok sérülést? Mert a fiatalok pont annyit játszanak, mint máshol. Nekem még mindig az a gyanús, hogy se felnőtt, se ifi szinten nem jó a fizikai felkészítő és rehab csapat.
Chino
Llegenda del Barça

Jelenleg a támadósorban bevethető 10 emberből 7 sérült. Jelenleg van egy sérülésből visszatérő Dani Rodriguez, egy Torres 2.0 Dacosta, illetve egy most akklimatizálódó Aziz Issah (2 bal és 1 jobb/bal szélső) Nagyon nem irigylem Sanchezt.

Közben képben van Cardoso Varela a Porto utánpótlásából. 14 éves kora óta portugál U17-es válogatott (22 meccsen 3 gól/11 assist).
Az ügynöke Andy Bara, aki többek között Olmot és Fayét is képviseli, tegnap délután találkozott Decoval Barcelonában, utána pedig Varelával elmentek megnézni az edzőközpontot.
Nem hosszabbított a Portoval, mivel nemrég töltötte be a 16. életévét, így most már ingyen és szabadon aláírhat profi szerződést bárhová. Több klub is érdeklődik iránta, elsősorban a Bundesligából, de a Jijantes szerint a háttérben már egy ideje dolgoznak a klubbal a szerződtetésén.
Balszélső a srác, szóval a Juvenilben és az Atléticben sem lenne akkora konkurenciája , ha pedig tényleg robbantana nagyot akaszthatunk vele.
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.17. 23:21:48

brazilfan írta:
2024.12.17. 19:54:00
Chino írta:
2024.12.17. 15:13:06

Azért ebből nem hiszem, hogy bármilyen következtetést le lehetne vonni, hogy a konferencia ligában egy kazah meg örmény csapatnak gólt lő, főleg ilyen 8:0-ás meccseken.
Az igazából többet mond, hogy csak ebben a sorozatban kap perceket, a bajnokságban még a keretben sincs helye. Akkora mellébeszélés volt, hogy nem a pénz, hanem a játéklehetőség miatt megy el. Pedig most nem Nkunkuval meg Nico Jacksonnal kellene harcolnia.
Nem ő volt az egyetlen, meg nem is az utolsó, aki egy kis számolgatás után arra jutott, hogy itt nem fog annyi játékidőhöz jutni, amennyi a fejlődéséhez kell. Még az is lehetséges, hogy igaza volt, sajnálom is ezeket a fiúkat, akik játszani akarnak, karriert csinálni, de én a helyében biztosan nem a Chelsea-t választottam volna.
Sajnos van rá esély, hogy nyáron több fiatal is el fog menni.
A háromszorosát kapta annak az összegnek, amit itt a szerződésben kínáltak neki.
Milyen játékidőről beszélünk, ha itt volt egy 36 éves Lewandowski és egy Torres előtte/mellette, míg a Chelseanél Nico Jackson, Nkunku, plusz még egy hasonló korú Washington akivel küzdenie kell. De még egy Felix is ott van akivel számolhat. Ha valahol, akkor itt meglett volna az esélye, hogy játékpercet kapjon.
Én nem is igazán láttam sokat benne az a 6 millió nem volt messze a reálistól. De ugyanezt az utat járta be sok játékos, mint mondjuk Moriba vagy Xavi Simons. Én a Grimaldoval való összezörrenést sajnáltam igazán, amiben szerintem mindkét fél hibás volt. Őt nagyon szerettem volna itt látni.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.17. 19:54:00

Chino írta:
2024.12.17. 15:13:06
bence0330 írta:
2024.12.13. 21:14:58
Guiu gólt szerzett
Azért ebből nem hiszem, hogy bármilyen következtetést le lehetne vonni, hogy a konferencia ligában egy kazah meg örmény csapatnak gólt lő, főleg ilyen 8:0-ás meccseken.
Az igazából többet mond, hogy csak ebben a sorozatban kap perceket, a bajnokságban még a keretben sincs helye. Akkora mellébeszélés volt, hogy nem a pénz, hanem a játéklehetőség miatt megy el. Pedig most nem Nkunkuval meg Nico Jacksonnal kellene harcolnia.
Nem ő volt az egyetlen, meg nem is az utolsó, aki egy kis számolgatás után arra jutott, hogy itt nem fog annyi játékidőhöz jutni, amennyi a fejlődéséhez kell. Még az is lehetséges, hogy igaza volt, sajnálom is ezeket a fiúkat, akik játszani akarnak, karriert csinálni, de én a helyében biztosan nem a Chelsea-t választottam volna.
Sajnos van rá esély, hogy nyáron több fiatal is el fog menni.
Mascherano14
Capitá del Barça

2024.12.16. 20:05:35

Huh, piszok jó mozgása van Dani Rodrigueznek, meg van kisugárzása, nem egy Busi arc :) ilyen játékosok kellenek!
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.16. 17:37:30

bence0330 írta:
2024.12.16. 17:30:36
Chino írta:
2024.12.16. 17:25:26
De ott van Dani Rodriguez, aki szerintem egy az egyben mehetne a jobb oldalra cserének. A stílusa is hasonlít Yamalra, még azok a külsővel becenterezett labdái is megvannak. "Már" 19 éves, szóval nem egy 15-16 éves serdülőből felkerült játékos.
Ő adott lehet. Talán azért nem volt még Flicknél mert nemrég épült fel a sérüléséből és még az Athleticben is csak csereként száll be.
Ez a visszatérését követő gyakorlatilag első meccse, ahol 45 percet kapott (nem egy szezonból összevágott video). Szerintem mindenképp érdemes megnézni, Dani minden tekintetben tehermentesíthetné Yamalt.

https://www.youtube.com/watch?v=v0kSKBe0SVA
Hű, ő egy elég extrán tehetséges játékosnak tűnik. De igazából már Yamal sérülése előtt is ott kellett volna tartani, hogy mindegy, megüti-e a szintet, kell egy szélső és kész. Most aztán pláne. Ez a Fermínt kitoljuk téma nem fog működni.
Két hete sincs, hogy visszatért, még az előző szezonban sérült le, most is csak csereként száll be. Eddig játszott 3 meccsen 14-45-45 percet és ezalatt 3 gól, 1 assist a mérlege.
De játszik jobbszélsőt és tkp-t/ss-t is.

Talán korábban írtam részletesebben is róla, de imádom a játékát.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.16. 17:30:36

Chino írta:
2024.12.16. 17:25:26
De ott van Dani Rodriguez, aki szerintem egy az egyben mehetne a jobb oldalra cserének. A stílusa is hasonlít Yamalra, még azok a külsővel becenterezett labdái is megvannak. "Már" 19 éves, szóval nem egy 15-16 éves serdülőből felkerült játékos.
Ő adott lehet. Talán azért nem volt még Flicknél mert nemrég épült fel a sérüléséből és még az Athleticben is csak csereként száll be.
Ez a visszatérését követő gyakorlatilag első meccse, ahol 45 percet kapott (nem egy szezonból összevágott video). Szerintem mindenképp érdemes megnézni, Dani minden tekintetben tehermentesíthetné Yamalt.

https://www.youtube.com/watch?v=v0kSKBe0SVA
Hű, ő egy elég extrán tehetséges játékosnak tűnik. De igazából már Yamal sérülése előtt is ott kellett volna tartani, hogy mindegy, megüti-e a szintet, kell egy szélső és kész. Most aztán pláne. Ez a Fermínt kitoljuk téma nem fog működni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.14. 19:12:15

brazilfan írta:
2024.12.14. 13:37:27
Tegnap Unai Hernandez fejesgóljával győzött az Atletic az Osasuna B ellen, ideiglenesen feljöttek a 11. helyre, de a közvetlen riválisok csak ma vagy holnap játszanak. A másik gólt Guille lőtte, és Kochennek volt pár bravúrja.
Illik megemlíteni, hogy 1:0-ról fordítottak Guille és Unai góljaival. És tegyük hozzá, gyakorlatilag az egész támadósor sérült (6!!!! ember) és Dani Rodriguez is csak most van visszatérőben egy súlyos sérülés után. Mondjuk Dani félelmetes mit képes művelni. Szinte 0 volt a támadójáték de amikor beszállt hülyét csinált a védelemből . Habár tényleg nehéz lett volna túl ütőképes csatárteljesítményt látni, Guille Fernandezzel centerben, Darvichal a jobboson, bal oldalon pedig Raul Dacosta, aki duplanulla.
DR ugyan "csak" egy assistot jegyzett 45 perc alatt, de az zseniális volt. Szerintem ha rendesen felépül látni fogjuk fent. Ez volt a 3. meccse idén, az előbbi kettőn nem egészen 60 perc alatt eltett 3 gólt.

Ennek ellenére Albert Sanchez szerintem saját eredményeit szabotálja a kezdőivel. Lehet, hogy háromvédős rendszert szeretett volna Oduro és Farré helyett Sergi Dominguezzel és Rúben Lopezzel, de sokadjára nem működik. Utóbbi ráadásul rendre emberhátrány. A Pedro Soma, Garrido, Unai kp-ról nem is beszélve.

Ha a tabellát vesszük az eredmények jól alakulnak és legrosszabb esetben is 13. lesz a csapat előre pedig 1-2 ponttal sokat előzhetünk.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.14. 13:37:27

Tegnap Unai Hernandez fejesgóljával győzött az Atletic az Osasuna B ellen, ideiglenesen feljöttek a 11. helyre, de a közvetlen riválisok csak ma vagy holnap játszanak. A másik gólt Guille lőtte, és Kochennek volt pár bravúrja.
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.02. 13:02:19

Az Atletic végül győzött idegenben 2:1-re, a sors fintora, hogy talán az idei leggyengébb játékukat mutatták. Cuenca volt kiemelhető, esetleg Prim (Olmedo). Nem véletlenül a védelemben voltak jobb teljesítmények.Az előbbi a szezon kezdete óta egyre magasabb szinten teljesít, ha itt lenne Fayé lehet, hogy nagyon fel kéne kötnie a gatyáját,, hogy ne túrja ki a kezdőből.

A jó hír, hogy Dani Rodriguez felépült a 8 hónsapos sérüléséből és be is állt. Elég volt 5 perc neki a pályán, hogy meglője a győztes gólt.
Várom már, hogy mikor tudunk kiállni egy Dani Rodriguez-Barberá/Cedric/Gistau-Toni Fernandez trióval, mögöttük Unai-Guille-Prim középpályával.

Az eredménynek és Daninak mindenesetre lehet örülni (bár a már-már szokásos 90+ percedik gólt újra bekaptuk) reméljük, hogy sűrűbben lesznek hadra fogható emberek
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.01. 17:32:17

Most kezdenek a kicsik az Aranteiro ellen. Elég B-csapattal álltak ki

https://one.fcbarcelona.com/en/videos/134170-live
Forca Barca!!!!
soadroli
Llegenda del Barça

2024.11.27. 19:13:09

Barcelona have reached an agreement to renew the contract of Gerard Martin until 2028. @ferrancorreas
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2024.11.26. 16:17:03

Nemrég kezdődött a kicsik BL meccse, már 1:0-ra vezetnek Saca góljával. Yakobishvili, Xavi Espart és Junyent kezdett, Pedro Fernandez és Arnau egyelőre a padon van. Gistau nincs a keretben, valószínűleg a felnőtteknél lesz.

https://one.fcbarcelona.com/en/videos/134170-live

szerk. Végül 2:0 lett, bár a reális inkább 7-8:0(1) lett volna. Ezt érezték is a srácok, olyan arccal jöttek le a pályáról mintha veztettek volna. Ha nincs annyi kapusbravúr vagy egy kicsit pontosabbak úgy 5:0-val vonulnak szünetre. (kapuralövés első félidőben 13:0) Ennek ellenére marha jó meccs volt, főleg az első félidő, úgy játszottak mint anno az A-csapat a prime Alves, Messi idején. Nagyon régen láttam már ilyen mérkőzést. Ennyi mozgást, egyérintőt, kényszerítőt nagyon régen láttam már felnőtteknél. Mellé rengeteg látványos csel, sarkazás, labdátlépés, no look passz stb.
Érdemes nyomon követni a kicsiket, ha valaki látványos, jó meccseket akar látni.
Virgiliről nem sokat beszélnek, de elképesztő miket tud az a srác.
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2024.11.25. 15:27:50

brazilfan írta:
2024.11.25. 14:08:44
Chino írta:
2024.11.25. 12:40:26
A tavalyiakkal összehasonlítva feltűnő az összeszokottság, a gördülékeny játék hiánya. Tavaly sokan becsukott szemmel is érezték a társakat, most meg nagyon esetlegesen történik minden. Tegnap, akihez a 16-os környékén nagy nehezen odakerült a labda, gondolkodás nélkül rálőtte, hiányoztak a finom passzok, háromszögelések. Nem csoda, ebben a szezonban talán még egyszer sem játszott kétszer ugyanaz az összetételű csapat.
Van kb. 3 játékos, aki tavaly is lényegi időt töltött a pályán. De közülük is talán csak Unai, aki végig egszséges volt idén és nem hagyott ki minimum 10 meccset.
15-20 játékos cserélődött ki, plusz jelenleg is sérülések, A-csapat, válogatott stb. Tavaly sokkal többet volt együtt az alapcsapat. Huzamosabb ideig voltak egészségesek és Xavi sem vitt annyi embert fel a meccsekre. Amikor egy Urena-Cedric/Barbera-Toni trió volt elől, mögöttük egy Unai-al kicsit msáhogy nézett ki a támadójáték. És azért egy Fayé-Fort-Bernal-Casádó-Pau Victor gerinc kiesése durva veszteség, akik folyamatosan együtt játszottak. Főleg utóbbi hiányzik nagyon. Ennyi forduló alatt ő egyedül 10 akciógólnál tartott.
De az, hogy hányadikok lesznek édesmindegy. Maradjanak bent, játszanak a tehetséges fiatalok egyre többet és ennyi a lényeg.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.11.25. 14:08:44

Chino írta:
A tavalyiakkal összehasonlítva feltűnő az összeszokottság, a gördülékeny játék hiánya. Tavaly sokan becsukott szemmel is érezték a társakat, most meg nagyon esetlegesen történik minden. Tegnap, akihez a 16-os környékén nagy nehezen odakerült a labda, gondolkodás nélkül rálőtte, hiányoztak a finom passzok, háromszögelések. Nem csoda, ebben a szezonban talán még egyszer sem játszott kétszer ugyanaz az összetételű csapat.
Chino
Llegenda del Barça

brazilfan írta:
2024.11.24. 21:34:54
Nagyon nem megy az Atleticnek, újabb vereség, a ziccerek alapján 0-3 vagy 0-4 is lehetett volna. A kevés jó hír egyike, hogy Barbera meggyógyult.
Elég erős ellenfewlek ellen játszottak, de ami inkább gond, hogy folyamatosan nagyon sok a sérült, a kezdőből 4-5 játékos rendre az orvosi szobában van. Barbera pl. felépült, de Cedric meg kiesett. Urena és Toni Fernandez például borzasztóan hiányzik, Plusz, ha egy napon játszanak az A-csapattal akkor szintén vannak akik kikerülnek a keretből (nyilván a jobbak közül). Szóval túlnyomó részben nem tudnak rendes csapattal kiállni, inkább a cserék játszanak plusz a Juvenilből töltik fel a csapatot. És Junyent, Gistau, Pedro Rodriguez stb. nagyon ügyesek, de azért csak 16 éves kölykök, amikor a csapat 3/4-ét 16-17 évesek teszik ki nem egyszerű a dolog, De alapból kiemelkedően legalacsonyabb az átlagéletkor mindkét csoportot tekintve. (épp hogy 18 felett) Vagy épp válogatott kötelezettségek vannak, amikor náluk a bajnokság nem áll meg. De az eredmények ellenére nagyon sokszor játékban sokkal jobbak csak rendre beugrik valami. Általában pont a rutin hiányán múlik. A sok utolsó perces pontvesztés vagy egy-egy becsúszó buta hiba.

Alapvetően a teljesítményük miatt nincs aggódnivaló (bár a tegnapit pont nem láttam). Mondjuk egy Pau Victor nagyon hiányzik nekik
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.11.24. 21:34:54

Nagyon nem megy az Atleticnek, újabb vereség, a ziccerek alapján 0-3 vagy 0-4 is lehetett volna. A kevés jó hír egyike, hogy Barbera meggyógyult.
Troym
Director del Fútbol

2024.11.23. 12:36:39

FCBsteve írta:
2024.11.23. 07:46:31

???
Mondjuk ezért miért nem az edző van elővéve?
Ő választja ki a játékosokat, miután látja őket edzésen, meccs közben, stb.
Ráadásul Ferran játékára vonatkozó taktikát is az edzőnek kéne a kerethez, csapathoz illesztenie.
???
A csapat kialakítása a sportigazgató feladata, az edző abból főz, ami van, maximum kérhet, ragaszkodhat játékosokhoz. Másik topicba való, de Ferran nálam Xavi és Alemany sara, hogy hozták és Decoé, hogy nem bír tőle megszabadulni. Flick remélem hamarabb belátja, hogy zsákutca FT és inkább játszatja Unait, vagy gyakorlatilag bárkit.
FCBsteve
Capitá del Barça

2024.11.23. 07:46:31

Troym írta:
2024.11.22. 18:06:43
bence0330 írta:
2024.11.22. 11:47:03
És mivel a cápa hamarosan visszatér, nem nagyon érzem azt, hogy Unai szerepet kaphat.
Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.

Ezek a fiatal támadó kölykök miatta (is) lépnek le (Guiu, Akhomach, Roque, Abde) mert 4. szezon óta ki van bérelve Ferrankának az 4-5. számú támadó pozíció az évi 4-6 góljára, pár piroslapjára és összességében teljesen haszontalan játékára. Egy random hátvédünket, ha ugyanennyit használnánk ugyanebben a pozícióban, simán hozna ilyen számokat.

Na egyik nap volt téma, én őt "regisztrálnám ki" 30 másodperc alatt és az se érdekelne, ha nem megy sehova és 3 évet ül a lelátón, akkor se tenném be meccsre.

Ha miatta még Toni / Unai is lép, az lesz a csúcs.
???
Mondjuk ezért miért nem az edző van elővéve?
Ő választja ki a játékosokat, miután látja őket edzésen, meccs közben, stb.
Ráadásul Ferran játékára vonatkozó taktikát is az edzőnek kéne a kerethez, csapathoz illesztenie.
???
dudastibor
Barça C

2024.11.22. 19:17:12

Troym írta:
2024.11.22. 18:06:43
bence0330 írta:
2024.11.22. 11:47:03
És mivel a cápa hamarosan visszatér, nem nagyon érzem azt, hogy Unai szerepet kaphat.
Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.

Ezek a fiatal támadó kölykök miatta (is) lépnek le (Guiu, Akhomach, Roque, Abde) mert 4. szezon óta ki van bérelve Ferrankának az 4-5. számú támadó pozíció az évi 4-6 góljára, pár piroslapjára és összességében teljesen haszontalan játékára. Egy random hátvédünket, ha ugyanennyit használnánk ugyanebben a pozícióban, simán hozna ilyen számokat.

Na egyik nap volt téma, én őt "regisztrálnám ki" 30 másodperc alatt és az se érdekelne, ha nem megy sehova és 3 évet ül a lelátón, akkor se tenném be meccsre.

Ha miatta még Toni / Unai is lép, az lesz a csúcs.
Mindig is volt egy halvány érzésem ,hogy Ferrant valahonnan magasról fújják a "szelek" és minden edzőnek játszatnia kell,ha tetszik neki ,ha nem.
De ez hamarosan ki fog derülni ,ha felépül.
Válasz küldése