Végeredmény: Vissel Kobe – Barcelona 0-2

Szerintem teljesen más a két eset.
Én is ettől félek, hogy ha nem nyerik a bajnokságot a BL-ben megint találkozunk. De még sok minden történhet, pl ha az Inter és a Sevilla is megnyeri a kupát egyből izgalmasabb lesz a sorsolás
A Schalke nyert, őket így már nehéz lesz megfogni, a 16. hely lehet van, ami elérhető, de ahhoz is csoda kell, jobb gólkülönbség dönt, azonos pontszám esetén. Néggyel kell több pontot szerezni, miközben összesen kilencet lehet.
Én nem lennék meglepve, ha lett volna Dárdainak felajánlva valami edzőképzésért felelős pozi, de körülnézett, rosszul lett és inkább nem kért belőle.Cseri írta: ↑2023.04.23. 07:49:08Az edzőink olyanok mint a játékosaink többsége, elvannak a langyos vízben. Hiszen az előre lépéshez tanulni,képződni kell(ene).Középszerű edzők, és játékosok is európai szinten is jó fizetést kapnak,megbukni szinte lehetetlen,mer' valahol úgy is kapnak egy második,meg harmadik lehetőséget,belterjes az egész milliő.
Én is megnéznem Palit más csapatnál, Lőwöt pedig egyéniben, de joguk van dönteni a saját sorsukról.Troym írta: ↑2023.04.22. 22:49:28A magyar edzőkről mit gondoltok Bundesligában:
Én egyszerűen nem értem Dárdai ezt miért vállalta be? Neki is egy karrierje van, egyre kevésbé tisztelik Berlinben, lassan ott járunk, hogy 5 pontra a bennmaradás, van hátra 2 meccs, oldd meg. Szerintem rég valami svájci / holland első osztályú komolyabb csapat élén lenne a helye.
Löw meg szintén egy talány, szerintem rég egy kisebb német csapatnál meg kéne mérje magát vezetőedzőként és nem csak követni Tuchelt mindenhova.
Rosszul gondolom?
Feléért is.recrea írta: ↑2023.04.22. 23:21:03
Tűpontos…igen, ennyi elég neki, most 6 meccsre kap kb 200 milliót és megy vissza Zamárdiba pecázni, fürödni meg borozni. Ki nem vállalná?![]()
Van a parton egy szép háza, többször jártam már ott, mert jóban voltam a szomszédjával. Nyugodt, lazulós életet akar, senkinek nem akar megfelelni, nem tudok belekötni.
Azért "tragikus" ez a hozzáállás, mert sok évtized után kezdett felcsillani némi remény, hogy magyar edzők kicsit magasabb polcra kerülnek, erre Dárdai szerencsétlenkedik már harmadszor a Herthánál, semmi karrier építési szándéka nincs, Löw vagy fél vagy nem akar feljebb lépni, Szabics meg legyalulta a karrierjét az NB1-ben.recrea írta: ↑2023.04.22. 23:21:03Tűpontos…igen, ennyi elég neki, most 6 meccsre kap kb 200 milliót és megy vissza Zamárdiba pecázni, fürödni meg borozni. Ki nem vállalná?csababarca írta: ↑2023.04.22. 23:11:57Kicsit olyan Dárdai, hogy elvan igazából ő komolyabb edzősködés nélkül. Ha kell leül a Hertha padjára, ne nem azzal sincs gondja.![]()
Van a parton egy szép háza, többször jártam már ott, mert jóban voltam a szomszédjával. Nyugodt, lazulós életet akar, senkinek nem akar megfelelni, nem tudok belekötni.
Tűpontos…igen, ennyi elég neki, most 6 meccsre kap kb 200 milliót és megy vissza Zamárdiba pecázni, fürödni meg borozni. Ki nem vállalná?csababarca írta: ↑2023.04.22. 23:11:57Kicsit olyan Dárdai, hogy elvan igazából ő komolyabb edzősködés nélkül. Ha kell leül a Hertha padjára, ne nem azzal sincs gondja.Troym írta: ↑2023.04.22. 22:49:28A magyar edzőkről mit gondoltok Bundesligában:
Én egyszerűen nem értem Dárdai ezt miért vállalta be? Neki is egy karrierje van, egyre kevésbé tisztelik Berlinben, lassan ott járunk, hogy 5 pontra a bennmaradás, van hátra 2 meccs, oldd meg. Szerintem rég valami svájci / holland első osztályú komolyabb csapat élén lenne a helye.
Löw meg szintén egy talány, szerintem rég egy kisebb német csapatnál meg kéne mérje magát vezetőedzőként és nem csak követni Tuchelt mindenhova.
Rosszul gondolom?
Kicsit olyan Dárdai, hogy elvan igazából ő komolyabb edzősködés nélkül. Ha kell leül a Hertha padjára, ne nem azzal sincs gondja.Troym írta: ↑2023.04.22. 22:49:28A magyar edzőkről mit gondoltok Bundesligában:
Rosszul gondolom?
Ő volt az egyetlen edző, akivel döntőzött a PSG. Ráadásul a 2020-ban a mezőnyből nagyon kimagasló BM ellen is csak szoros meccsen kaptak ki a döntőben. Aztán rá egy évre meg is nyerte a BL-t. Mivel bukott meg nálad?