Hát én megnéztem ezt a BM bajnoki meccset, ebben a pillanatban 1-6 a tippem szerdára HK mesternégyessel, kivéve, ha az elején tudunk 1-2 gólt lőni, akkor lehet egy sokgólos oda-vissza adok kapok belőle. Két remekül összerakott csapat, de a keretben polcnyi különbségekkel. Szétgyilkolták a Stuttgartot, akik ugyan visszaestek tavaly óta, de nem rossz csapat. Azért lett "csak" 4 a vége, mert az elején sorra maradtak ki a helyzetek. Szerintem mi ehhez a bivaly formában lévő BM-hez túlságosan pengeélen táncolunk a védekezéssel, agyon fognak futni minket, nekünk hajszálakon múlik szerintem a különbség védelem és vkp nélkül, hogy szétalázunk-e valakit, vagy minket vernek meg eléggé. Szerintem egy átlag LL csapat kevesebbel megúszná ellenük, mint ahogy mi fogjuk. Nagyon hosszú 90 percnek látom én ezt most sajnos valamirevaló védelem nélkül. Ez a csapat most olyan játszi könnyedséggel alakít ki helyzeteket, ami ijesztő, ez ugyan bennünk is megvan önmagában, ha képesek vagyunk dominálni, csak nekünk nincs mögötte támogatás, nekik meg van, és nem csak a támadósorban van minőség, mint nekünk. Mi nem fogunk tudni átmenni túl sűrűn a félpályán, ők meg simán. Olyannak várom a meccset, mint a Monaco ellen, csak sokkal jobb játékosokkal, akik nem hagynak ki mindent.
Leverkusen meg hozta a szokásos fordítós formáját.

A Dortmundot is megnéztem félig-meddig hazai érdekeltség miatt, ők nem voltak valami jók.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy