Lamine Yamal

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
MatsMessi
Jugador d'estrella

2025.05.20. 08:33:51

Leon írta:
2025.05.16. 13:38:02
Damask írta:
2025.05.15. 22:59:38
Ez is milyen gól volt Te jó ég!

Viszont ami utána jött az még nagyon de nagyon korai és nem az első, második vagy harmadik eset ami vészjósló.
17 évesen úgy hogy igazán jelentős dolgot semmit nem ért még el, akár mennyire tehetséges, akkor is csak egy golden boy még, talán nincs még itt az ideje annak hogy odaálljon a hazai szurkolókat hergelni a gólja után, sajnos ezekből úgy tűnik nem tudja kezelni a körülötte kialakult helyzetet.
Tartok tőle hogy belőle végül azért nem lesz az aki lehetne, ha nem is a következő Messi, de a következő 15-20 év LEG-je, mert fejben lesz kevés hozzá.

A Messi - Ronaldo teljesítmény versengés után nem hiszem hogy a következő vetélkedés az kellene legyen Vinicius-szal, hogy a gólok és gólpasszok mellett ki tud nagyobb paraszt is lenni a pályán. Remélem a stábnál is észreveszik ezeket és igyekeznek majd kezelni.
16 évesen már Európa bajnok volt, 2x spanyol bajnok, stb És ezeket nem padon ülve érte el. Asszem ez azért elég jelentős dolog.
Óriási tehetség a srác. Ha nem sérül le akkor akár Messi szintjét is valamennyire megközelítheti .
A góljait meg igenis ünnepelje meg, főleg az ilyen okádék csapatok ellen. 8)
Szerintem Messi szintjét nagyon-nagyon sokáig megközelíteni sem fogja tudni senki, legközelebb Neymar lehetett volna hozzá. Mai napig elszomorító, hogy mi lett a pályafutásából.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.19. 12:08:48

Na ezt én sem értem. Sok másik játékosunk kimúlt, hátvédjeink, de Pedri, Rapha pl. mindenképp. Oké, sokkal többet futnak, viszont jobb korban is vannak. Ő meg az utolsó hetekben jobb volt, mint valaha, nem is kicsivel. Remélem valami extra genetikája van, és ezt így bírni fogja konstansan. :) Meg ő mostanra mindenképp lett már olyan jó, hogy le kell róla venni valamennyire a védekezés terhét, mint Messinél (nem annyira persze, mint a végén), és ezt szerintem amúgy meg is tettük.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Khyzz
Barça B

2025.05.19. 11:52:19

Hihetetlen, hogy szezon végére nem úgy néz ki mint akinek lóg a bele és hullafáradt hanem szintet lépett ezekkel a jobbról indulós átlövésekkel. Azért egy csere szélső kellene mögé, hogy időnként tudjuk pihentetni. Remélem a sérülések el fogják kerülni, csak igy tovább!
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.05.19. 07:17:50

pep71 írta:
2025.05.18. 22:57:53
bence0330 írta:
2025.05.18. 22:54:01
Ha az utóbbi heteket nézzük, részemről kérdés nélkül a világ legjobb játékosa. Elkezdtek pontosak lenni a labdái a befelé húzások után, most már zsinórban akadnak be. Le a kalappal, szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén, ami elképesztő. Kellett is, mert a túloldalon teljesen kimúlt a társ.
Így van. A probléma inkább szvsz az, hogy kezd olyan feelingem lenni, mint anno Messi-nél, hogy mki más csak Yamal-tol várja a csodát..Fermin talán a kivétel.
Olvastam vhol Deco nyilatkozatot, hogy nagyon Yamal és Raphi forma függő a csapat (támadó)játéka, ezen szeretnének javítani további kreatív játékossal/ játékosokkal...

Szóval, látják ezt, kérdés mennyi elkölthető FFP zseton lesz...
bence0330

2025.05.18. 23:46:01

brazilfan írta:
2025.05.18. 23:34:18
bence0330 írta:
szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén
Szerintem még a tinédzser Neymar szintjén sincs ott. Persze nagyon nehéz összevetni őket, mert a Santos másfajta focit játszott, nem szorította be ennyire az ellenfeleket, Neymarnak nagyobb területei voltak, sokszor kihasználhatta a gyorsaságát, a cselezőkészségét és a labdabiztonságát, ezért is voltak olyan látványosak az akkori góljai. Az ő balettszerű mozgása, a ruganyossága, a leheletfinom testcselei szerintem nincsenek meg Yamalban.
Yamal góljai eléggé egysíkúak, elindul befelé és a 16-osról eltekeri, ezt elég jól csinálja, de ma már sokadszor éreztem úgy, főleg a második félidő nagy ötlettelenségében, hogy néha mást is kezdhetne a labdával, nem kellene olyankor is ellőnie, amikor más opciót is ki lehetne próbálni.
Számokban is ott van prime/közel Neymar körül, szerintem a meccsekre való ráhatásban is, legalábbis az utóbbi időszakban mindenképp. És a La Ligában meg a BL-ben, nem a Santosban. A korát most hagyjuk, mert a korához képest hozott gójait nem szeretem nézni, Messiék is hoztak volna ennyit ilyenkorra, csak az ő idejükben még nem dobtak be 17-8 év alatt senkit a kezdőbe. De nem is kell a korát nézni, olyan jó.

Szerintem az a könnyed mozgása is simán megvan, nem pont úgy, de hasonlóan. Lehet Neymar egy picit többféle dolgot csinált, de azért ő nem is a pragmatizmus csúcsa volt, sokszor l'art pour l'art módon, amivel nincs bajom, szép tőle a foci, de számon nem kérném senkitől, ha nem így áll hozzá. Messi sem volt sokszínű igazán, ebben simán elmaradt Neymar-Dinhotól, de ami 2-3 dolgot csinált, abban viszont teljesen tarthatatlan volt, és bőven elég is, minek csináljon mást. Yamalnal hiába tudod, hogy befelé fog húzni, ha nem tudod megállítani, és akkor miért csináljon mást? Főleg ha így elkezdenek befelé potyogni a lövései is a végén. Meg azért ő váratlanul simán kifelé is cselezi magát, és azt se rosszul, finoman szólva.

Stílusra nekem továbbra is inkább Robben azért, nem Neymar. Persze kár hasonlítgatni, de ha már valaki, akkor ő ugrik be. De nála tehetségesebb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.05.18. 23:45:52

Ezt a kibontakozó gólérzékenységet hiba a szélen eltékozolni. Azért is lő ennyi kapufát, mert éles szögből lő sokat. Ha nagyobb felületet célozhatna, ezek mind bemehetnének. Beljebb kellene játszania, ahogy Messi is beljebb húzódott, ahogy felért a csúcsra. Aki sokat lő és jól lő, annak belül van a helye. Nem valószínű, hogy meg fog történni, Flick szeret ragaszkodni ahhoz, ami egyszer kialakult benne. De többet nyernénk vele.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.18. 23:34:18

bence0330 írta:
szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén
Szerintem még a tinédzser Neymar szintjén sincs ott. Persze nagyon nehéz összevetni őket, mert a Santos másfajta focit játszott, nem szorította be ennyire az ellenfeleket, Neymarnak nagyobb területei voltak, sokszor kihasználhatta a gyorsaságát, a cselezőkészségét és a labdabiztonságát, ezért is voltak olyan látványosak az akkori góljai. Az ő balettszerű mozgása, a ruganyossága, a leheletfinom testcselei szerintem nincsenek meg Yamalban.
Yamal góljai eléggé egysíkúak, elindul befelé és a 16-osról eltekeri, ezt elég jól csinálja, de ma már sokadszor éreztem úgy, főleg a második félidő nagy ötlettelenségében, hogy néha mást is kezdhetne a labdával, nem kellene olyankor is ellőnie, amikor más opciót is ki lehetne próbálni.
bence0330

2025.05.18. 23:00:56

Tényleg kicsit olyan, mint a Messi-éra végén, jól kell ezt megoldani, Messi is addig volt überklasszis mellett nagyon hasznos is, amíg ő volt az i-n a pont. Kicsit tényleg mintha a csapat nem vállalna annyit így, ezt jól kell elosztani. De lehet, hogy tényleg csak annyi, hogy a két másik kulcsjátékosunk iszonyatosan elfáradt a meccsenkénti 11-2 km-eikben. No meg Martinon is sok múlik, vele eleve nem vezethetünk baloldalon támadást. No meg a maira azért senki nem élete meccseként tekintett.

Ha a csapat frissebb lesz, és Yamal tartja ezt a mostani formáját, akkor aztán reszkethet az ellenfél.

Én szezon közepe táján azt gondoltam, hogy hasonló státusza lesz még jövőre mint most, egy zseni, de kicsit kevés még a kapu előtt ahhoz, hogy a legjobbként emlegessük, de lehet, hogy ez nem így lesz, és jövőre már a legjobb játékosnak lehet titulálni.
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.18. 22:57:53

bence0330 írta:
Ha az utóbbi heteket nézzük, részemről kérdés nélkül a világ legjobb játékosa. Elkezdtek pontosak lenni a labdái a befelé húzások után, most már zsinórban akadnak be. Le a kalappal, szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén, ami elképesztő. Kellett is, mert a túloldalon teljesen kimúlt a társ.
Így van. A probléma inkább szvsz az, hogy kezd olyan feelingem lenni, mint anno Messi-nél, hogy mki más csak Yamal-tol várja a csodát..Fermin talán a kivétel.
bence0330

Ha az utóbbi heteket nézzük, részemről kérdés nélkül a világ legjobb játékosa. Elkezdtek pontosak lenni a labdái a befelé húzások után, most már zsinórban akadnak be. Le a kalappal, szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén, ami elképesztő. Kellett is, mert a túloldalon teljesen kimúlt a társ. Mondjuk most eredményt ez sem hozott, de attól még elképesztő volt ez a napja is, zsinórban többedszer már. Nagyon hirtelen szintugrás történt ott az Inter odavágótól kezdve (nem mintha előtte nem lett volna a szűk elitben), addig kicsit ilyen "hangosan ugat, de nem harap annyira" témából már ugat is és harap is, nem is akármilyeneket.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.16. 15:54:52

pep71 írta:
2025.05.16. 15:37:30

Most megkerdeznel egy atlag fociszurkolot , h ki a legjobb 3 játékos a világon, akkor a nagy része nem sorolná ide Dembit. Mbappe, Yamal, Salah viszont nagy eséllyel ott lenne.
Szerintem 20-40% még mindig CR-t és Messit mondaná... :D
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.16. 15:37:30

Troym írta:
2025.05.16. 15:24:23
pep71 írta:
2025.05.16. 15:11:29
Mert Dembele egy piszok gyors de rém buta játékos..nem egy szint Yamallal..mikor láttál tőle olyan passzokat amiket Yamal ad külsővel?
Nyilván nincs statom a külsővel adott passzokra, de francia barátunknak is van 13 gólpassza.
pep71 írta:
Yamal nyert EB-t , fontos gólokat rúgva.
Azért már Rodri megkapta az előző aranylabdát.
pep71 írta:
A francia bajnokságot meg hagyjuk.
Nem Dembele jobb mint Mbappe, hanem LE miatt jó a PSG.
Ennyire nem szólnám le, mert a szezonban kikaptunk a Monacotól, tavaly a PSG-től, a Madrid elvérzett Lilleben.
Nem azt mondom, hogy Mbappe, vagy Dembele a jobb, hanem, hogy elment mellőle a legnagyobb klasszis mégis jobban megy nekik és ez nem csak edzői kvalitás, mert tavaly is LE volt az edző.
Szvsz Dembele olyan mint pl Coutinho.
Ebben a mostani PSG-ben nagyon jó, mert nagyon jó a rendszer amit LE kitalált, de nem aranylabda szint...szerintem, de elfogadom, h valaki neki adná, másképp látjuk a focit, nincs ezzel baj.
Most megkerdeznel egy atlag fociszurkolot , h ki a legjobb 3 játékos a világon, akkor a nagy része nem sorolná ide Dembit. Mbappe, Yamal, Salah viszont nagy eséllyel ott lenne.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.16. 15:24:23

pep71 írta:
Mert Dembele egy piszok gyors de rém buta játékos..nem egy szint Yamallal..mikor láttál tőle olyan passzokat amiket Yamal ad külsővel?
Nyilván nincs statom a külsővel adott passzokra, de francia barátunknak is van 13 gólpassza.
pep71 írta:
Azért már Rodri megkapta az előző aranylabdát.
pep71 írta:
Ennyire nem szólnám le, mert a szezonban kikaptunk a Monacotól, tavaly a PSG-től, a Madrid elvérzett Lilleben.
Nem azt mondom, hogy Mbappe, vagy Dembele a jobb, hanem, hogy elment mellőle a legnagyobb klasszis mégis jobban megy nekik és ez nem csak edzői kvalitás, mert tavaly is LE volt az edző.
FcBarcelona1 írta:
2025.05.16. 15:20:52
Szerintem pontosan Raphinha érdemelné meg a számai alapján. BL-ben CR7 rekordját állította be (G+A). Bajnokságban rúgott 18 gólt 2 büntetővel (Mbappe 7-et)
Válogatott szinten először jussanak ki a brazilok a vb-re, utána jelentkezzen Vini / Raphinha stb egy aranylabdáért, mert a világ legeredményesebb válogatottja minden idők legdurvább mélyrepülését csinálja jelenleg. Franciák, spanyolok azért ott is villognak, de még Egyiptom is legalább döntős általában kontinensszinten.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.16. 15:20:52

Troym írta:
2025.05.16. 14:53:15
Dembele miért lenne röhej?
Nem a kedvencem finoman szólva, de na.

Hátán viszi a Mbappe nélküli Párizst, bajnoki cím, szuperkupa a zsákban, meglehet a BL, francia kupa, de klub vb is, 6-7 kupa és ők nem EL nehézségű ágon mentek, gyakorlatilag kicsapták a besztlíget a BL-ből (Liverpool, Arsenal, Aston Villa)

Yamal nagy kedvencem, de nem gondolom, hogy neki kéne kapnia, sőt szerintem Raphinhának sem, mert a válogatott és BL szinten nem fognak elérni semmit. Ha csak a bajnokság számítana magában, akkor meg Salah kapná nálam.
Én kedveltem itt Dembelet. Idén kiemelkedő a játéka. De 19 ponttal vezetik a bajnokságot. A világ összes pénzét elkölthetik
Szerintem a legjobb játékos Yamal, így megérdemelné az aranylabdát, de én még nem adnám neki, talán még
az eredményességén kell majd javítania, ami nem is csoda, hiszen csak 17 éves.
Szerintem pontosan Raphinha érdemelné meg a számai alapján. BL-ben CR7 rekordját állította be (G+A). Bajnokságban rúgott 18 gólt 2 büntetővel (Mbappe 7-et)

A játékra való legnagyobb hatása szerintem Yamalnak volt, csak nem volt eléggé eredményes.
Én a kupákat csak második tényezőként számolnám, mert az a csapat érdeme.
Whoscored meccs embere (liga+BL) Raphinha 15, Yamal 13, Dembele 11, Salah 11, Mbappe 9
Nálam
Raphinha
Yamal
Dembele
Salah
Mbappe
Szerk: Salah 28 gólból 11 büntető
Whoscored szerint Dembelé 17-szer játszott középcsatárt, 15 góllal

Gólok (BL+bajnokság)
Mbappe 35
Raphinha 31
Salah 31
Dembele 29
Yamal 13
Gólpassz
Salah 22
Raphinha 17
Yamal 16
Mbappe 4
Dembele 10 (Whoscored)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.05.16. 15:46:33-kor.
pep71
Entrenador del Barça

Troym írta:

Hátán viszi a Mbappe nélküli Párizst, bajnoki cím, szuperkupa a zsákban, meglehet a BL, francia kupa, de klub vb is, 6-7 kupa és ők nem EL nehézségű ágon mentek, gyakorlatilag kicsapták a besztlíget a BL-ből (Liverpool, Arsenal, Aston Villa)

Yamal nagy kedvencem, de nem gondolom, hogy neki kéne kapnia, sőt szerintem Raphinhának sem, mert a válogatott és BL szinten nem fognak elérni semmit. Ha csak a bajnokság számítana magában, akkor meg Salah kapná nálam.
Ha Dembele aranylabdat nyer , akkor elég nagy gond van a focival. Mbappe, Vini(pedig ruhellem), Salah is sokkal jobb játékosok nála..egy Bellingham, Pedriről ne is beszéljünk.
Aztán mki másképp látja a focit , ez benne a szép.
Troym
Director del Fútbol

pep71
Entrenador del Barça

2025.05.16. 14:01:52

Miatta ülnek le az emberek meccset nézni, elvezet nézni, h mit művel. Visszahozza a régi focit azzal, hogy mer(és tud) cselezni, nem csak a beszari oldal és visszapasszokat nyomja.
Vezére volt a spanyol válogatottnak ami EB-t nyert és a mostani Barcábol is toronymagasan kiemelkedik, nemhiába róla beszél mindenki és nem pl Raphirol..remelem megkapja az aranylabdát, ma egy Bayern szurkoló ismerősöm mondta, h ő neki adná, nem is látott ilyen fiatal játékost, aki ilyen hatással van egy csapatra és ilyen éretten játszik.
Dembelé röhej lenne, az a foci megcsúfolása lenne.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.16. 13:41:39

Sokat volt játékban, kétszer annyi labdaérintése volt, mint (a szerintem tegnap visszafogott) Raphinhának. Az 5 lövési kísérletéből csak 2 ment kapura, igaz, az egyik egészen a hálóig. A gólpassza nagyon okos volt.
Kicsit sokat szerepel, sok mindent akarnak az ő arcával, nevével eladni, és ez túl korai.
Leon
Director del Fútbol

2025.05.16. 13:38:02

Damask írta:
2025.05.15. 22:59:38
Ez is milyen gól volt Te jó ég!

Viszont ami utána jött az még nagyon de nagyon korai és nem az első, második vagy harmadik eset ami vészjósló.
17 évesen úgy hogy igazán jelentős dolgot semmit nem ért még el, akár mennyire tehetséges, akkor is csak egy golden boy még, talán nincs még itt az ideje annak hogy odaálljon a hazai szurkolókat hergelni a gólja után, sajnos ezekből úgy tűnik nem tudja kezelni a körülötte kialakult helyzetet.
Tartok tőle hogy belőle végül azért nem lesz az aki lehetne, ha nem is a következő Messi, de a következő 15-20 év LEG-je, mert fejben lesz kevés hozzá.

A Messi - Ronaldo teljesítmény versengés után nem hiszem hogy a következő vetélkedés az kellene legyen Vinicius-szal, hogy a gólok és gólpasszok mellett ki tud nagyobb paraszt is lenni a pályán. Remélem a stábnál is észreveszik ezeket és igyekeznek majd kezelni.
16 évesen már Európa bajnok volt, 2x spanyol bajnok, stb És ezeket nem padon ülve érte el. Asszem ez azért elég jelentős dolog.
Óriási tehetség a srác. Ha nem sérül le akkor akár Messi szintjét is valamennyire megközelítheti .
A góljait meg igenis ünnepelje meg, főleg az ilyen okádék csapatok ellen. 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.05.16. 11:07:37

Ennek a fiúnak olyan a játéka, mint egy ballábas Neymarnak. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mihu
Director del Fútbol

2025.05.16. 11:01:17

17 évesen ekkora gólt rúgni az ősi városi rivális otthonában azon a meccsen, amin ha nyersz, bajnok vagy....teljesen elmebeteg =D> =D> =D> Az meg, hogy saját nevelésként az Espanyol vagy a Real ellen idegenben olyan gólörömöt nyom, ami hergeli a szurkolókat...na bumm. Amíg nem mutogat mint a tripla szájú brazi majom, meg nem dumál állandóan az ellenfélnek, meg a bírónak, addig ez engem nem zavar. Ha majd elkezdi mutogatni a számokat, meg azt csinálja, mint az a majom a tavalyi barcelonai klasszikuson, addig ezek nálam bele férnek.

Nekem is vannak aggályaim a viselkedésével kapcsolatban, én is tartok tőle, hogy el fog szállni magától és ez majd negatív kihatással lesz a teljesítményére, de talán itt a legjobb helyen van ennek kordában tartására.

Amin még lehet aggódni nála, az a túl hamar kiégés veszélye. Lehet, hogy mint Neymar, 24-25 évesen lefő neki a kávé, mert túl hamar került rivalda fénybe, amire sajnos a média is rájátszik. Például Fabrizio Romano ha Lamine bármit csinál, egy meccsen posztol 5-öt róla, miközben Raphinháról igen visszafogott posztjai vannak, pedig a brazi számai sokkal jobbak és több meccset is döntött el, mint Lamine.
Kép
Damask
Jugador del Barça

2025.05.16. 00:14:07

bence0330 írta:
2025.05.16. 00:07:31
Damask írta:
2025.05.16. 00:02:35
Persze, van mire magabiztosnak lennie, ő lehet a következő 15-20 évet meghatározó ikon.
De 17 éves, lehetne visszafogottabb kicsit most még, mit fog csinálni 20 évesen akkor?
Messi sem 17 évesen állt oda a szurkolókat hergelni hanem egy pár aranylabdával a háta mögött, és még azt is normálisabban, nem nyelvet nyújtogatok az ellenfél szurkolóinak, hanem megmutatta hogy van betűzve a neve a mezén, ha esetleg van még valaki aki nem tudná.
Ugyanezt. Szerintem ez ő, legyen is önmaga.
Messivel senkit nem érdemes hasonlítgatni (eleve két embert nem érdemes ilyen téren), olyan szintű intro volt a srác, hogy simán ehhez kötődő orvosi jelzőket lehetett bedobni az esetében, még ha nem is igaz, tényleg sok esetben úgy viselkedett. De mindenképp extrém zárkózott volt, skála legszélén. Ő az extrém eset. Meg hát 17 évesen ő még nem volt senki, más világ járta akkor. 20 éve Yamal nevével is most ismerkednénk. Más az egész világ, a hype is nagyobb. Semmi baj nincs Yamal viselkedésével szerintem.

MessiNeymarSuarez írta:
2025.05.16. 00:01:54
...akkor semmit sem jelent 1-1 megnyilvánulása vagy annak a hiánya...
Sőt, szerintem pont ez a vagány mentalitás kell, hogy átvészelje ezt a szakaszt, amikor még fejben nehéz is lenne a sztárságot elviselni. Én amúgy vagányságnál többet nem is látok rajta.
Legyen igazad!
bence0330

2025.05.16. 00:07:31

Damask írta:
Persze, van mire magabiztosnak lennie, ő lehet a következő 15-20 évet meghatározó ikon.
De 17 éves, lehetne visszafogottabb kicsit most még, mit fog csinálni 20 évesen akkor?
Messi sem 17 évesen állt oda a szurkolókat hergelni hanem egy pár aranylabdával a háta mögött, és még azt is normálisabban, nem nyelvet nyújtogatok az ellenfél szurkolóinak, hanem megmutatta hogy van betűzve a neve a mezén, ha esetleg van még valaki aki nem tudná.
Ugyanezt. Szerintem ez ő, legyen is önmaga.
Messivel senkit nem érdemes hasonlítgatni (eleve két embert nem érdemes ilyen téren), olyan szintű intro volt a srác, hogy simán ehhez kötődő orvosi jelzőket lehetett bedobni az esetében, még ha nem is igaz, tényleg sok esetben úgy viselkedett. De mindenképp extrém zárkózott volt, skála legszélén. Ő az extrém eset. Meg hát 17 évesen ő még nem volt senki, más világ járta akkor. 20 éve Yamal nevével is most ismerkednénk. Más az egész világ, a hype is nagyobb. Semmi baj nincs Yamal viselkedésével szerintem.

MessiNeymarSuarez írta:
...akkor semmit sem jelent 1-1 megnyilvánulása vagy annak a hiánya...
Sőt, szerintem pont ez a vagány mentalitás kell, hogy átvészelje ezt a szakaszt, amikor még fejben nehéz is lenne a sztárságot elviselni. Én amúgy vagányságnál többet nem is látok rajta.
Damask
Jugador del Barça

bence0330 írta:
2025.05.15. 23:51:50
Damask írta:
2025.05.15. 23:49:57
Szimplán csak szeretném elkerülni, hogy ugyan abba az irányba menjen mint Vinicius aki szintén túlságosan elszállt magától, meg is lett az eredménye.
Van is mire magabiztosnak lennie, de szerintem pl. Neymarnál visszafogottabb is.
Neymart csak Barcelona mezben láttam igazán, de akkor már ha jól emlékszem 20 feletti világsztár kategória volt, ő jóval később jóval idősebben jött át, nincs sajnos összehasonlítási alapom ezek miatt, hogy mondjuk 17 évesen miket csinált.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Minden fejben, és a sérülések komolyságán fog eldőlni nála hogy mi lesz belőle.

Én is aggódok egy kicsit érte, hihetetlen magasságokban van már 17 évesen, olyan korban ahol még Messi is leginkább hasznos cserejátékos volt szép pillanatokkal, de ha azt nézzük hogy egy Bojan, Fati nem volt "csibész", sőt kifejezetten csendesebb Messi típus és mégis különböző okokból becsődöltek akkor semmit sem jelent 1-1 megnyilvánulása vagy annak a hiánya.

Ha meg azt nézzük hogy ő pont olyan aki imádja ha az ellenfél/ellenfél tábora hergeli és bizonyítania kell, akkor az ígéretes, pont ilyenek hiányoztak a csapatból már sajnos nagyon régóta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.05.16. 00:03:58-kor.
Válasz küldése