Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem Messi szintjét nagyon-nagyon sokáig megközelíteni sem fogja tudni senki, legközelebb Neymar lehetett volna hozzá. Mai napig elszomorító, hogy mi lett a pályafutásából.Leon írta: ↑2025.05.16. 13:38:0216 évesen már Európa bajnok volt, 2x spanyol bajnok, stb És ezeket nem padon ülve érte el. Asszem ez azért elég jelentős dolog.Damask írta: ↑2025.05.15. 22:59:38Ez is milyen gól volt Te jó ég!
Viszont ami utána jött az még nagyon de nagyon korai és nem az első, második vagy harmadik eset ami vészjósló.
17 évesen úgy hogy igazán jelentős dolgot semmit nem ért még el, akár mennyire tehetséges, akkor is csak egy golden boy még, talán nincs még itt az ideje annak hogy odaálljon a hazai szurkolókat hergelni a gólja után, sajnos ezekből úgy tűnik nem tudja kezelni a körülötte kialakult helyzetet.
Tartok tőle hogy belőle végül azért nem lesz az aki lehetne, ha nem is a következő Messi, de a következő 15-20 év LEG-je, mert fejben lesz kevés hozzá.
A Messi - Ronaldo teljesítmény versengés után nem hiszem hogy a következő vetélkedés az kellene legyen Vinicius-szal, hogy a gólok és gólpasszok mellett ki tud nagyobb paraszt is lenni a pályán. Remélem a stábnál is észreveszik ezeket és igyekeznek majd kezelni.
Óriási tehetség a srác. Ha nem sérül le akkor akár Messi szintjét is valamennyire megközelítheti .
A góljait meg igenis ünnepelje meg, főleg az ilyen okádék csapatok ellen.![]()
Olvastam vhol Deco nyilatkozatot, hogy nagyon Yamal és Raphi forma függő a csapat (támadó)játéka, ezen szeretnének javítani további kreatív játékossal/ játékosokkal...pep71 írta: ↑2025.05.18. 22:57:53Így van. A probléma inkább szvsz az, hogy kezd olyan feelingem lenni, mint anno Messi-nél, hogy mki más csak Yamal-tol várja a csodát..Fermin talán a kivétel.bence0330 írta: ↑2025.05.18. 22:54:01Ha az utóbbi heteket nézzük, részemről kérdés nélkül a világ legjobb játékosa. Elkezdtek pontosak lenni a labdái a befelé húzások után, most már zsinórban akadnak be. Le a kalappal, szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén, ami elképesztő. Kellett is, mert a túloldalon teljesen kimúlt a társ.
Számokban is ott van prime/közel Neymar körül, szerintem a meccsekre való ráhatásban is, legalábbis az utóbbi időszakban mindenképp. És a La Ligában meg a BL-ben, nem a Santosban. A korát most hagyjuk, mert a korához képest hozott gójait nem szeretem nézni, Messiék is hoztak volna ennyit ilyenkorra, csak az ő idejükben még nem dobtak be 17-8 év alatt senkit a kezdőbe. De nem is kell a korát nézni, olyan jó.brazilfan írta: ↑2025.05.18. 23:34:18Szerintem még a tinédzser Neymar szintjén sincs ott. Persze nagyon nehéz összevetni őket, mert a Santos másfajta focit játszott, nem szorította be ennyire az ellenfeleket, Neymarnak nagyobb területei voltak, sokszor kihasználhatta a gyorsaságát, a cselezőkészségét és a labdabiztonságát, ezért is voltak olyan látványosak az akkori góljai. Az ő balettszerű mozgása, a ruganyossága, a leheletfinom testcselei szerintem nincsenek meg Yamalban.
Yamal góljai eléggé egysíkúak, elindul befelé és a 16-osról eltekeri, ezt elég jól csinálja, de ma már sokadszor éreztem úgy, főleg a második félidő nagy ötlettelenségében, hogy néha mást is kezdhetne a labdával, nem kellene olyankor is ellőnie, amikor más opciót is ki lehetne próbálni.
Szerintem még a tinédzser Neymar szintjén sincs ott. Persze nagyon nehéz összevetni őket, mert a Santos másfajta focit játszott, nem szorította be ennyire az ellenfeleket, Neymarnak nagyobb területei voltak, sokszor kihasználhatta a gyorsaságát, a cselezőkészségét és a labdabiztonságát, ezért is voltak olyan látványosak az akkori góljai. Az ő balettszerű mozgása, a ruganyossága, a leheletfinom testcselei szerintem nincsenek meg Yamalban.
Így van. A probléma inkább szvsz az, hogy kezd olyan feelingem lenni, mint anno Messi-nél, hogy mki más csak Yamal-tol várja a csodát..Fermin talán a kivétel.bence0330 írta: ↑2025.05.18. 22:54:01Ha az utóbbi heteket nézzük, részemről kérdés nélkül a világ legjobb játékosa. Elkezdtek pontosak lenni a labdái a befelé húzások után, most már zsinórban akadnak be. Le a kalappal, szerintem jelenleg ott van a prime/közel prime Neymar szint környékén, ami elképesztő. Kellett is, mert a túloldalon teljesen kimúlt a társ.
Szvsz Dembele olyan mint pl Coutinho.Troym írta: ↑2025.05.16. 15:24:23Nyilván nincs statom a külsővel adott passzokra, de francia barátunknak is van 13 gólpassza.
Azért már Rodri megkapta az előző aranylabdát.
Ennyire nem szólnám le, mert a szezonban kikaptunk a Monacotól, tavaly a PSG-től, a Madrid elvérzett Lilleben.
Nem azt mondom, hogy Mbappe, vagy Dembele a jobb, hanem, hogy elment mellőle a legnagyobb klasszis mégis jobban megy nekik és ez nem csak edzői kvalitás, mert tavaly is LE volt az edző.
Nyilván nincs statom a külsővel adott passzokra, de francia barátunknak is van 13 gólpassza.
Azért már Rodri megkapta az előző aranylabdát.
Ennyire nem szólnám le, mert a szezonban kikaptunk a Monacotól, tavaly a PSG-től, a Madrid elvérzett Lilleben.
Válogatott szinten először jussanak ki a brazilok a vb-re, utána jelentkezzen Vini / Raphinha stb egy aranylabdáért, mert a világ legeredményesebb válogatottja minden idők legdurvább mélyrepülését csinálja jelenleg. Franciák, spanyolok azért ott is villognak, de még Egyiptom is legalább döntős általában kontinensszinten.FcBarcelona1 írta: ↑2025.05.16. 15:20:52Szerintem pontosan Raphinha érdemelné meg a számai alapján. BL-ben CR7 rekordját állította be (G+A). Bajnokságban rúgott 18 gólt 2 büntetővel (Mbappe 7-et)
Én kedveltem itt Dembelet. Idén kiemelkedő a játéka. De 19 ponttal vezetik a bajnokságot. A világ összes pénzét elkölthetikTroym írta: ↑2025.05.16. 14:53:15Dembele miért lenne röhej?
Nem a kedvencem finoman szólva, de na.
Hátán viszi a Mbappe nélküli Párizst, bajnoki cím, szuperkupa a zsákban, meglehet a BL, francia kupa, de klub vb is, 6-7 kupa és ők nem EL nehézségű ágon mentek, gyakorlatilag kicsapták a besztlíget a BL-ből (Liverpool, Arsenal, Aston Villa)
Yamal nagy kedvencem, de nem gondolom, hogy neki kéne kapnia, sőt szerintem Raphinhának sem, mert a válogatott és BL szinten nem fognak elérni semmit. Ha csak a bajnokság számítana magában, akkor meg Salah kapná nálam.
Mert Dembele egy piszok gyors de rém buta játékos..nem egy szint Yamallal..mikor láttál tőle olyan passzokat amiket Yamal ad külsővel?Troym írta: ↑2025.05.16. 14:53:15Dembele miért lenne röhej?
Nem a kedvencem finoman szólva, de na.
Hátán viszi a Mbappe nélküli Párizst, bajnoki cím, szuperkupa a zsákban, meglehet a BL, francia kupa, de klub vb is, 6-7 kupa és ők nem EL nehézségű ágon mentek, gyakorlatilag kicsapták a besztlíget a BL-ből (Liverpool, Arsenal, Aston Villa)
Yamal nagy kedvencem, de nem gondolom, hogy neki kéne kapnia, sőt szerintem Raphinhának sem, mert a válogatott és BL szinten nem fognak elérni semmit. Ha csak a bajnokság számítana magában, akkor meg Salah kapná nálam.
16 évesen már Európa bajnok volt, 2x spanyol bajnok, stb És ezeket nem padon ülve érte el. Asszem ez azért elég jelentős dolog.Damask írta: ↑2025.05.15. 22:59:38Ez is milyen gól volt Te jó ég!
Viszont ami utána jött az még nagyon de nagyon korai és nem az első, második vagy harmadik eset ami vészjósló.
17 évesen úgy hogy igazán jelentős dolgot semmit nem ért még el, akár mennyire tehetséges, akkor is csak egy golden boy még, talán nincs még itt az ideje annak hogy odaálljon a hazai szurkolókat hergelni a gólja után, sajnos ezekből úgy tűnik nem tudja kezelni a körülötte kialakult helyzetet.
Tartok tőle hogy belőle végül azért nem lesz az aki lehetne, ha nem is a következő Messi, de a következő 15-20 év LEG-je, mert fejben lesz kevés hozzá.
A Messi - Ronaldo teljesítmény versengés után nem hiszem hogy a következő vetélkedés az kellene legyen Vinicius-szal, hogy a gólok és gólpasszok mellett ki tud nagyobb paraszt is lenni a pályán. Remélem a stábnál is észreveszik ezeket és igyekeznek majd kezelni.
Legyen igazad!bence0330 írta: ↑2025.05.16. 00:07:31Ugyanezt. Szerintem ez ő, legyen is önmaga.Damask írta: ↑2025.05.16. 00:02:35Persze, van mire magabiztosnak lennie, ő lehet a következő 15-20 évet meghatározó ikon.
De 17 éves, lehetne visszafogottabb kicsit most még, mit fog csinálni 20 évesen akkor?
Messi sem 17 évesen állt oda a szurkolókat hergelni hanem egy pár aranylabdával a háta mögött, és még azt is normálisabban, nem nyelvet nyújtogatok az ellenfél szurkolóinak, hanem megmutatta hogy van betűzve a neve a mezén, ha esetleg van még valaki aki nem tudná.
Messivel senkit nem érdemes hasonlítgatni (eleve két embert nem érdemes ilyen téren), olyan szintű intro volt a srác, hogy simán ehhez kötődő orvosi jelzőket lehetett bedobni az esetében, még ha nem is igaz, tényleg sok esetben úgy viselkedett. De mindenképp extrém zárkózott volt, skála legszélén. Ő az extrém eset. Meg hát 17 évesen ő még nem volt senki, más világ járta akkor. 20 éve Yamal nevével is most ismerkednénk. Más az egész világ, a hype is nagyobb. Semmi baj nincs Yamal viselkedésével szerintem.
Sőt, szerintem pont ez a vagány mentalitás kell, hogy átvészelje ezt a szakaszt, amikor még fejben nehéz is lenne a sztárságot elviselni. Én amúgy vagányságnál többet nem is látok rajta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.16. 00:01:54...akkor semmit sem jelent 1-1 megnyilvánulása vagy annak a hiánya...
Ugyanezt. Szerintem ez ő, legyen is önmaga.Damask írta: ↑2025.05.16. 00:02:35Persze, van mire magabiztosnak lennie, ő lehet a következő 15-20 évet meghatározó ikon.
De 17 éves, lehetne visszafogottabb kicsit most még, mit fog csinálni 20 évesen akkor?
Messi sem 17 évesen állt oda a szurkolókat hergelni hanem egy pár aranylabdával a háta mögött, és még azt is normálisabban, nem nyelvet nyújtogatok az ellenfél szurkolóinak, hanem megmutatta hogy van betűzve a neve a mezén, ha esetleg van még valaki aki nem tudná.
Sőt, szerintem pont ez a vagány mentalitás kell, hogy átvészelje ezt a szakaszt, amikor még fejben nehéz is lenne a sztárságot elviselni. Én amúgy vagányságnál többet nem is látok rajta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.16. 00:01:54...akkor semmit sem jelent 1-1 megnyilvánulása vagy annak a hiánya...
Persze, van mire magabiztosnak lennie, ő lehet a következő 15-20 évet meghatározó ikon.