Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.20. 15:22:37

Rivaldo11 írta:
Enjoy írta:Németek nem csipázzák az angolokat, szerintem nagyon küzdeni fognak.
Az a döntő, hogy mit játszanak a németeknél, mert ha kapnak gólt, akkor szerintem MU tovább jutás lesz.
Viszont szerintem francia csapat lesz a döntőben idén...
Én fordítva látom. Az angoloknak a németekkel szemben egyértelműen kissebségi érzésük van. A két válogatott közti elképesztő eredmény különbség csak rátesz erre. Minden sikert, amit német csapat ellen érnek el, felnagyítanak. Egyébként ahogy már írtam, ha a kereteket nézzük, nálam a Bayerné jobb, de a MU egyszerűen szervezettebb, gyorsabb, korszerűbb futballt játszik, és összességében ez döntő lehet. Ferguson egyébként idén is megmutatja, miért hatalmas edző. Elmegy Ronaldo, és sztárigazolás nélkül összerak egy még erősebb MU-t, közben pedig egy jó, ám nem extraképességekkel megáldott Rooneyból világklasszist farag. Ez azért nem semmi.
Ha leveszik a pályáról Rooney-t, akkor mire megy a MU? :roll: Szerintem ha neki nem megy, akkor a csapatnak sem.
Szóval tudjuk, hogy hogyan kell legyőzni őket.
PL-ben is láthattuk, hogy mire futja a MU Rooney nélkül.
Egy embert kiiktatni pedig nem nagy dolog.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.20. 14:56:27

Mikaos írta:
Sanama írta:Mikaos,Ez így van. Csak azért egy Arsenal és egy MU nem egy szint.
1. Mire gondolsz szint-különbség alatt? Jelenleg: a MU 2 ponttal van az Arsenal előtt. Ez nem nagy különbség.
2. Vagy arra gondolsz, hogy az Arsenal ez évben a rangadókon (CHE,LIV,MU) a megszerezhető 18 pontból csak 6-ot szerzett?
Ebben az esetben emlékeztetnélek, hogy tavaly a MU úgy nyerte meg a Premier League-t, hogy a megszerezhető 18-ból csak 5-öt szerzett a rangadókon...
3. Vagy múltbeli sikerekre gondolsz? Ha a múltból élnénk, akkor kb. mindig a Madridnak kéne adni a BL-győzelmet :)
A CSZKA Moszkva is megnyerheti a BL-t - persze nincs sok esély rá, de ezt arra mondom, hogy nem számít a múlt, ezt már láthattuk a Porto-Mourinho BL-győzelemnél.
4. Mit hagytam ki a szint-különbség témában? :)
Mondjuk én szint-különbség alatt értem, h ebben az évben 2 db meccsük volt, 2 db MU sikerrel.Más dolog, melyik csapat, h reagálja le a kötelező meccseket, de igenis, mikor egymás ellen játszottak, nem sok, de szint különbség volt a a két csapat között.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.20. 14:26:01

Enjoy írta:Németek nem csipázzák az angolokat, szerintem nagyon küzdeni fognak.
Az a döntő, hogy mit játszanak a németeknél, mert ha kapnak gólt, akkor szerintem MU tovább jutás lesz.
Viszont szerintem francia csapat lesz a döntőben idén...
Én fordítva látom. Az angoloknak a németekkel szemben egyértelműen kissebségi érzésük van. A két válogatott közti elképesztő eredmény különbség csak rátesz erre. Minden sikert, amit német csapat ellen érnek el, felnagyítanak. Egyébként ahogy már írtam, ha a kereteket nézzük, nálam a Bayerné jobb, de a MU egyszerűen szervezettebb, gyorsabb, korszerűbb futballt játszik, és összességében ez döntő lehet. Ferguson egyébként idén is megmutatja, miért hatalmas edző. Elmegy Ronaldo, és sztárigazolás nélkül összerak egy még erősebb MU-t, közben pedig egy jó, ám nem extraképességekkel megáldott Rooneyból világklasszist farag. Ez azért nem semmi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.20. 13:51:27

Sanama írta:Mikaos,Ez így van. Csak azért egy Arsenal és egy MU nem egy szint.
1. Mire gondolsz szint-különbség alatt? Jelenleg: a MU 2 ponttal van az Arsenal előtt. Ez nem nagy különbség.
2. Vagy arra gondolsz, hogy az Arsenal ez évben a rangadókon (CHE,LIV,MU) a megszerezhető 18 pontból csak 6-ot szerzett?
Ebben az esetben emlékeztetnélek, hogy tavaly a MU úgy nyerte meg a Premier League-t, hogy a megszerezhető 18-ból csak 5-öt szerzett a rangadókon...
3. Vagy múltbeli sikerekre gondolsz? Ha a múltból élnénk, akkor kb. mindig a Madridnak kéne adni a BL-győzelmet :)
A CSZKA Moszkva is megnyerheti a BL-t - persze nincs sok esély rá, de ezt arra mondom, hogy nem számít a múlt, ezt már láthattuk a Porto-Mourinho BL-győzelemnél.
4. Mit hagytam ki a szint-különbség témában? :)
Sanama írta:Illetve győzelem és győzelem, kitömés és kitömés között is van különbség.
Ez igaz, de én mondjuk túl nagy különbséget nem láttam az Arsenal-Porto és a Barca-Stuttgart között. Mind a Porto, mind a Stuttgart csak statisztáltak az egész második meccshez.

Szerintem is a Barca az esélyesebb, de ez csak a fogadóirodáknál számít, a meccsek a pályán dőlnek el.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.20. 13:31:03

Mikaos,

Ez így van. Csak azért egy Arsenal és egy MU nem egy szint. Illetve győzelem és győzelem, kitömés és kitömés között is van különbség.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.20. 13:26:41

Számomra az Arsenal-Barca meccsek felérnek magával a BL-döntővel. Laporta valami olyasmit nyilatkozott egyszer (a Madrid kapcsán, amikor kezdtek feljönni ránk), hogy a a legsikeresebb és a legjobb: két külön fogalom. A "sikeres" alatt ugyebár a Madridra gondolt, a legjobbra pedig a legszebb focit játszó csapatra, tehát a Barcára.
Nekem is ez a hitvallásom, hiszen hiába nyerte meg a Madrid az utóbbi években párszor a La Liga-t, akkor is a Barca volt a "legjobb" a mutatott játéka miatt.
Mivel az Arsenalnál is hasonló a helyzet (csak kevesebb sikerrel, mint a Barca), ezért mondom azt, hogy én BL-döntőként tekintek erre a meccsre.

Aki ebből a párharcból továbbjut (inkább legyen azért a Barca :) ), az remélem, meg is nyeri a BL-t, hogy ne csak "legjobb" legyen, hanem a "legsikeresebb" is.
Sanama írta:Kezdjük az Arsenallal.
Attól,hogy a Portot kitömték,ami felért egy magyar NB1-es csapattal, nem lesznek BL győztesek
Akkor folytassuk a Barcával: Attól még, hogy kitömtük a Stuttgartot -ami felért egy magyar NB1-es csapattal-, nem leszünk BL győztesek. Vagy folytassuk a MU-val: Attól még, hogy kitömték a Milant -ami felért egy magyar NB1-es csapattal-, nem lesznek BL győztesek. Aztán mit mondjunk azokról a csapatokról, akik nem tömték ki ellenfeleiket? - azoknak akkor végképp semmi esélyük? :)
Csak gondoltam, párhuzamot vonok...
carlosvela
Barça C

2010.03.20. 13:01:20

Minden Arsenalos ismerőstől azt hallom,hogy ők kitömik a Barcát, ez nemtudom honnan jön... ?!
Ez [auto_cenzúra]! Én bízok az Arsenalban, de egy szoros kiesésnek is tudnék örülni!
És mielőtt leírnád az Arsenalt, akiket szinte mindig, mindenki leír (mindenki azt állította, hogy ez a csapat a bajnokság első 4 helyezettjébe sem fog beférni. Erre tessék, harcban vagyunk a bajnoki címért. Leírtak minket a Porto ellen is, mert már 30 éve nem tudott továbbjutni az Arsenal, ha hátrányból indult. Erre szórtunk egy 5-öst. Na mi van?) nézzétek meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=cGpt8gbH2hY

Köszönöm!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.20. 11:22:29

LG írta:
Nekünk is jó esélyünk van odaérni a fináléba, de azért ránk jóval nehezebb ellenfelek várnak. Ez azért rossz, mert ha sikerül is a döntőbe jutni, könnyen meglehet, h bajnoki pontvesztések árán, ami el is döntheti a bajnokságot :? Ezért jobban örültem volna, ha inkább a mu kapja a nehezebb ágat, és ők isszák meg a levét a Pl-ben.
.
Hát igazából annyi tény,hogy a nagy nevek a Barca ágán vannak. Arsenal-Inter.
De én egyiket sem érzem olyan erősnek.
Kezdjük az Arsenallal.
Attól,hogy a Portot kitömték,ami felért egy magyar NB1-es csapattal, nem lesznek BL győztesek, és szerintem csapatként jóval a Barca alatt vannak. Ha úgy fut ki a csapat,mint tette szerdán, nagy gondot nem jelenthet az Arsenal szerintem. Oké ott van Fabregas,Arshavin, de őket ki lehet kapcsolni, illetve ők sem tudnak csinálni semmit,ha nem náluk van a labda... Bendtner meg nem lesz jó csatár mert tudott lőni 3gólt egy Portonak.

Minden Arsenalos ismerőstől azt hallom,hogy ők kitömik a Barcát, ez nemtudom honnan jön... ?!

A többit meg majd akkor ha továbbment a csapat.
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.20. 09:32:58

A Barcának is van gyengéje. Ott van például az az Ibrahimovic, aki nagyon jó és minden tiszteletem az övé, de olyan forró-, és önfejű, hogy belőle simán kilehet provokálni egy csúnya szabálytalanságot, amely sárgához, netán piroshoz vezethet. Titi, mintaképem jelenleg nem a legjobb formáját mutatja, de egyre jobb formába lendül és azt is kinézem belőle, hogy nem játszana régi csapata ellen, de ez majd el dől.
Ezen két játékos formába lendítése most a legfontosabb. Ibrának gyorsan elő kellene kapnia a szezon kezdeti énjét. Henry pedig már kezd jobban játszani. Jelenleg a támadósorban csak 1 ember hozza a szintet, nekem az is elég lenne hogyha a 2 játékos közül csak az egyik kapja össze magát.
A védelem és a kp miatt nem igazán aggódok.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.20. 09:16:18

bence-barca írta:Szerintem az MU-t már most döntősnek lehet nevezni, nem hinném, hogy a Bayern megállítja (főleg nem a Lyon/Bordeaux) ezzel nem lebecsülöm őket csak az MU-t gondolom ennyire jónak.
Minket nem akarom már a döntőbe nevezni, mivel nem akarom elbízni magamat, de a szívem azt mondja, hogy megint MU-Barca döntő lesz!
De a foci kiismerhetetlen... :D
Sztem meg pont a franciák számítanak keményebb ellenfélnek, mint a Bayern. Különösen a Bordeaux. Ők a csoportkörbe oda-vissza verték a Bayernt, és a Juve ellen is 4 pontot hoztak.
Én is úgy gondolom, h a mu jut a döntőbe, a Bayern ellen egy könnyebb, majd a vmelyik francia ellen egy nehezebb párharcban.

Nekünk is jó esélyünk van odaérni a fináléba, de azért ránk jóval nehezebb ellenfelek várnak. Ez azért rossz, mert ha sikerül is a döntőbe jutni, könnyen meglehet, h bajnoki pontvesztések árán, ami el is döntheti a bajnokságot :? Ezért jobban örültem volna, ha inkább a mu kapja a nehezebb ágat, és ők isszák meg a levét a Pl-ben.

Igen Fernando, megint. Tavaly is nagyon könnyű ágat kaptak ilyenkor. A Milannal meg mit akartál mondani? Mert már évek óta nem számít nagy csapatnak.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.20. 09:07:35

tudom, nem szabad álmodozni, de ha a Bordeaux/Lyon jutna be a döntőbe mekkora lenne... :D
de ezt most gyorsan el is felejtem :D
carlosvela
Barça C

2010.03.20. 08:20:05

A Barca-Arsenal meccset vártam egész évben, csak a döntőbe. Very Happy
Ezzel én is így voltam.
Szerintem az MU-t már most döntősnek lehet nevezni, nem hinném, hogy a Bayern megállítja (főleg nem a Lyon/Bordeaux) ezzel nem lebecsülöm őket csak az MU-t gondolom ennyire jónak.
Hát azért nem kéne leírni a Bayernt. Főleg úgy, hogy a Man.Utd.-nek semmi esélye nem lenne Rooney nélkül. Ha nem lenne Rooney, akkor nem mennének a bajnoki címért, sterintem...
valaki múltkor felvetette azt a témát hogy Vermaelen vs Messi, nos ez kiderül majd, ám nemhiszem hogy lendületből valaki megállítaná Messit...
Én hoztam fel a témát. Szerintem nem nagyon lesz alkalmunk látni, mert Vermaelen embere inkább Ibra lesz, míg Clichy fog figyelni Leo mesterre :) Clichy-t nem kell leírni, egyre jobb formába lendül és meccsek óta ő teljesít a legjobban a védelemben manapság. :)
Arsenal vs. Barcelona Arrow Barcelona
Szerintem nem kéne leírni az Arsenalt, lehet, hogy ebben az idényben nem ment a nagy csapatok ellen a szekér, de ki tudja, ha végre jó lesz a helyzetkihasználás és akarni is fog a csapat, akkor igen is van keresni valója a csapatnak.
Nagy gond viszont az az Arsenalnál, hogy Robin van Persie még mindig sérüléssel bajlódik és Eduardo da Silva nincs olyan hú de nagy formában :S, Carlos Vela pedig már hónapok óta nem tud gólt rúgni :( Egyetlen igazi vérbeli csatárunk van: Bendtner, aki egyszer jó, kétszer nem :(

Ami még fontos lehet, hogy az Arsenal kapusok terén se áll fényesen. Almunia olyan kapus, hogy néha képes kivédeni a kivédhetetlent, de olyan gólokat kap sokszor, hogy a hajam kihullik (Például Tottenham 4:4 Arsenal 2008-ban), A cserekapusokról meg hagy ne beszéljek (Fabiansky vs. Porto, Vito Mannone pedig 19 éves...) A védelemből meg az a Gallas hiányzik, aki nélkülözhetetlen a csapatból és az öltözőből is. Igaz, hogy a ott van egy Sol Campbell, aki szintén jó, de nem Gallas!

A Barcának is van gyengéje. Ott van például az az Ibrahimovic, aki nagyon jó és minden tiszteletem az övé, de olyan forró-, és önfejű, hogy belőle simán kilehet provokálni egy csúnya szabálytalanságot, amely sárgához, netán piroshoz vezethet. Titi, mintaképem jelenleg nem a legjobb formáját mutatja, de egyre jobb formába lendül és azt is kinézem belőle, hogy nem játszana régi csapata ellen, de ez majd el dől. A középpálya hibátlan talán annyi, hogy szerény véleményem szerint Iniesta és Xavi csak akkor jók igazán, ha együtt lehetnek pályán, külön-külön is kitűnőek, de együtt bomba biztos középpályát alkotnak és nagyon megértik egymást a pályán. Nos a védelem. Alves hibátlan, bár, ha sokat támad, akkor az Arsenal ezt megcsípheti, középhátvédek közül Pique-re rosszat nem tudok mondani, de Puyolról annál inkább... Néha olyan dolgokat csinál, hogy sírva fakadok xD, ráadásul cseréjük Marquez se valami hiper-szuper-giga-mega védő :D, Bal oldalon most fogalmam sincs, hogy ki játszik xD Abidal szokott, de nem tudom, hogy mi van vele. Kapus... Valdes papa kicsit hasonlít Almuniára. Kivédi azt, amit egy normális kapus még csak kinézni se tudna a kapuból, de képes olyan hajmeresztő dolgokra, hogy sok Barca drukker a fejét veri a falba megmozdulásainál :)

Ez a szerény véleményem, várom a kritikát :)
Dani
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.19. 21:53:52

Rewolution5 írta:valaki múltkor felvetette azt a témát hogy Vermaelen vs Messi, nos ez kiderül majd, ám nemhiszem hogy lendületből valaki megállítaná Messit...
Talán az alapvonal, Puyol v. Piqué képes rá...
Més que un club.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.19. 21:29:43

valaki múltkor felvetette azt a témát hogy Vermaelen vs Messi, nos ez kiderül majd, ám nemhiszem hogy lendületből valaki megállítaná Messit...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.19. 20:07:00

fcbarca0827 írta:
bence-barca írta:Igaz, azért nekünk is kiszokott jutni a jóból, hiszen a 8ad döntőkben mindig egy "könnyebbet kapunk" .
Chelsea, Chelsea, Liverpool, Celtic, Lyon, Stuttgart... Azért, nem mindig... :wink: Ebből, 4 alkalomal mentünk tovább.
Az utóbbi időkre gondoltam :D a L'pooltól gondoltam, mivel azóta nézek focit :D
De csoport körben is könnyebek az ellenfelek. :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.19. 20:03:09

bence-barca írta:Igaz, azért nekünk is kiszokott jutni a jóból, hiszen a 8ad döntőkben mindig egy "könnyebbet kapunk" .
Chelsea, Chelsea, Liverpool, Celtic, Lyon, Stuttgart... Azért, nem mindig... :wink: Ebből, 4 alkalomal mentünk tovább.
bence-barca írta:Az utóbbi időkre gondoltam a L'pooltól gondoltam, mivel azóta nézek focit
De csoport körben is könnyebek az ellenfelek.
Akkor is csak, két könyebb ellenfelünk volt. (skótok, németek)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.03.19. 20:12:54-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.19. 19:54:49

Fernando írta:Megint? Igaz, a nyolcaddöntőben is "csak" a Milan-t kellett elverniük.

de a Pool utolsó meccsein mutatott forma nem tudom meddig elég nekik. Remélem semeddig.
Hát nem tudom, a Portsmouth nem nagy falat, igaz a Lille ellen azért össze kellett kapniuk magukat!

Jó, persze a Milan nagy falat(nem úgy mint a Stuttgart), de általában ők mindig könnyebb ellenfeleket kapnak! Igaz, azért nekünk is kiszokott jutni a jóból, hiszen a 8ad döntőkben mindig egy "könnyebbet kapunk" .
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.19. 19:44:35

Szerintem az MU-t már most döntősnek lehet nevezni, nem hinném, hogy a Bayern megállítja (főleg nem a Lyon/Bordeaux) ezzel nem lebecsülöm őket csak az MU-t gondolom ennyire jónak.
Minket nem akarom már a döntőbe nevezni, mivel nem akarom elbízni magamat, de a szívem azt mondja, hogy megint MU-Barca döntő lesz!
De a foci kiismerhetetlen... :D
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.19. 19:31:00

Szerintem a Bayern kiveri a Man.U.-t,annak ellenére,hogy nem ők az esélyesek.Azt már nem mondom,hogy velük játsszuk a döntőt de az is benne van,persze tudom,hogy odáig el kell jutnunk de hát nincs más választásunk,ha már a Bernabeuban lesz :D
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.19. 19:07:44

Egyik szemem sír, a másik nevet.

A Barca-Arsenal meccset vártam egész évben, csak a döntőbe. :D

Egy nagyon jó kis meccsre számítok, mivel 2 nagyon támadó szellemű csapat kerül össze, illetve az Arsenal nem képes védekező taktikát játszani, ebben sokat változott 2006-hoz képest :!: És mivel az ellenfél támad és rosszabb a védelme, ezért bőven benne van a meccsben a sok gól. Azt meg ne felejtsük el, hogy a Barca ellen játszani mindig egy teljesen külön feladat, mert csak a katalán csapat képes minden meccsen legalább 60%-os labdabirtoklásra, így meg ha kicsit futnak a fiúk, akkor alig jut támadáshoz az ellenfél, az Arsenal meg nem a jó helyzetkihasználásáról híres, hanem ők is inkább a sok helyzetet kialakító csapat, de erre ugye nem lesz annyira módjuk, legalábbis remélem. :) Ettől függetlenül egy sima oda-vissza győzelmet várok Barca részről.

Bayern-MU

Nem ismerem a németet, csak azt tudom, hogy a Mu-nak van akkora mákja, hogy akár rossz játékkal is képes nyerni. :lol: Tréfát félretéve, a németek bízhatnak a szélsőikben, meg a mentalitásukban, de igazából a Manchester nagyon szervezett, gyors játékot játszik, bár mostanában Rooney sokat vállal, ezért egy rosszabb forma betehet nekik, ha csak negyed annyi helyzetet lő be egy hétig-hónapig, mint most, akkor bajban lehetnek szerintem. Ettől függetlenül bőven őket tartom esélyesebbnek.

Lyon-Bordeux

A Bordeux -t jobb és erősebb csapatnak tartom, de a Lyon a Bl-ben eléggé felszívta magát, ezért bőven lehet, hogy ők mennek tovább. Igazából itt várom a legszorosabb mérkőzést.

És végül a soron következő ellenfelünk meccse, az Inter-CSZKA :twisted:

Bár már nem lesz tél, de azért Oroszország így is kemény lesz. A Chelsea-t megverni nehezebb, mint a Sevillát, így ez alapján az Inter lenne esélyesebb, de az oroszok nagyon tudják törni a játékot, ha épp arra van szükség, ezért akár egy gól is dönthet az egész összecsapáson. Az Inter meg meghalhat, ha kicsit jobban védekezik a CSZKA és ezzel az egész középpályát és a támadósort alkalmatlanná tenné a játékra. (Nem lőnek olyan jól távolról, még Sneijder sem, illetve Ibra távozásával a fejjátékuk is romlott.) Ez is izgalmas mérkőzést hozhat, de kevés eseménnyel, így a semleges nézők nem fognak szerintem jól szórakozni rajta. :)
Az oroszokat szívesen elkerülném, nem tetszik a játékstílusuk. :) Az Intert idén meg már vertük meg, akkor rossz formában volt a csapat... Most könnyebb dolgunk lenne, ezért szeretném, ha ők jutnának tovább (és aztán megúsznánk sérülés nélkül... Jah, még előtte az Arsenalt meg kéne berni. :D )
csabooo
Capitá del Barça

2010.03.19. 18:30:38

Olvastam pár hsz-et és van köztük sok értelmes is de ugyan akkor elég értelmetlen dolgok...Senkit nem akarok blamálni de minek már is a döntőket tervezgetni meg az elődöntőt stb.. ? Szerintem lépjünk túl az Arsenal-on, higgyétek el nem lesz könnyű falat,sőt...

Én is magamban elgondoltam a döntőt, ki nem ? :D De majd május közepén meg nézzük hogy kik lesznek ott ;).
Barça,Barça,Baaarça!!!
dioric
Barça B

2010.03.19. 18:03:54

Év elején Barca-Arsenal döntőt jósoltam/reméltem. Hát nem jött be... De úgy gondolom, az Arsenal játéka passzolni fog nekünk. Szerintem sokkal inkább, mint mondjuk az MU-é. Nem mondom, hogy egyszerű lesz, de azért menni fog! Remélem! Cescet ismeri a csapat nagy része, talán nem fog nagy gondot okozni (csak kicsit...). Ebben a BL-szezonban folyton csak visszatérések vannak: Henry, Cesc, meg az előző körökben is jó sok.
Remélem Henrynál jól fog elsülni a dolog. Mert simán benne van az ellenkezője is.
A másik meg, hogy az Arsenal elleni visszavágónk és a Clásico egy héten lesz (ápr. 7. - ápr. 10-11.). Szerintem ez egyáltalán nem rossz, feltéve, hogy továbbmegyünk az Arsenalon. Akkor micsoda lendülettel megyünk Madridba, hmm... De ha neadjisten(!!!!!!) kiesünk, akkor sem jelent rosszat a Clásico előtt, hogy szívós BL-meccsel a hátunk mögött játszunk.

A többi meccshez: az Inter továbbjutása azért szerintem nem annyira egyértelmű. De persze ott van Mourinho, hogy ezt a feladatot megoldja, és meg is fogja. De azért oroszokkal sosem könnyű (Rubin... velük az Internek is meggyűlt a baja, nem csak nekünk.).
Az MU-nak szerintem nem fog gondot okozni a Bayern, egyszerűen magasabb szinten vannak. Persze a Bayern is okozhat meglepetést.
Meg itt van még a Lyon-Bordeaux. A Bordeaux-ban látok sok fantáziát idén, szerintem ők mennek tovább, és akár az elődöntőn is lehet esélyük. Sorsolás előtt úgy gondoltam, jó lenne a Lyonnal összekerülni, nem fog összejönni, szerintem a Lyon a legesélytelenebb ebből a 4esből.
ser del Barça es el millor que hi ha
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.19. 17:58:26

Fernando írta: Franciákat sajnálom nagyon. Kár, hogy összekerültek.

Igy legalabb van egy biztos francia tovabbjutas :D
I <3 FCB
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.19. 17:33:52

Megint? Igaz, a nyolcaddöntőben is "csak" a Milan-t kellett elverniük.

Nagyon, de nagyon örülök az Arsenal-nak. Végre egy olyan csapat, akivel kapcsolatban már akkor is örülnék, ha nem általunk esnének ki. De így... :P :wink:

Jó a párosítás. Franciákat sajnálom nagyon. Kár, hogy összekerültek.

Továbbjutók szerintem:
BL:
Lyon vs. Bordeaux :arrow: Bordeaux
Bayern München vs. Manchester United :arrow: Manchester United
Arsenal vs. Barcelona :arrow: Barcelona
Inter vs. CSZKA Moszkva :arrow: Inter
Döntő: Manchester United vs. Barcelona ismét. :wink:
Igazéból reális, mivel jelenleg a világ két legjobb csapata.

UEFA Kupa khmm Európa Liga:
Fulham vs. Wolfsburg :arrow: Wolfsburg (hiába Gera)
Hamburg vs. Liége :arrow: Hamburg (legegyértelműbb szerintem)
Valencia vs. Atlético Madrid :arrow: Valencia
Benfica vs. Liverpool :arrow: nagy párharc lesz, szívem szerint azt mondanám, hogy Benfica, de a Pool utolsó meccsein mutatott forma nem tudom meddig elég nekik. Remélem semeddig.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.19. 17:32:36

bali 15 írta:A Manchester és a Bayern egyáltalán találkoztak a 99-es döntő óta?
Mert nem igen tudok más összecsapásról.
Ha valóban nem volt akkor már itt az ideje.
legalább 4szer találkoztak azóta, két csoportkörbeli xre emlékszem,meg egy kieséses szakaszban elért bayern duplára,azaz oda vissza verték a M.U.-t,de ez már nagyon régen volt, nem kicsit lepődnék meg ha most nem jutna tovább a Manchester,de azért nem lesz sétagalopp.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt