2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha leveszik a pályáról Rooney-t, akkor mire megy a MU?Rivaldo11 írta:Én fordítva látom. Az angoloknak a németekkel szemben egyértelműen kissebségi érzésük van. A két válogatott közti elképesztő eredmény különbség csak rátesz erre. Minden sikert, amit német csapat ellen érnek el, felnagyítanak. Egyébként ahogy már írtam, ha a kereteket nézzük, nálam a Bayerné jobb, de a MU egyszerűen szervezettebb, gyorsabb, korszerűbb futballt játszik, és összességében ez döntő lehet. Ferguson egyébként idén is megmutatja, miért hatalmas edző. Elmegy Ronaldo, és sztárigazolás nélkül összerak egy még erősebb MU-t, közben pedig egy jó, ám nem extraképességekkel megáldott Rooneyból világklasszist farag. Ez azért nem semmi.Enjoy írta:Németek nem csipázzák az angolokat, szerintem nagyon küzdeni fognak.
Az a döntő, hogy mit játszanak a németeknél, mert ha kapnak gólt, akkor szerintem MU tovább jutás lesz.
Viszont szerintem francia csapat lesz a döntőben idén...
Mondjuk én szint-különbség alatt értem, h ebben az évben 2 db meccsük volt, 2 db MU sikerrel.Más dolog, melyik csapat, h reagálja le a kötelező meccseket, de igenis, mikor egymás ellen játszottak, nem sok, de szint különbség volt a a két csapat között.Mikaos írta:1. Mire gondolsz szint-különbség alatt? Jelenleg: a MU 2 ponttal van az Arsenal előtt. Ez nem nagy különbség.Sanama írta:Mikaos,Ez így van. Csak azért egy Arsenal és egy MU nem egy szint.
2. Vagy arra gondolsz, hogy az Arsenal ez évben a rangadókon (CHE,LIV,MU) a megszerezhető 18 pontból csak 6-ot szerzett?
Ebben az esetben emlékeztetnélek, hogy tavaly a MU úgy nyerte meg a Premier League-t, hogy a megszerezhető 18-ból csak 5-öt szerzett a rangadókon...
3. Vagy múltbeli sikerekre gondolsz? Ha a múltból élnénk, akkor kb. mindig a Madridnak kéne adni a BL-győzelmet
A CSZKA Moszkva is megnyerheti a BL-t - persze nincs sok esély rá, de ezt arra mondom, hogy nem számít a múlt, ezt már láthattuk a Porto-Mourinho BL-győzelemnél.
4. Mit hagytam ki a szint-különbség témában?
Én fordítva látom. Az angoloknak a németekkel szemben egyértelműen kissebségi érzésük van. A két válogatott közti elképesztő eredmény különbség csak rátesz erre. Minden sikert, amit német csapat ellen érnek el, felnagyítanak. Egyébként ahogy már írtam, ha a kereteket nézzük, nálam a Bayerné jobb, de a MU egyszerűen szervezettebb, gyorsabb, korszerűbb futballt játszik, és összességében ez döntő lehet. Ferguson egyébként idén is megmutatja, miért hatalmas edző. Elmegy Ronaldo, és sztárigazolás nélkül összerak egy még erősebb MU-t, közben pedig egy jó, ám nem extraképességekkel megáldott Rooneyból világklasszist farag. Ez azért nem semmi.Enjoy írta:Németek nem csipázzák az angolokat, szerintem nagyon küzdeni fognak.
Az a döntő, hogy mit játszanak a németeknél, mert ha kapnak gólt, akkor szerintem MU tovább jutás lesz.
Viszont szerintem francia csapat lesz a döntőben idén...
1. Mire gondolsz szint-különbség alatt? Jelenleg: a MU 2 ponttal van az Arsenal előtt. Ez nem nagy különbség.Sanama írta:Mikaos,Ez így van. Csak azért egy Arsenal és egy MU nem egy szint.
Ez igaz, de én mondjuk túl nagy különbséget nem láttam az Arsenal-Porto és a Barca-Stuttgart között. Mind a Porto, mind a Stuttgart csak statisztáltak az egész második meccshez.Sanama írta:Illetve győzelem és győzelem, kitömés és kitömés között is van különbség.
Akkor folytassuk a Barcával: Attól még, hogy kitömtük a Stuttgartot -ami felért egy magyar NB1-es csapattal-, nem leszünk BL győztesek. Vagy folytassuk a MU-val: Attól még, hogy kitömték a Milant -ami felért egy magyar NB1-es csapattal-, nem lesznek BL győztesek. Aztán mit mondjunk azokról a csapatokról, akik nem tömték ki ellenfeleiket? - azoknak akkor végképp semmi esélyük?Sanama írta:Kezdjük az Arsenallal.
Attól,hogy a Portot kitömték,ami felért egy magyar NB1-es csapattal, nem lesznek BL győztesek
Ez [auto_cenzúra]! Én bízok az Arsenalban, de egy szoros kiesésnek is tudnék örülni!Minden Arsenalos ismerőstől azt hallom,hogy ők kitömik a Barcát, ez nemtudom honnan jön... ?!
Hát igazából annyi tény,hogy a nagy nevek a Barca ágán vannak. Arsenal-Inter.LG írta:
Nekünk is jó esélyünk van odaérni a fináléba, de azért ránk jóval nehezebb ellenfelek várnak. Ez azért rossz, mert ha sikerül is a döntőbe jutni, könnyen meglehet, h bajnoki pontvesztések árán, ami el is döntheti a bajnokságotEzért jobban örültem volna, ha inkább a mu kapja a nehezebb ágat, és ők isszák meg a levét a Pl-ben.
.
Ezen két játékos formába lendítése most a legfontosabb. Ibrának gyorsan elő kellene kapnia a szezon kezdeti énjét. Henry pedig már kezd jobban játszani. Jelenleg a támadósorban csak 1 ember hozza a szintet, nekem az is elég lenne hogyha a 2 játékos közül csak az egyik kapja össze magát.A Barcának is van gyengéje. Ott van például az az Ibrahimovic, aki nagyon jó és minden tiszteletem az övé, de olyan forró-, és önfejű, hogy belőle simán kilehet provokálni egy csúnya szabálytalanságot, amely sárgához, netán piroshoz vezethet. Titi, mintaképem jelenleg nem a legjobb formáját mutatja, de egyre jobb formába lendül és azt is kinézem belőle, hogy nem játszana régi csapata ellen, de ez majd el dől.
Sztem meg pont a franciák számítanak keményebb ellenfélnek, mint a Bayern. Különösen a Bordeaux. Ők a csoportkörbe oda-vissza verték a Bayernt, és a Juve ellen is 4 pontot hoztak.bence-barca írta:Szerintem az MU-t már most döntősnek lehet nevezni, nem hinném, hogy a Bayern megállítja (főleg nem a Lyon/Bordeaux) ezzel nem lebecsülöm őket csak az MU-t gondolom ennyire jónak.
Minket nem akarom már a döntőbe nevezni, mivel nem akarom elbízni magamat, de a szívem azt mondja, hogy megint MU-Barca döntő lesz!
De a foci kiismerhetetlen...
Ezzel én is így voltam.A Barca-Arsenal meccset vártam egész évben, csak a döntőbe. Very Happy
Hát azért nem kéne leírni a Bayernt. Főleg úgy, hogy a Man.Utd.-nek semmi esélye nem lenne Rooney nélkül. Ha nem lenne Rooney, akkor nem mennének a bajnoki címért, sterintem...Szerintem az MU-t már most döntősnek lehet nevezni, nem hinném, hogy a Bayern megállítja (főleg nem a Lyon/Bordeaux) ezzel nem lebecsülöm őket csak az MU-t gondolom ennyire jónak.
Én hoztam fel a témát. Szerintem nem nagyon lesz alkalmunk látni, mert Vermaelen embere inkább Ibra lesz, míg Clichy fog figyelni Leo mesterrevalaki múltkor felvetette azt a témát hogy Vermaelen vs Messi, nos ez kiderül majd, ám nemhiszem hogy lendületből valaki megállítaná Messit...
Szerintem nem kéne leírni az Arsenalt, lehet, hogy ebben az idényben nem ment a nagy csapatok ellen a szekér, de ki tudja, ha végre jó lesz a helyzetkihasználás és akarni is fog a csapat, akkor igen is van keresni valója a csapatnak.Arsenal vs. Barcelona Arrow Barcelona
Talán az alapvonal, Puyol v. Piqué képes rá...Rewolution5 írta:valaki múltkor felvetette azt a témát hogy Vermaelen vs Messi, nos ez kiderül majd, ám nemhiszem hogy lendületből valaki megállítaná Messit...
Az utóbbi időkre gondoltamfcbarca0827 írta:Chelsea, Chelsea, Liverpool, Celtic, Lyon, Stuttgart... Azért, nem mindig...bence-barca írta:Igaz, azért nekünk is kiszokott jutni a jóból, hiszen a 8ad döntőkben mindig egy "könnyebbet kapunk" .Ebből, 4 alkalomal mentünk tovább.
Chelsea, Chelsea, Liverpool, Celtic, Lyon, Stuttgart... Azért, nem mindig...bence-barca írta:Igaz, azért nekünk is kiszokott jutni a jóból, hiszen a 8ad döntőkben mindig egy "könnyebbet kapunk" .
Akkor is csak, két könyebb ellenfelünk volt. (skótok, németek)bence-barca írta:Az utóbbi időkre gondoltam a L'pooltól gondoltam, mivel azóta nézek focit
De csoport körben is könnyebek az ellenfelek.
Hát nem tudom, a Portsmouth nem nagy falat, igaz a Lille ellen azért össze kellett kapniuk magukat!Fernando írta:Megint? Igaz, a nyolcaddöntőben is "csak" a Milan-t kellett elverniük.
de a Pool utolsó meccsein mutatott forma nem tudom meddig elég nekik. Remélem semeddig.
legalább 4szer találkoztak azóta, két csoportkörbeli xre emlékszem,meg egy kieséses szakaszban elért bayern duplára,azaz oda vissza verték a M.U.-t,de ez már nagyon régen volt, nem kicsit lepődnék meg ha most nem jutna tovább a Manchester,de azért nem lesz sétagalopp.bali 15 írta:A Manchester és a Bayern egyáltalán találkoztak a 99-es döntő óta?
Mert nem igen tudok más összecsapásról.
Ha valóban nem volt akkor már itt az ideje.