2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért is hiszik azt?ozsimiki írta:Lyon győzelmének pedig nagyon örülök, azért nehogy már elhiggye a Bordeaux,h akkora császárok, most kaptak egy kis leckét.
Szerintem meg Rooney nélkül is megy a csapatnak, lásd Bolton ellen Berbatov-show. Nem esélyes a német csapat csak azért, mert most nyert 2-1-re úgy, hogy az ellenfél hazai pályán akar majd igazán futballozni. A MU úgy állt hozzá, hogy kihúzza 0-1-gyel, nem jött össze, egyenlített a Bayern, ami szintén nem lett volna rossz az angoloknak. A 2-1 se ledolgozhatatlan, az idegenben lőtt gól sokat fog érni. Én nem tartom továbbjutásra esélyesnek a németeket.noname írta:Totális vereség az MU-nak. Utolsó támadásból nyer a Bayern, Rooney pedig megsérült, 2en segítettek neki lejönni a pályáról, nem tudott ráállni a jobb lábára. Rooney nélkül egyáltalán nem lesz esélyes az MU, sőt. A Bayern a nagy meccsekre nagyon fel tudja magát szívni. Megérdemelt győzelem egy jó meccsen.
Nagyon érdekesek lesznek a visszavágók.
A MU-Bayern meccs teljesen kiszámíthatatlan. Ha a Bayern úgy játszik mint ma, simán továbbmehetnek, főleg ha nincs Rooney.
Az a boka aláfordulás nekem 2 hónapomba került.Fernando írta:Jó meccs volt. Az eredmény megérdemelt. Egyébként szerintem Rooney-nak nem kell sokat kihagynia 2-3 nap. Ahogy láttam aláfordult a bokája talajfogást követően mert megrúgták picit. Az nagyon fáj, de hamar gyógyul. Remélem igazam van.
A boka csak a kisebbik része volt a dolognak. Ahogy elnéztem ott a térde is rendesen kifordult. Ez esteben pedig nem 2-3nap hanem hónapok is lehetnek. Pedig nagyon közel a szuperrangadó és nem mellékesen a VB is.Fernando írta: Egyébként szerintem Rooney-nak nem kell sokat kihagynia 2-3 nap. Ahogy láttam aláfordult a bokája talajfogást követően mert megrúgták picit.
A M.U. mégegyszer nem fog ennyi ideig ilyen lazulósan játszani, főleg nem az Old Traffordon,az ki van csukva, abban egyetértünk,h Rooney nélkül jelentősen csökkenhet az esély,de szerintem nem a továbbjutásra,hanem a Bl trófeára. (persze attól függ mennyi időre esik ki.)noname írta: A MU-Bayern meccs teljesen kiszámíthatatlan. Ha a Bayern úgy játszik mint ma, simán továbbmehetnek, főleg ha nincs Rooney.
MU ígyis-úgyis bedarálja őket lazán.szajko írta:A Bayernnak még így is szereznie kell gólt, mert az Old Traffordon bedarálja őket az MU.
Én is figyelem az ő játékát, elég jól mozog a balszélen, technikás, tényleg megérné legigazolni. Ráadásul ha tényleg jó barátja van Bommel, ahogy Hajdú B. mondta, akkor meggyőzheti, hogy menjen a Barçába!:LM10 írta:Ribéry játéka nagyon tetszik. Kitűnik ebből a Bayernből. Nem bánnám, ha hozzánk jönne a nyáron