2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mikor játszottak szép focit? Mert a 2006-s VB-n pl. biztos nem, kiszenvedett 1-0-ik voltak. 2008-s Eb-n olyan gyorsan kiestek, h nem tudtam megállapítani, milyen futballt játszanak. A Vb selejtezőn mutatott teljesítményükre meg had ne mondjak semmit. A 2004-s EB-n elég korrektül tolták, de az már 6 éve voltkatalunya írta:Én pl. pont CR miatt bírom őket meg Nani miatt.Szerettem Quaresmát is,de most ő nem került be.És a portugálok csapatként is jók szerintem is.S.Agüero írta:Miért utálja itt ilyen sok ember a Portugálokat? CR miatt?
Szerintem elég szép focit játszanak, nem bunkerfocit.
Igen,es mehetunk majd Barca meccsre Kolozsvarra.kanty írta:Nem nagyon érdekel a román bajnokság, de a Kolozsvár eredményeit azértfigyelemmel követem.
Tegnap eldőlt, h megvan a bajnoki cimés 2008 után ismét BL-ben a CFR.
Ha megtudják ismételni azt a teljesiményt amit 2 éve a csoportkötben akkor azt hiszen szégyenkeznünk nem kell.
Plusz még meglehet a duplázás is, hiszen a kupadöntőben a Vaslui-al találkoznak a kokolzsváriak.
Én pl. pont CR miatt bírom őket meg Nani miatt.Szerettem Quaresmát is,de most ő nem került be.És a portugálok csapatként is jók szerintem is.S.Agüero írta:Miért utálja itt ilyen sok ember a Portugálokat? CR miatt?
Szerintem elég szép focit játszanak, nem bunkerfocit.
Fantasztikus játékos.lui1698 írta:Giovanni van Bronckhorst (NED,védő)Visszavonul
enis ezeknek szurkolok en sem birom a nemet es az olasz csapatot a portugalok szerintem nem rosszak'Game90 írta:Akiknek szurkolok:
1. Spanyolország
2. Brazília
3. Elefántcsontpart
"Feketelista":
1. Németország
2. Olaszország
3. Portugália
Kezdetben Sergiot én sem szerettem, viszont az utóbbi időben tetszik a játéka! MEgérdemelten került be!Fernando írta: Sergio viszont nálam meglepetés. Nem volt nagy szezonja, bár lehet pont ezért játszatta Pep.
De akkor a BL-ben hogy indulna a Barca?Selejtezőben vagy főtáblán?FtcSikiHun írta:Stevenny írta:Amúgy én annak örülnék a legeslegjobban ha egy pár év múlva KAtalóniának független csapata lenne, na az lenne az igazán KIRÁLY!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha jól tudom, akkor a bajnokság is fel lenne osztva katalán bajnokság és spanyol bajnokságra,ami sz*r lenne mert 100 éven keresztül csak a Barca meg a Real nyerné a két bajnokságot, de ez nem biztosa,
Meg attól is függene, hogy Xavi,Ini meg a többiek melyik országot választanák.
Na de ez már OFF
ON:
Ha már csinálnak egy páran feketelistát, csinálok én is:
1.Szlovákia
2.Portugália
3.Hollandia
Valdés! Ezaz! Navégre megjött Del Bosque esze. Casillas mögött bőven bőven elfér. Mára már jobb mint Reina és Palop. Pedro nem meglepetés nálam. Én is behívtam volna. Cseeként baromi sokat tud segíteni. Sergio viszont nálam meglepetés. Nem volt nagy szezonja, bár lehet pont ezért játszatta Pep.lui1698 írta:7 Barca játékos is ott van a spanyol bő keretében
Valdés, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Sergi és Pedro név szerint.
De a stílus sokszor ugyanaz!Sanama írta:Az Internek mondjuk annyi köze van az Olasz nemzeti csapathoz,mint az Arsenalnak az angolhoz
Stevenny írta:Amúgy én annak örülnék a legeslegjobban ha egy pár év múlva KAtalóniának független csapata lenne, na az lenne az igazán KIRÁLY!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondjuk a 2014-es VB-re?Stevenny írta:Amúgy én annak örülnék a legeslegjobban ha egy pár év múlva KAtalóniának független csapata lenne, na az lenne az igazán KIRÁLY!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()