2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg úgy tudom, hogy akármelyik hátrébb van, az már nem les. De szerintem, ha még megmutatják párszor egyre jobban nemles.Mihu írta:Így van, de a szabály azt mondja, hogy ha akármilyen testrésze, amivel gólt tud szerezni, előrébb van mint a védő, az lesnek számítFernando írta:Biztos, hogy nem volt les. Felső teste előrébb volt dőlve, de a lába legalább egy lábbal a védőé mögött volt. Nézd meg jobban.fcb4ever írta:csak szerintem volt les Forlán gólja?Ha Ibra orra előrébb van mint a védő, akkor az lesz
Így van, de a szabály azt mondja, hogy ha akármilyen testrésze, amivel gólt tud szerezni, előrébb van mint a védő, az lesnek számítFernando írta:Biztos, hogy nem volt les. Felső teste előrébb volt dőlve, de a lába legalább egy lábbal a védőé mögött volt. Nézd meg jobban.fcb4ever írta:csak szerintem volt les Forlán gólja?
Biztos, hogy nem volt les. Felső teste előrébb volt dőlve, de a lába legalább egy lábbal a védőé mögött volt. Nézd meg jobban.fcb4ever írta:csak szerintem volt les Forlán gólja?
Itt nézd meg : http://rojadirecta.com/bali 15 írta:Valaki nem tudna küldeni tv online linket?
Én is nagyon szurkolok a Fulhamnak, főleg mert rég nem volt "magyar siker" a Nemzetközi kupaporondon! ITT AZ ESÉLY!LG írta:Én is hasonlóan vagyok vele, de én kifejezetten utálom az Atleticot. Úgyhogy remélem el lesz kenve a szájuk, és ha ebben Gera is kiveszi a részét esetleg egy góllal, akkor még jobban fogok örülni.Charlie írta:Fulham sikernek fogok szorítani az este, Gera miatt főleg. Ha nem volna magyar játékos érdekelt,akkor is az angoloknak drukkolnék, az AM-t nem igazán szeretem. Reméljük teles-tele lesz izgalmakkal a mérkőzés és a végén angol siker.
C.
Én is hasonlóan vagyok vele, de én kifejezetten utálom az Atleticot. Úgyhogy remélem el lesz kenve a szájuk, és ha ebben Gera is kiveszi a részét esetleg egy góllal, akkor még jobban fogok örülni.Charlie írta:Fulham sikernek fogok szorítani az este, Gera miatt főleg. Ha nem volna magyar játékos érdekelt,akkor is az angoloknak drukkolnék, az AM-t nem igazán szeretem. Reméljük teles-tele lesz izgalmakkal a mérkőzés és a végén angol siker.
C.
Eddig nem ismertem,most már igen.sasi1 írta:
(port.hu-t ismered?)
is-isBarca_10 írta:Sziasztok.Az EL-döntő szerdán lesz és azt szeretném kérdezni hogy a StoryTV vagy a DIGISport fogja adni?
Szerintem félreértettél.sjd írta:Hát azért van különbség a csoportkörben játszó Maccabi és a kazah bajnok között, akinek még a nevét se tudjuk.MichaaBee írta: Így van, maximálisan egyetértek. Az tartozik az UEFA-hoz, aki akar. A kazahok, grúzok, azerbajdzsániak meg fene tudja kik szintén az európai labdarúgó szövetséghez tartoznak, mégiscsak az izraeliek ellen tiltakozik mindenki. Csak szerintem nem véletlen?![]()
A válogatottjuk meg az Eb közelében volt, miközben kazahok meg azeriek csak a többiek pofozógépei voltak
Persze ha azt nézzük h az ausztrálok a könnyebb vb-kijutás maitt mentek Ázsiába, még örülhetünk h csak az izraeliekkel kell versenyeznünk
Nem szállnék veled vitába,tudom én is,legalábbis sejtem,hogy amit a média elénk tár,az az igazság közelében sincs.LG írta:Ezeken a magyar veréseken én mindig csak röhögök, ugyanis itt lakok Szlovákiába, és szó sincs ilyenekről. Na mind1, nem ez a lényeg.ALEXDP írta:Jó,nem figyeltem,és kérdeztem,ahogy szoktam ha valami nem kerek.
Azért nyugi,nem a játékerő miatt kérdeztem...
Csak érdekelt,és köszi:-)
LG annyiban én sem értek veled egyet,hogy a közti elnökünket nem engedik be egy országba,ahol a csapataink több sportágban is évente többször játszanak,ahol verik a magyart ha épp úgy van kedvük,mégsem indul magyar csapat inkább a Libertadores kupában....
De abban gondolom egyet értesz, h az, h az, h néha összebalhéznak páran nem ugyanolyan súlyú, mint pl. a közel-keleti állapotok, ahol röpködnek a rakéták. Az araboktól simán kitelne az is, h az egész stadiont felrobbantják, már bizonyították, h őket igenis komolyan kell venni.
Persze a pénz is közre játszhat, ezt nem tagadom, de nem ez az egyetlen ok.
Ezeken a magyar veréseken én mindig csak röhögök, ugyanis itt lakok Szlovákiába, és szó sincs ilyenekről. Na mind1, nem ez a lényeg.ALEXDP írta:Jó,nem figyeltem,és kérdeztem,ahogy szoktam ha valami nem kerek.
Azért nyugi,nem a játékerő miatt kérdeztem...
Csak érdekelt,és köszi:-)
LG annyiban én sem értek veled egyet,hogy a közti elnökünket nem engedik be egy országba,ahol a csapataink több sportágban is évente többször játszanak,ahol verik a magyart ha épp úgy van kedvük,mégsem indul magyar csapat inkább a Libertadores kupában....
Hát azért van különbség a csoportkörben játszó Maccabi és a kazah bajnok között, akinek még a nevét se tudjuk.MichaaBee írta: Így van, maximálisan egyetértek. Az tartozik az UEFA-hoz, aki akar. A kazahok, grúzok, azerbajdzsániak meg fene tudja kik szintén az európai labdarúgó szövetséghez tartoznak, mégiscsak az izraeliek ellen tiltakozik mindenki. Csak szerintem nem véletlen?![]()
Így van, maximálisan egyetértek. Az tartozik az UEFA-hoz, aki akar. A kazahok, grúzok, azerbajdzsániak meg fene tudja kik szintén az európai labdarúgó szövetséghez tartoznak, mégiscsak az izraeliek ellen tiltakozik mindenki. Csak szerintem nem véletlen?Jovanezígy, sok vizet nem zavarnak.