Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Van két ponthatár. Az egyik a fizetős, a másik meg az államilag finanszírozott.Ronaldinho&Barca írta:Srácok, fizetősre hogy veszik fel az embert? Azaz, bőven meg kell legyen oda a pontod, vagy ha éppen megvan már felvesznek fizetősre? Vagy fizetősre kevés embert vesznek fel? Illetve sztetek lejjebb viszik a ponthatárokat műszakin, mert én olyanokat olvastam neten..
A szociológia eléggé tág fogalom... Azon belül melyik ágára gondolsz? Vagy csak általánosságban?messideco írta:Sziasztok! Szociológiábol kellene készítenem egy 20 oldalas dolgozatot. Valamilyen téma kellene, ami érdekes. Ha valami érdekeset tudtok, írjatok!
Doppingvétség miatt eltiltott sportolók listája(csak a magyarokat írom)ronaldinho89 írta:Üdv! A doppingolásról írok beadandót. Azt szeretném hogy nem tudna valak egy valamilyen átfogo leírást arrol hogy kik voltak azok a magyar sportolók akik ugy az elmult 20 évben doppingoltak . kerestem a neten de ezek szerint béna vagyok. ha igen előre is köszi.
Háát, amit ma kaptam levelet én, abban semmi ilyen felh. név illetve jelszót nem ír konkrétan.csababarca írta: mikor belépsz a felvire,a neved mellett van olyan hogy E-felvételi.
Ott kell belépni,méghozzá azzal a névvel,és jelszóval,amit kaptál a jelentkezés megerősítése című levélben( vagy vmilyen levélben,amit kaptál vissza a jelentkezésről).
És az e-felvételin belül tudsz mindent nyomon követni.
Ronaldinho&Barca írta:
Én papíron küldtem be, de felvi.hu-n adataimnál én nem találok semmi ilyen sorrendet
Én papíron küldtem be, de felvi.hu-n adataimnál én nem találok semmi ilyen sorrendetcsababarca írta:Ronaldinho&Barca írta:Srácok, nem tudjátok hogyan lehet a sorrendet megváltoztatni a felvételiben, vagy hogyan is megy ez?
felvi.hu-n gondolom regisztrálva vagy.
Ha igen,akkor ott lehet,hiszen ha papíron küldted is be a jelentkezésed,oda fel van töltve az összes adatod.
Ronaldinho&Barca írta:Srácok, nem tudjátok hogyan lehet a sorrendet megváltoztatni a felvételiben, vagy hogyan is megy ez?
Először is kösz!ElBartimaeus írta:
Na, gratulálok!
Amúgy ki tett előrehozottat? (Idén a föcisek jártak nagyon jól, ahogy hallottam.)
én pont föciből meg németből mentem, előbbi nem vt nehéz 85-90 közé várom (a vulkános meg a parti szeles feladatot nem vágtam), azt nem tom h jól jártam-e mert nem vt összehasonlítási alapomElBartimaeus írta:
Amúgy ki tett előrehozottat? (Idén a föcisek jártak nagyon jól, ahogy hallottam.)
Na, gratulálok!szajko írta:Megjöttem infó érettségiről...
Meglesz a 96% szerintem ami a célom volt,de volt 1-2 kisebb fennakadásom.
Pl. Wordbe a tabulátoros résznél a szöveget is behúzta a tabulátor, na ott kiakadtam.De csak megoldottam. Kitöröltem az összes szöveget és megcsináltam az üres lapra, és utána bemásoltam.![]()
Excelbe volt 1 fkeres na az lesz a hiba nálam, azt sose értettem,de ha 96% alá megy az se baj,majd szóbelin nyomatok egy 100%-ot.![]()
Egyébként szerintem sokkal nehezebb volt mint a tavalyi érettségi...
nekem katasztrofális lett. Az excel volt a mélypont, a Word, Ppoint és a Frontpage jó lett, az adatázist nem tudtam befejezni (jelentést kellett volna még, plusz az egyik lekérdezés csak félig volt kész). Hát megvárom a júni 1et, beszélek tanárral aki javítja, aztán eldől hogyan tovább, de ezt kevésnek érzem százalékben.szajko írta:Megjöttem infó érettségiről...
Meglesz a 96% szerintem ami a célom volt,de volt 1-2 kisebb fennakadásom.
Pl. Wordbe a tabulátoros résznél a szöveget is behúzta a tabulátor, na ott kiakadtam.De csak megoldottam. Kitöröltem az összes szöveget és megcsináltam az üres lapra, és utána bemásoltam.![]()
Excelbe volt 1 fkeres na az lesz a hiba nálam, azt sose értettem,de ha 96% alá megy az se baj,majd szóbelin nyomatok egy 100%-ot.![]()
Egyébként szerintem sokkal nehezebb volt mint a tavalyi érettségi...
Tapasztalatom nekem azt mutatja, hogy képzeld nagyon sok embernek még maga a kép lekicsinyítése és vágása is gondot okoz egy paintbenMichaaBee írta:A painten mit lehet felmérni?![]()
![]()
MichaaBee írta:A painten mit lehet felmérni?![]()
![]()