Slither írta:Honnan a túróból tudja Rosell hogy 489 milliós adósságunk van? Már jó pár éve nincs ott az elnökségben, hogy ismerné már a klub jelenlegi anyagi helyzetét...
Ha már ilyeneket állít, akkor támassza alá konkrét bizonyítékokkal.
Lehet, hogy személyesen már évek óta nincs ott, de azért nyilván maradt elég "embere", ismerőse pl. a könyvelői osztályon, akit(ket) egy telefonhívással el tud érni és tájékozódni tud a helyzetről...eléggé befolyásos ő arra felé ehhez...
Amúgy én nem lepődtem meg ezen, el tudom képzelni, hogy eléggé nagy lehet az adósságunk...ha nem is ennyi (ebben lehet van egy kis kampánytúlzás) de olyan 400 körülre én is tettem magamban...
Ha belegondolunk csak Guardiola kivánságaira és Txiki "meglátásaira" költött a klubb kb 180 millió eurót: Ibra 50M, Csiga 25M, Hleb15M, Cáceres 16M, Henrique 10M, Keirison 12-14M között: ez cirka 130M körül van, és ezek csak a be nem vált vagy fölösleges tételek voltak, amit nem lett volna indokolt (kivéve Cácerest talán)....Mondjuk ha ezt levonjuk az adósságból amit Rosell állít azért máris egy 100-sal beljebb lennénk legalább...(a számok emlékezetből vannak, lehet eltérés)
Amúgy én a gazdasági modellünket fenntarthatónak vélem, évről évre nyereséggel zár a klub, és amíg ez így van, addig bőven törleszthető az adósság...de Rosellnek abból a szempontból igaza van, hogy oda kell figyelni...azért jó lenne, ha nem lépnénk át az 500M-ot!!!

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)