Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.07.02. 07:44:52

Nem ifit mondtam, hanem játékost. Ha így se mennének nevek, akkor nagyon nem vagy képben...
Végig az ifikről volt szó, te is róluk beszéltél majd hirtelen már általánoságokban írtál arról, hogy hogyan viselkedik a klub a játékosokkal. Nem véletlenül asszociáltak arra , hogy az ifik kezelésével vagy elégedetlen. Félreérthetően fogalmaztál.

A Barcánál meg mindig követnek el hibákat, ez nem mérvadó hogy nem akarják megtartani. Sok olyan játékost tudnánk mondani, akivel nem úgy bántunk ahogy kellett/illett volna, most meg már bánhatjuk.
Mi az, hogy több hibát követnek el ezért nem mérvadó az, hogy nem akarják megtartani? Akkor mi a mérvadó, amit te mondasz?

Ez valami betegség a szurkolóknál, hogy kiszúrnak maguknak 1-1 kedvencet a klubból és ha valami negatív dolog éri őket akkor köpködik a klubot, vezetőket, edzőt, mikor ki jön sorba.
mess2009
Director del Fútbol

2010.07.02. 07:43:21

sz.tem, Pep a köv. szezonra is számol néhány feljövőre az Athletic-ből, és talán éppen a védelem lenne az ahol most lehetne próbálkozni(tovább) pl. Muniesa?
Imperial
Jugador del Barça

2010.07.02. 03:39:10

menczel írta:
Imperial írta:Azt hiszem a többiek nevében is kiváncsian várom a névsort. Melyik ifivel bántunk rosszul?
Nem ifit mondtam, hanem játékost. Ha így se mennének nevek, akkor nagyon nem vagy képben...
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.02. 02:32:24

Imperial írta:18 éves, lehet hogy stagnál egy kicsit, vagy az utóbbi időben nem tudott fejlődni magánélet vagy bármi más miatt. Ez előfordul. Nem láttam túl sokszor játszani, de azon a 2-3 B meccsen illetve láttam felkészülésin is elég jól mozgott, gyorsnak tűnt, tehetségesnek. Bizonyára többnek lett beállítva, de ki nem? Szerintem minden tehetségből egy Iniestát vagy egy Messit látnánk legszívesebben még mindannyian.
A Barcánál meg mindig követnek el hibákat, ez nem mérvadó hogy nem akarják megtartani. Sok olyan játékost tudnánk mondani, akivel nem úgy bántunk ahogy kellett/illett volna, most meg már bánhatjuk.
Azt hiszem a többiek nevében is kiváncsian várom a névsort. Melyik ifivel bántunk rosszul?
Imperial
Jugador del Barça

2010.07.02. 01:32:12

18 éves, lehet hogy stagnál egy kicsit, vagy az utóbbi időben nem tudott fejlődni magánélet vagy bármi más miatt. Ez előfordul. Nem láttam túl sokszor játszani, de azon a 2-3 B meccsen illetve láttam felkészülésin is elég jól mozgott, gyorsnak tűnt, tehetségesnek. Bizonyára többnek lett beállítva, de ki nem? Szerintem minden tehetségből egy Iniestát vagy egy Messit látnánk legszívesebben még mindannyian.
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.02. 01:07:53

Szerintem ha valamihez értenek ott Barcelonában, akkor az az utánpótlás. Szóval nem kell beszarni. Azért nem hasonlítható Ceschez mert őt meg akarta tartani a Barca csak nem tudta, Gai meg nem kell. 23 meccsen 2 gól irtó kevés a harmadosztályban bár ez csak 980 perc játékot jelentett.

Régen bevallom nagy kedvencem volt a jobblábas Messinek hittem, de jó párszor rá is kérdeztem itt a fórumon, hogy mi van vele, miért nem játszik ,miért nem hallani róla semmit sőt miért nincs a Barca Atl. cikkekben megemlítve. Hát egyszerűen azért mert a képességei itt már nem elegek és nem tudott továbbfejlődni.
d
Entrenador del Barça

2010.07.02. 00:56:13

Ti srácok folyamatosan figyelemmel követtétek az Atletic meccseit, vagy honnan tudjátok, hogy olyan bazi jó lenne? Oké, én is láttam tőle szépen összevagdosott videot, amin tehetségesnek tűnt a srác, de ilyesmit sok játékosról lehet csinálni. Nem az első játékos lenne, aki kölyökkorában tehetségnek lett titulálva, aztán nem tudott az elvárásoknak megfelelni. Bízom benne, hogy Luis Enrique megfelelően ítéli meg a srácot, jelenleg erre ő a leghivatottabb.
Nem lehetséges, hogy Assulin egyszerűen túl lett hypeolva, mi meg megettük, mint kacsa a nokedlit?
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.02. 00:43:47

Imperial írta:Amúgy nem sokat hallottam itt felmerülni Drenthe nevét, de szerintem olcsón meg lehetne szerezni a Madridtól, és mintha régebben azt hallottam volna, hogy ő gyerekkorától Barca-drukker (nem lepődtem meg akkor, nem ez volna az első alkalom hogy a szimpatizánsunk az ősi riválisunknál játszik amúgy, persze lehet csak kitaláció volt...)
A madridisták sokat szidják, nem is nagyon illeszkedett be hozzájuk, viszont Ronaldo után a keretük leggyorsabb játékosa. Technikátlannak sem mondható, szerintem csak nem érett be teljesen, de elég nagy fricska lenne még pluszban, ha nálunk futna be.
Szerintem egy próbát megérne...
Drenthe? Jéézusom, csak azt az embert ne!
Gyors. És? Bolt is gyors és mégsem akarom, hogy a Barca-ban focizzon.
Hihetetlen hülye szegény gyerek ehhez a játékhoz. Nagyon kevés lenne ő ide.

Gai-hoz: én nem roskadok össze a hírtől. Amennyire hallottam a "kicsiknél" se kapott sok lehetőséget ilyen-olyan okok miatt.
Nem lehet mindekiből itt nálunk nagy játékos.
Amúgy is ott van a "B" csapatban Thiago, JdS és ők se piskóták azért.
Remélem szép karrierje lesz akárhova is megy.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
levproff
Director del Fútbol

2010.07.02. 00:32:52

Imperial írta:Gai Assulint elengedi a klub

Szabadon igazolható vált a 18 éves tehetséges izraeli, én nem akarom az ördögöt festeni a falra, de szerintem 5-6 év múlva szívni fogjuk még a fogunkat ezért...
Egyetértek.
Óriási ba.omságnak tartom.Nem értem.
Sokkal többett láok benne, kicsit ilyen Fabregasos érzésem van.. :roll: :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Imperial
Jugador del Barça

2010.07.02. 00:27:08

Gai Assulint elengedi a klub

Szabadon igazolható vált a 18 éves tehetséges izraeli, én nem akarom az ördögöt festeni a falra, de szerintem 5-6 év múlva szívni fogjuk még a fogunkat ezért...

Amúgy nem sokat hallottam itt felmerülni Drenthe nevét, de szerintem olcsón meg lehetne szerezni a Madridtól, és mintha régebben azt hallottam volna, hogy ő gyerekkorától Barca-drukker (nem lepődtem meg akkor, nem ez volna az első alkalom hogy a szimpatizánsunk az ősi riválisunknál játszik amúgy, persze lehet csak kitaláció volt...)
A madridisták sokat szidják, nem is nagyon illeszkedett be hozzájuk, viszont Ronaldo után a keretük leggyorsabb játékosa. Technikátlannak sem mondható, szerintem csak nem érett be teljesen, de elég nagy fricska lenne még pluszban, ha nálunk futna be.
Szerintem egy próbát megérne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imperial 2010.07.02. 00:32:59-kor.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.07.02. 00:02:55

Rivaldo11 írta: Ha nem "igazoljuk túl" magunkat, (és Fabregas még Yaya maradása esetén sem számítana felesleges pénzszórásnak) a csapatunk jövőre egyszerűen brutális, ellenállhatatlan lehet.
Papíron mindenképpen. A pályán meglátjuk, itt lesz Pepnek nagy feladata. Egy kicsit jó, hogy nem nyertünk Bl-t, hiszen 2 tökéletes szezon után motivációt fenntartani elég merész, plusz ebből a szempontból jól jön Mourinho is, aki rajtunk is fog lökni :)
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.07.01. 23:28:04

d írta:Anno rekordösszeget fizetett érte az Inter. Talán ez elégséges magyarázatnak tekinthető, bár persze lehet, hogy más is volt mögötte, de én nem emlékszem egyéb okokra.
valóban rekordösszegért ment , illetve voltak olyan pletykák, hogy a sportszergyártója nyomása is közrejátszott( ugye akkor még Kappa volt a Barcaé)
csabee
Barça C

2010.07.01. 22:59:43

Rivaldo11 írta:Ha nem "igazoljuk túl" magunkat, (és Fabregas még Yaya maradása esetén sem számítana felesleges pénzszórásnak) a csapatunk jövőre egyszerűen brutális, ellenállhatatlan lehet.
Ezzel énis teljes mértékben 1et értek. Bár igy lenne:D
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.07.01. 22:55:59

bali 15 írta:
hát elég nagy baj is hogy nem azon a poszton játszik Keita. Ott kéne pedig mert ő pót Iniesta-nak nem az igazi. Igaz, Ronaldo is elment egy év után.. nem is értem hogy engedhették el..Na , mindegy nekem az az álláspontom hogy inkább tartsuk meg Zlatant, Mata vétele helyett.
Azt máig nem értem, mennyi gólt is szerzett 47-et?
Amikor ő itt játszott akkor még nem követtem nyomon a labdarúgást, amikor néztem a barcelonaban játszott játékosok listáját néztem hogy rajta van, aztán ámultam hogy csak 1 évet játszott, ráadásul láttam hogy hány gólt lőtt. MIért ment el? Kellett a pénz? Érthetetlen...lehet hogy mér elmagyaráztátok sokszor de én még efelől nem vagyok informált.
Valaki felvilágosítana hogy miért ment el?
OFF Szerintem vót az a pénz...:D Egyébként én sem értem, és én sem követtem akkor még a focit, legalábbis a klubfocit, leszámítva a BL döntőket. ON
d
Entrenador del Barça

2010.07.01. 22:55:16

Anno rekordösszeget fizetett érte az Inter. Talán ez elégséges magyarázatnak tekinthető, bár persze lehet, hogy más is volt mögötte, de én nem emlékszem egyéb okokra.
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.01. 22:51:21

hát elég nagy baj is hogy nem azon a poszton játszik Keita. Ott kéne pedig mert ő pót Iniesta-nak nem az igazi. Igaz, Ronaldo is elment egy év után.. nem is értem hogy engedhették el..Na , mindegy nekem az az álláspontom hogy inkább tartsuk meg Zlatant, Mata vétele helyett.
Azt máig nem értem, mennyi gólt is szerzett 47-et?
Amikor ő itt játszott akkor még nem követtem nyomon a labdarúgást, amikor néztem a barcelonaban játszott játékosok listáját néztem hogy rajta van, aztán ámultam hogy csak 1 évet játszott, ráadásul láttam hogy hány gólt lőtt. MIért ment el? Kellett a pénz? Érthetetlen...lehet hogy mér elmagyaráztátok sokszor de én még efelől nem vagyok informált.
Valaki felvilágosítana hogy miért ment el?
albicelesteX
A Vadász

2010.07.01. 22:26:58

Rivaldo11 írta:Ha bekövetkezne az, amiben csak titkon reménykedhettünk, és marad Yaya, akkor is meg kell próbálni Cescet-az új elnökség el fogja őt hozni, ebben biztos vagyok. Abban is, hogy nem véletlenül találkoznak holnap Yayáékkal.
Ibráról annyit: Jó nagy pofáraesés lenne, ha most menne el-nem is megy sehova. Villa érkeztével megvan a "Messink" a másik oldalon is, a svédnek sokkal sokkal több tere lesz, mint tavaly volt. Szórhatja a gólokat.
Felesleges Matákról, Robinhokról (pfff) beszélni. Bojan és Pedro nagyszerűen kiegészítheti ezt a félelmetes hármast. Ha nem "igazoljuk túl" magunkat, (és Fabregas még Yaya maradása esetén sem számítana felesleges pénzszórásnak) a csapatunk jövőre egyszerűen brutális, ellenállhatatlan lehet.
Fullra egyetértek!!!! :wink: Nem kell se Robinho se Mata!Maradjon mindenki meg jöjjön még max Fabregas és kész a csapat jövőre!Villaval nagyot erősödtünk!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.07.01. 21:18:04

Ha bekövetkezne az, amiben csak titkon reménykedhettünk, és marad Yaya, akkor is meg kell próbálni Cescet-az új elnökség el fogja őt hozni, ebben biztos vagyok. Abban is, hogy nem véletlenül találkoznak holnap Yayáékkal.
Ibráról annyit: Jó nagy pofáraesés lenne, ha most menne el-nem is megy sehova. Villa érkeztével megvan a "Messink" a másik oldalon is, a svédnek sokkal sokkal több tere lesz, mint tavaly volt. Szórhatja a gólokat.
Felesleges Matákról, Robinhokról (pfff) beszélni. Bojan és Pedro nagyszerűen kiegészítheti ezt a félelmetes hármast. Ha nem "igazoljuk túl" magunkat, (és Fabregas még Yaya maradása esetén sem számítana felesleges pénzszórásnak) a csapatunk jövőre egyszerűen brutális, ellenállhatatlan lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.01. 21:01:53

Igazából a franc se tudja mi Keita igazi posztja,mert a Sevilla-ban sem vkp-t játszott és nálunk sem nagyon,az már más kérdés,hogy nálunk a tudása alapján nem tud helyettesiteni egy Xavit vagy Iniestat,de ettől még lehet a posztja az. Vkp-ként nem igen láttuk,legalábbis úgy nem,hogy ő volt az egyedüli vkp a csapatban (inkább Yaya-val vagy Busi-val párban szokott lenni,s ott nem az ő fő feladata volt a védekezés),lehet ha egyedül marad nem tudna olyan nagyon jó lenni.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.01. 20:31:51

ab1daL írta:
Barcaádám írta:Egy dolgot nem értek. Elmegy Touré.Elmegy a legjobb vkpnk. Van egy Busquetsünk aki kezdő. Van még egy Keitánk is. Keita is védekező középpályás.Kérdem én ha van 2 vkpnk 1 posztra minek vásároljunk Alou Diarrákat?Minek Mascherano? 1 posztra 2 ember nem elég?.. Érdekes.. egy jobbhátvédünk van de az még véletlenül sem kell majd Puyol játszik.. Aham, csak Puyol öregszik, és egy szélső hátvédnek gyorsnak kell lennie. Ami azért valjuk be, hiába klasszis Puyol azért a gyorsasága kopott. De nem , azért se nehogy legyen egy csere védő, inkább 3 vkp!Remélem nem lesz igazam!

Szerk: Matát kedvelem igazán jó játékos, de inkább maradjon Ibra, olyan még nem volt Barcelona-ban tudtam hogy valakit 1 év után elküldtek most se legyen így ez a csapat mindig is különleges volt a bánásmód, a filizófia és türelem miatt, ezt szerintem Ibra is megérdemli.
Keita eddig ha kétszer játszott azon a poszton, ahol Busi és Yaya, ő inkább eggyel előrébb szokott játszani.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
El fanático
Entrenador del Barça

2010.07.01. 20:22:36

Jason írta: ...vannak még játékosok, akiket szeretne leigazolni a klub. Ilyen Tino Costa Montpellierből, aki 9 millióba kerülne, valamint 'Chori' Domingez.
Alejandro "Chori" Dominguez már 2009. december 14.-e óta a Valencia játékosa.
2010.03.14.-én a Barca-Valencia meccsen pályára is lépett ellenünk.

Forrás: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... artit.html

A felsorolásban " 25 " -ös számmal szereplő Dominguez az Ő.
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.01. 18:42:15

Barcaádám írta:
..de inkább maradjon Ibra, olyan még nem volt Barcelona-ban tudtam hogy valakit 1 év után elküldtek most se legyen így ez a csapat mindig is különleges volt a bánásmód, a filizófia és türelem miatt, ezt szerintem Ibra is megérdemli.
Így hirtelen Ronaldo ugrik be(az igazi),aki egy év után távozott,meg volt még valaki egy tehetségesnek tűnő argentín..hogy is hívták..ja megvan Maradona! Bár ő két évig maradt.Szóval nem lenne ez példa nélküli.
De mivel semmi konkrétum nincs sem a távozása,sem a maradása körül egyenlőre felesleges találgatni.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.07.01. 18:34:01

Egy dolgot nem értek. Elmegy Touré.Elmegy a legjobb vkpnk. Van egy Busquetsünk aki kezdő. Van még egy Keitánk is. Keita is védekező középpályás.Kérdem én ha van 2 vkpnk 1 posztra minek vásároljunk Alou Diarrákat?Minek Mascherano? 1 posztra 2 ember nem elég?.. Érdekes..
ilyenkor néha sírni támad kedvem :(

touré elmegy, márquez is valószínűleg, tehát egy darab ember marad egy nagyon fontos posztra. a vészmegoldásokat hagyjuk. ezért van szükség a pótlásra.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.07.01. 18:23:28

Barcaádám írta:Egy dolgot nem értek. Elmegy Touré.Elmegy a legjobb vkpnk. Van egy Busquetsünk aki kezdő. Van még egy Keitánk is. Keita is védekező középpályás.Kérdem én ha van 2 vkpnk 1 posztra minek vásároljunk Alou Diarrákat?Minek Mascherano? 1 posztra 2 ember nem elég?.. Érdekes.. egy jobbhátvédünk van de az még véletlenül sem kell majd Puyol játszik.. Aham, csak Puyol öregszik, és egy szélső hátvédnek gyorsnak kell lennie. Ami azért valjuk be, hiába klasszis Puyol azért a gyorsasága kopott. De nem , azért se nehogy legyen egy csere védő, inkább 3 vkp!Remélem nem lesz igazam!

Szerk: Matát kedvelem igazán jó játékos, de inkább maradjon Ibra, olyan még nem volt Barcelona-ban tudtam hogy valakit 1 év után elküldtek most se legyen így ez a csapat mindig is különleges volt a bánásmód, a filizófia és türelem miatt, ezt szerintem Ibra is megérdemli.
Keita eddig ha kétszer játszott azon a poszton, ahol Busi és Yaya, ő inkább eggyel előrébb szokott játszani.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.01. 18:18:55

Egy dolgot nem értek. Elmegy Touré.Elmegy a legjobb vkpnk. Van egy Busquetsünk aki kezdő. Van még egy Keitánk is. Keita is védekező középpályás.Kérdem én ha van 2 vkpnk 1 posztra minek vásároljunk Alou Diarrákat?Minek Mascherano? 1 posztra 2 ember nem elég?.. Érdekes.. egy jobbhátvédünk van de az még véletlenül sem kell majd Puyol játszik.. Aham, csak Puyol öregszik, és egy szélső hátvédnek gyorsnak kell lennie. Ami azért valjuk be, hiába klasszis Puyol azért a gyorsasága kopott. De nem , azért se nehogy legyen egy csere védő, inkább 3 vkp!Remélem nem lesz igazam!

Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Lezárt