2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Írásjel? Ezen most mit "lolozol"?DVilla7 írta:Szerintem a felallasa ugy lenne a legjobb hogy elol Ibra a ket szelen Messi meg iniesta kozottuk David Villa a ket iranyito Xavi meg Sergio Busquets hatul jobbszelen Dani Alves a ket kozep vedo Puyol meg Pique es a balszelen Abidal vagy Maxwell
Spanyolokat(hál'Istennek).De ott van a VB-topicban.lopakodo írta:DCRikee írta:Igen.
nem ugyanaz.amúgy látszik,h nem vagy több 10 évesnél,ők gobdolnak ilyeneket, h pl ghána kapusa jobb valdésnél...
amúgy paul kit választott?
DCRikee írta:Igen.
Közös megegyezéssel szerződést bontottak... Nem "eladóvá tették"!DCRikee írta:Tudom. A Barca már régebb óta eladóvá tette Henryt.
és már itt sincs nálunk, úgy meg még nehezebb leszDCRikee írta:Egyértelmű , hogy jobban fog játszani mint a válogatottban.
Ibra helyett kell játszania.
Bojannak + Henry helyett.
Henry öreg. Gólokat is alig lő. :S
ha figyelemmel követnéd a Barca igazolásait, akkor láthatnád, hogy Henry szekere igen csak a New York Red Bullhoz húz. szóval hamarosan el fogjuk adni. Ibra meg tökéletes középen, Villa meg szélenDCRikee írta:Egyértelmű , hogy jobban fog játszani mint a válogatottban.
Ibra helyett kell játszania.
Bojannak + Henry helyett.
Henry öreg. Gólokat is alig lő. :S
OFF:az nem Espana?El Nino La Pulga* írta:Sajnáltam tegnap az Argentinokat,és Messit h gólnélkül zárta a VBt ..
viszont örültem a Spanyol győzelemnek,a fantasztikus meccsnek.
Villa elképesztő sztem jól jártunk vele(Y) csak íg tovább
Viva Espanja <33 (: