Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem ezt még Te mint Barcás se gondolod komolyan..ilyen támadósorral legalább 10 csapat rendelkezik Európában mint a Tietek...Szégyen hogy mennyire sok az önbizalom errefele...Majd a Real Madrid és a Valencia ellen rádöbbensz hogy kicsit kevesek vagytok idén...Bodi írta:ne gondold,hogy a világ legjobb támadósora gólszegénységben fog szenvedni....![]()
És még Messit be se vetettük!
Nem lesz ez minden meccsen így,hidd el!Tavaly Larsson nélkül egy rakat gólt rúgtunk!Azért mert egy meccsen nem szereztünk gólt,ne gondold,hogy a világ legjobb támadósora gólszegénységben fog szenvedni....Colin írta:Én most 50 50% esélyt látok a végső győzelemben, nem hinnám hogy bármelyik csapat is erősebb volna... De 1 csatár akkor is kellene mert hiába van etootok meg larssonotok ha ilyen helyzetkihasználással bírtok mint az alaves ellen....
Ebben egyetértek veled... Sok fog múlni azon, hogy ezek a csapatok ellen mit fogunk/fogtok játszani... Szerintem biztos, hogy a két nagyágyú között fog eldőlni a bajnoki cím...Colin írta:szerintem most a valencia és az athletico madrid is bekavarhat.. illetve a villareal... De én is azt szeretném h a 2 rivális között dőljön el
Nem kéne általánosítani. Inkább úgy fogalmazzunk hogy vannak itt elvakultak, de vannak nem elvakultak is...Colin írta:Én egyetértek Balinhoval sokmindenben, de én ugye ugyanezt nem írhattam le h szerintem ti kissé elvakultak vagytok, mert akkor kapnám az áldást...
én is védőt hoztam volna, Gallas szerintem is tökéletes megoldás lett volna de sajnos Laporta nem törte magát annyira... 1 csatár télleg kéne, Saviolát +tarthattuk volna, de Tevez 95%-ban a Chelseában fog jáccani, mert a Corinthians is ábrahám csapataColin írta:Hmm... a valencia sem változtatott még sem védte meg a címét... a werder sem tudta... na jó hagyjuk a példa ellenpélda sorozatot mert az hosszú lenne.. Lényeg hogy én 1 Klasszis védőt elhoztam volna, 95% valószinüséggel Gallast akiért rajongok, mert tényleg nagyon nagyon jó védő aki mindenhol megállja a helyét... meg persze 1 csatárt... tehát szerintem a barcába 1 klasszis védő és csatár kellene mert a helyzetkihasználásotok... az = a 0-val... Mondjuk Tevezt
csak az utánpótlást akartam szemléltetni pénzelColin írta:Hogy jön ide a pénz? Lehet h nektek ugyanolyan misőgégű játkosotok vannak sajátba (hazai nevelésbe) De hát mi megvettük... Ha megtehetjük emgvesszük... Ti meg.. ti is megtehetnétek de ti meg nem igazoltok... Annyira biztosan vagytok abban h ez a keret bajnok lesz? sztem mi elég jól igazoltunk de nem tul olcsón... (+ még cicinho)
nem vagyunk benne biztosak, de van egy sazbály ami úgy szól, h győztes csapaton ne változtassColin írta:Annyira biztosan vagytok abban h ez a keret bajnok lesz?
Hogy jön ide a pénz? Lehet h nektek ugyanolyan misőgégű játkosotok vannak sajátba (hazai nevelésbe) De hát mi megvettük... Ha megtehetjük emgvesszük... Ti meg.. ti is megtehetnétek de ti meg nem igazoltok... Annyira biztosan vagytok abban h ez a keret bajnok lesz? sztem mi elég jól igazoltunk de nem tul olcsón... (+ még cicinho)balboa7 írta:...ok, ezzel így én is egyetértek!Colin írta:... De persze van nekünk 1 robinhonk mielőtt megilyednénkmeg 1 Ramos és Woddy aki semlegesít...
![]()
...de számold csak össze, hogy nektek az a három játékos mennyibe került???
...sztem a Barca e hármasa: Messi, egy Edmilson v Marquez, és egy Puyol aki semlegesít!![]()
...sztem ennek a triónak az ára töredéke a fent említett madridi játékosok árának!!!
Ha minden jól megy akkor január környékén lesz/lehet kezdő... Persze csak akkor ha addig Pavon ki nem szorítja teljesen!Morminho írta:én nem leírtzam, csak 1,5 éve nem játszott, és azért 1,5 év kihagyás után nem 2hét alatt rázodik vissza az ember
...ok, ezzel így én is egyetértek!Colin írta:... De persze van nekünk 1 robinhonk mielőtt megilyednénkmeg 1 Ramos és Woddy aki semlegesít...
Woodgate is egyre jobb formába lendül, nemkéne leírnotok a srácot mert még a végén meglep titeket...Morminho írta:ehh.. max RamosColin írta: meg 1 Ramos és Woddy aki semlegesít...
ehh.. max RamosColin írta: meg 1 Ramos és Woddy aki semlegesít...
Helyes, helyes...Boixos írta:bocs Colin, de ha már így rákérdeztél...![]()
természetesen nem rád gondoltam.
Csak az a baj, hogy korán elmentek...Boixos írta:látom srácok, nem unatkoztatok![]()
mi van, eddig tartott a lelkesedés odaát, h már ide jön levezetni a hülyébbje?
Most komolyan.. szted volt téma? itt? innen hamarabb tudom meg a híreket mint a hivatalos oldalrólMorminho írta:nem tudom, lehet h később már volt szó róla, de most értem haza,... a reál leigazolta Ramostígy már azért nem olyan rosszak, de ha Frenki jó összeállításban küldi be a csapatot akkor nem lehet baj