mindorokke_barca írta:Nem értem,ha Ibrahimovic azt mondta,hogy maradni akar,akkor nincs mit tovább beszélni ilyenekről..nem értem a sajtót.Elhiszem,hogy ezekből van pénzük,de akkoris
A sajtó csak kielégíti az igényeiteket, hiszen ti szerettek marhaságokat olvasni nap mint nap.... Ha az embereket nem érdekelné, akkor nem írnának ilyen szintű pletykákat.
Ebben van igazság, de nem abban a formában teljesen, amiről írsz, a stílusról meg ne is beszéljünk, ne nézzük le a többieket. Hisz azért mert olvassa az interneten, hogy megismerje azt is, még nem feltétlen hiszi el, nem jelenti azt, hogy érdeklik a marhaságok, én is szoktam pl könyvtárban, ahol ingyen van, olyan lapokba belenézni, amit egyébként elvből nem vennék meg. Ettől lesz rálátásunk arra, hogy mi a szenny és mi az igényes lap. Aki csak az egyik felét olvassa az valószínűleg azt sem tudja, hogy melyik fele is valójában a szenny. Ha pénzt ad ki rá az már más tészta, de itt nem erről volt szó.
Az igényekről meg annyit, hogy mind az újságok, mind a tv-ék esetében hihetetlen monopol helyzetek vannak, egész egyszerűen nem egy igényes tv csatorna kapja a legnagyobb reklámot és elérhető mindenütt, hanem a két nagy kereskedelmi tv. Márpedig elég nehéz elérni, hogy egy csak a upc-n vagy digin elérhető csatorna legyen a legnézettebb, miközben az ország nagyobbik felének (nem tudok pontos adatot, de szerintem még mindig nagyobbik félről beszélhetünk) nincs kábel vagy műholdas alapú tv-je. Az újságok elérhetőek egytől-egyig, de ott is érvényesül a monopol helyzet, pl az árversenyben, a reklámokban stb. Szóval nem ilyen egyértelmű az igény kérdése. Lehet, hogy egy bulvárlapot vennének meg a legtöbben akkor is, ha egyenlő feltételek lennének, de közel nem ilyen arányban. Sokkal többen vennének igényesebb lapokat és néznének igénysebb tv-ket, ha el tudnák érni. Bonyolultabb a helyzet annál, ahogy vázoltad, és kérlek ne nézzük le a többieket!
Hogy ne csak off legyen, jelen pillanatban azzal járunk a legjobban, ha Ibra marad szvsz. Nem baj, ha a támadósorban van egy erős testalkatú játékosunk is. Villa jó középcsatárként, de én úgy érzem, hogy ebben a csapatban balszélsőként jobb lesz, mert így teljes a csapat, középen kicsit vergődne. Eto'o lehet nem volt _Ibra méretű, de Villahoz képest azért nagyon erős volt.