Hát ahogy látom most szombaton, illetve jövő héten a tornán sem lesz hiány védőkben, azzal most talán nem is lesz gond, ám a támadó szekció... kevesen leszünk, de remélem megoldjuk!!!
Egyébként a tegnapi meccsel kapcsolatban:
Olvassátok vissza mit írtam tegnap délután a meccs előtt pár órával! Pont azokat a hibákat emeltem ki, amiket MEGINT, MEGINT, MEGINT... elkövettünk!!!
Mindenki a labda felé mozog! Mindegy, hogy ki, és hogy hányan támadnak mindenki megpróbálja megszerezni a labdát (sok esetben sajnos ez sem megy), és nem figyel a túloldalon teljesen üresen érkezőre!!! Sajnos tegnap ebből legalább 2-3 gólt kaptunk! NEM FIGYELÜNK A HÁTUNK MÖGÉ? NAGYON ROSSZ HELYEZKEDÉS!!!
Ja, ÉS HELYEZKEDÉS: a másik, hogy ha nem is mozdulunk el jobbra vagy ballra, ember akkor is lehet mögöttünk! Tegnap 3 gólt kaptunk abból, hogy beívelték, vagy csak belőtték erővel a védőink közé a labdát, és az ott EGYEDÜL árválkodó támadó csak beletette a kis bokáját, és gól.... szegény Zoli ezeket nem tudja megfogni, esélytelen is!!!
Természetesen ez NEM CSAK a védőknek szól, mindenkinek, nekem is!
Elől pedig rossz, rossz, nagyon rossz a helyzetkihasználásunk! Érdekes, amint tiszta lövőhelyzetbe kerülünk, mint pl. a Kori a végén egyből gól! DE MIÉRT NEM TUDUNK LÖVŐHELYZETBE KERÜLNI EGY MECCSEN 2-nél TÖBBSZÖR???
Mert kapkodunk, nem figyelünk, nem nézünk föl, ezért nincs passz, nincs összjáték, egyéni megoldások = sok hiba...
DE!!! Mindezek ellenére én továbbra is azt mondom, hogy ha ezeket a hibákat végre elfogadjuk, megértjük, és teszünk is ellene, akkor nagyon reményteljes lehet ez a csapat, mert jók vagyunk, higyjétek el, csak még mindig nem tudjuk felvenni ennek a bajnokságnak a ritmusát!!! FORCÁ H.F.C.B.