Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek a tanácsok nekem is jól jöttek. Már rég nem játszottam mert nem tudtam hogyan kell felrakni a magyarítást hiába volt leírva, de ma meg tudtam csinálni.torrestoni írta:Alkalmazkodni kell az ellenfelekhez taktikailag. Kell legalább három jól begyakorolt felállás - beleértve persze az egyéni feladatköröket, roppant fontosak -, s meccsek közben is bátran bele kell nyúlni, a részletekig belemenően.bouba írta:nem nekem való ez a játék...csak felidegesítem magam![]()
Az is lehetséges, hogy a jelenlegi taktikád nem kompatibilis a kerethez. Szerintem nézz meg négy-öt teljes mérkőzést, s látni fogod, melyek az alapvető hibák, a játék mely elemei jelentik a legfőbb gondot. Ahogy látom a középpálya, a labdatartás mindenképp. Nézd meg a játékosok analízisét, megfelelő helyen játszanak-e, mennyire hasznosan, képesek-e teljesíteni a rájuk szabott feladatokat, stb. Aztán pedig kísérletezni kell és begyakoroltatni a kellő taktikákat.
Egyébként ha első éved a csapatnál, akkor még nem kell meglepődni ilyen hullámzó teljesítményen.
Alkalmazkodni kell az ellenfelekhez taktikailag. Kell legalább három jól begyakorolt felállás - beleértve persze az egyéni feladatköröket, roppant fontosak -, s meccsek közben is bátran bele kell nyúlni, a részletekig belemenően.bouba írta:nem nekem való ez a játék...csak felidegesítem magam![]()
Velük már kezdtem egyet, és lebőgtem. Szerintem megpróbálom megintVictor_Valdes írta:Hercules.sjay írta:Valaki tudna ajánlani egy közepes spanyol, vagy angol csapatot, ahol építkezhetek?:D
West HamVictor_Valdes írta:Hercules.sjay írta:Valaki tudna ajánlani egy közepes spanyol, vagy angol csapatot, ahol építkezhetek?:D
Hercules.sjay írta:Valaki tudna ajánlani egy közepes spanyol, vagy angol csapatot, ahol építkezhetek?:D
meccs előtt sajtótájékoztatón ill. csapatbeszélgetésben próbálj kishitűbb lennigeridoss írta:"XY aggódik, hogy túlságosan lebecsüljük kisebb ellenfeleinket"
Ez ellen mi a megoldás?
Kupában megvertem idegenben 3-2 re a schalkét ,ekkor már kezdtem örülni..sjay írta:
A taktikád szerintem legyen ismét 4-4-2 támadó szélsőkkel. Barrios legyen célember. A védőket állítsd teljesen deffenzívre. Dédé szerintem legyen támadó szellemű. Ha Hajnal vissza tér, ő legyen a playmaker, (Zidan egyébként hol van a kezdőből?:D). Akit Barrios mellé raksz, az legyen "Lesipuskás". Majd írj, hogy hogy vállt be
Search->Players->Quick filter->On transfer listbouba írta:Keret : http://img94.imageshack.us/img94/4937/bvbkeret.jpgsjay írta: Ha küldesz egy képet a keretről, valamint a jelenlegi felállásodról, akkor tudok taktikát javasolni
Felállás: http://img205.imageshack.us/img205/4025/bvbfelall.jpg
a felállás eddig sima 4-4-2 volt ,5 meccs óta van ez.
Átigazolási szezon van jelenleg -> hol tudom megnézni ,hogy kik vannak átadólistán?
Köszönöm szépen a segítségeket!
Nyaranta a szünetben alapozáskor szerintem az erőnlét csúszkáját vidd fel "erős" szintre. Akkor talán jobb lesz a kondi.Victor_Valdes írta:Attól, hogy vacak az edzés terved.Barcaádám írta:az mitől van hogy Iniesta(mostmár Pedro és Xavi is) izomból kezd leépülni? 26 éves az edzéseim minimum 3 csillagosak, klasszis játékos, sokat játszik...
előre is köszi a segítséget!
a get stuck in parancs-ot ti hogy fordítanátok?(szószerint beragadni..vagy fm 10be hogy fordították le?)
előre is köszi a segítséget!