Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit nagyok az elvárásaid a csapattal szemben szerintem! A legfontosabb, hogy tovább jussunk, nem kell kitömni őket(persze jólenne).Brian 20 írta:Milito jobban járt volna, ha eligazol. Szegény nem sok játéklehetőséget kap.
Nem a legjobb formában van a csapat és elég sűrű a program. Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen...
Mert gondolom ők is be fognak találni.simonyitibi írta:"Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen..."Brian 20,miért kellene 3 gólt szerezni az ágyúsok ellen,nem értem? ,egy síma 1-0 -val már mi megyünk tovább!
Detto, pont így gondolom én is. A legnagyobb különbség persze a meccsek 70 százalékát "unalmas" dominanciával megnyerik, de amikor van ilyen meleg pite, amikor nagyon nehezen jön a gól de akkor is valahogy hajtanak és a végsőkig elmennek. Tegnap is mekkora ugatások voltak csapaton belül Messi-Villa-Alves között. Nagyon tetszik a csapaton hogy gyakorlatilag tényleg beleférne egy baki idegenben a 3. helyezett ellen, vagy egy döntetlen, de NEM adják fel. Egymást is pörgetik fel még ennyi kupában gazdag év után is.Gauchomester írta:Véleményem szerint az ilyen meccsek, mint a tegnapi mutatják meg, hogy mi a különbség a Guardiola-féle, valamint a Riijkard irányította csapat között. Ha elkapta a fonalat a 4-5 évvel zelőtti csapat, akkor ők is tudtak gyönyörűen játszani, leesett az ember álla, de az ilyen meccseket nem tudták hozni. Most van valami plusz (és tuti, hogy a fejekben) amitől egy ilyen, abszolút kiegyenlített meccs is Barca-győzelmet hoz. Annak meg külön örültem, hogy Guardiola kitette Adrianot bal futóba, egy gólpasszal ezt meg is hálálta. Eddig szvsz két látványos, jó meccse volt. Pana ellen BL, meg tegnap. Mindkétszer bal szélső játszott.
Akár egy is elég lehetBrian 20 írta:Milito jobban járt volna, ha eligazol. Szegény nem sok játéklehetőséget kap.
Nem a legjobb formában van a csapat és elég sűrű a program. Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen...
Szerintem azért volt aki jobban teljesítette a feladatát, attól függetlenül h magához képest kifejezetten jó volt.Ilúvatar írta:MoM: Adriano.
ez tök egyértelmű. Jól mozgott a pályán, jól támadott, ezen kívül egy gólpassza is van.
Óriás kő esett le a szívemről mikor bíró lefújta a meccset 1-0nél. Phewww...
Messi gólja meg nem enyhén volt szerencsés... De kit érdekel...