Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Tisztelt Moderátorok, Szerkesztők!
A minap böngészgettem az oldalon, és most nem csak a hírekig, vagy a fórumokig jutottam. A "Játékoskeretek" menüpont alatt még a tavalyi keret szerepel, néhol két-három évvel ezelőtti képekkel. Emellett egy-két játékosról bemutató írás sincs. Kérdésem csupán annyi lenne, hogy van-e igény arra, hogy ismét a honlap olvasói, mi fórumozók segítsünk szerkeszteni a menüpontot. Régebben egyszer már volt ilyen akció, akkor én is csatlakoztam, és írtam Henryról. Úgy alakultak a dolgok, hogy mostanában lenne rá időm, és szerintem még pár szurkolótársunknak is. Az irományokat elküldenénk Nektek, ha pedig úgy vélitek, megfelelnek, akkor mehetne a frissítés.
A minap böngészgettem az oldalon, és most nem csak a hírekig, vagy a fórumokig jutottam. A "Játékoskeretek" menüpont alatt még a tavalyi keret szerepel, néhol két-három évvel ezelőtti képekkel. Emellett egy-két játékosról bemutató írás sincs. Kérdésem csupán annyi lenne, hogy van-e igény arra, hogy ismét a honlap olvasói, mi fórumozók segítsünk szerkeszteni a menüpontot. Régebben egyszer már volt ilyen akció, akkor én is csatlakoztam, és írtam Henryról. Úgy alakultak a dolgok, hogy mostanában lenne rá időm, és szerintem még pár szurkolótársunknak is. Az irományokat elküldenénk Nektek, ha pedig úgy vélitek, megfelelnek, akkor mehetne a frissítés.
-
- Eurobarca Staff
SZVSZ: szerény véleményem szerintLogan10 írta:Most lehet hogy én vagyok buta de mit jelent ez a két szó: SZVSZ OMG ????![]()
![]()
OMG: oh my god - szörnyűlködést, elképesdést fejez ki.
De legközelebb a megfelelő topicba írj.
További szép napot!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Kellemes meglepetés volt az "Eurobarca" a digisporton. 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
Be lehet kuldeni kepeket,amit szeretnel,hogy felkeruljenek az oldalra.Mar nem tudom melyik modi foglalkozik ezzel.biborka írta:Szerintem jó kis honlap, szeretem nagyon. Mindig lehet valami újat olvasni.Az is jó, hogy a legújabb hírek, interjúk... mindig fenn vannak...
) Nem régóta olvasgatom, de máris nagyon tetszik.
) (Elnyerte a kedvenc Barcás honlap címet nálam.)
Ja és ha lehet ilyet, szerintem a galériát bővíthetnétek. És van még egy ötletem: lehetne olyat, h mondjuk focistákként egy-egy album, amiben csak róla vannak képek. (ha már van ilyen, és én vagyok olyan béna, hogy nem találom meg, akkor mindegy!) =D

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Szerintem jó kis honlap, szeretem nagyon. Mindig lehet valami újat olvasni. :) Az is jó, hogy a legújabb hírek, interjúk... mindig fenn vannak... :)) Nem régóta olvasgatom, de máris nagyon tetszik. :)) (Elnyerte a kedvenc Barcás honlap címet nálam.)
Ja és ha lehet ilyet, szerintem a galériát bővíthetnétek. És van még egy ötletem: lehetne olyat, h mondjuk focistákként egy-egy album, amiben csak róla vannak képek. (ha már van ilyen, és én vagyok olyan béna, hogy nem találom meg, akkor mindegy!) =D
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez de komoly
Be***rás
Grat fiúk 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Írtatok már jobb április 1-ei cikket is... 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ahhoz nem látok beállítási lehetőségeket, de majd rákérdezek Ivánra, hogy mi a helyzet azzal.szajko írta:Slither írta:Akik hiányolták a "Letöltések" menü frissítését, azok most örülhetnek, mert kezembe veszem a dolgokat. Küldjetek nekem (pü-ben vagy emailben is jöhet) linkeket/képeket amiket sztetek érdemes felrakni a háttérképek mappába.
Ha már így kézbe veszed a dolgokat,akkor a játékoskeretet nem tudod frissíteni?

Slither írta:Akik hiányolták a "Letöltések" menü frissítését, azok most örülhetnek, mert kezembe veszem a dolgokat. Küldjetek nekem (pü-ben vagy emailben is jöhet) linkeket/képeket amiket sztetek érdemes felrakni a háttérképek mappába.
Ha már így kézbe veszed a dolgokat,akkor a játékoskeretet nem tudod frissíteni?

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Akik hiányolták a "Letöltések" menü frissítését, azok most örülhetnek, mert kezembe veszem a dolgokat. Küldjetek nekem (pü-ben vagy emailben is jöhet) linkeket/képeket amiket sztetek érdemes felrakni a háttérképek mappába. 

Még egyáltalán nem biztos, hogy elmarad-e a következő forduló.Messithebest írta:Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy az Eurobarca nem ír a La Liga 30. fordulójának elmaradásáról? Csak mert 1 hírt nem láttam róla,sőt,a következő meccsek rublikában is ott van a Villareal elleni meccs még.
Legalábbis én csak olyan híreket olvastam, hogy szó van arról, hogy csúszhat a bajnokság; konkrétumról még nem hallottam...

Your village called. Their idiot is missing.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy az Eurobarca nem ír a La Liga 30. fordulójának elmaradásáról? Csak mert 1 hírt nem láttam róla,sőt,a következő meccsek rublikában is ott van a Villareal elleni meccs még.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Iván úgy gondolta, hogy azon a meccsen senki sem nyújtott olyan teljesítményt, hogy kiérdemelje a mérkőzés legjobbja címet. Csupán ez áll a MOM hiányának a hátterében.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, hogy a legutóbbi "meccses" cikkben (Közel járt a büntetés: 2-1) hogyhogy nem lett megválasztva a meccs embere? Csak el lett felejtve, vagy valami más oka van?
.
-
- Llegenda del Barça
Azt szeretném kérdezni, hogy a legutóbbi "meccses" cikkben (Közel járt a büntetés: 2-1) hogyhogy nem lett megválasztva a meccs embere? Csak el lett felejtve, vagy valami más oka van? 

-
- Barça C
Köszönöm Slither!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Megcsináltam, most már küldhetsz privát üzeneteket.dannyboy87 írta:Hogy lehet privát üzenetet küldeni egy másik regisztrált felhasználónak? Nekem azt írja ki beszéljek az Adminisztrátorral. De hogy?

:Sdannyboy87 írta:Hogy lehet privát üzenetet küldeni egy másik regisztrált felhasználónak? Nekem azt írja ki beszéljek az Adminisztrátorral. De hogy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogyó10 2011.03.22. 22:48:19-kor.
-
- Barça C
Hogy lehet privát üzenetet küldeni egy másik regisztrált felhasználónak? Nekem azt írja ki beszéljek az Adminisztrátorral. De hogy? 

Nem beugatni akarok, meg ilyenek, de csak engem zavar, hogy AndrésGerardHernandez neve széthúzza a fórumot? Nincs vele semmi bajom, csak a neve túl hosszú, és amelyik oldalon szerepel, ott szét van húzva a dolog.
- Andris
- Adminisztrátor
Az év szavazása az én saram ismét csak, sajnos elfoglalt vagyok nagyon. Nem mintha panaszra lenne okom jelenleg emiatt, kellemes elfoglaltságok, de többnyire az országban se vagyok.
Igyekszem minél hamarabb, elnézést a késlekedésért.
Igyekszem minél hamarabb, elnézést a késlekedésért.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Én a like gombot úgy képzelném el h azt helyben lehetne nyomni nem facebookon keresztül hanem itt az oldal vezetné és amelyik cikk kapja a legtöbb like-ot azé lenne a díj.Leomessi14 írta:Szerintem azert nem olyan jo otlet,mert nincs fenn mindenki FB-n...Ettol meg lehet Like gomb,ha mar van FB oldala is az Eurobarcanak.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!