2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szóval ha rakok be képet,akkor vállalja valaki?: http://www.nba.com/heat/photos/wallpape ... d_1024.jpgMessithebest írta:Ja és lenne egy másik sig kérésem is,ez 3 szereplős,tudom hogy nem szeretitek,de azért hátha: A Miami Heat Big3asa lenne a téma azaz LeBron James,Dwyane Wade és Chris Bosh. Csak annyi kikötésem lenne hozzá hogy Heat mezben legyen mind a 3. Köszi a fáradozását annak aki vállalja!
Ha gondolod csinálok neked is egyet ugyanilyen stílusban, csak már renderrel.elnino4 írta: nem gond ha én is beteszem egy ideig?
de.......elnino4 írta:
nem gond ha én is beteszem egy ideig?
Ezt valaki?Messithebest írta:Ja és lenne egy másik sig kérésem is,ez 3 szereplős,tudom hogy nem szeretitek,de azért hátha: A Miami Heat Big3asa lenne a téma azaz LeBron James,Dwyane Wade és Chris Bosh. Csak annyi kikötésem lenne hozzá hogy Heat mezben legyen mind a 3. Köszi a fáradozását annak aki vállalja!
szia jah 3. vagy 4. sigem, megpróbálok csinálniLeomessi14 írta:Tenyleg most kezdted?elnino4 írta:
sziasztok még kezdő vok benne mi a vélemény?
ja és jobbulást Abidal!!!!Mert nekem nagyon tetszik,csak mar lefoglaltak.
Ilyen stilusban,mint ez tudnal nekem kesziteni egyet Xavival?A render mindegy milyen,valassz te.
![]()
Persze,csak ha van ra idod.
Elore is koszi!
Tenyleg most kezdted?elnino4 írta:
sziasztok még kezdő vok benne mi a vélemény?
ja és jobbulást Abidal!!!!
enyémet?ha igen persze nyugotan viddLM10 írta:Én lefoglalnám ezt későbbre, csak még Abi teljes felépüléséig az ő aláírásképével szeretnék tisztelegni.
nem gond ha én is beteszem egy ideig?Messithebest írta:Ezt vinném akkor egy időre! Köszi! Ja és lenne egy másik sig kérésem is,ez 3 szereplős,tudom hogy nem szeretitek,de azért hátha: A Miami Heat Big3asa lenne a téma azaz LeBron James,Dwyane Wade és Chris Bosh. Csak annyi kikötésem lenne hozzá hogy Heat mezben legyen mind a 3. Köszi a fáradozását annak aki vállalja!davidvilla77 írta:Énis próbálkoztam:
(bárki viheti)
(a baloldalát nem tudtam igazán beleolvasztani, mert azt akartam hogy látszódjon a felirat)
Ezt vinném akkor egy időre! Köszi! Ja és lenne egy másik sig kérésem is,ez 3 szereplős,tudom hogy nem szeretitek,de azért hátha: A Miami Heat Big3asa lenne a téma azaz LeBron James,Dwyane Wade és Chris Bosh. Csak annyi kikötésem lenne hozzá hogy Heat mezben legyen mind a 3. Köszi a fáradozását annak aki vállalja!davidvilla77 írta:Énis próbálkoztam:
(bárki viheti)
(a baloldalát nem tudtam igazán beleolvasztani, mert azt akartam hogy látszódjon a felirat)
Nemnem,ha szeretnéd,nyugodtan vigyed,hiszen te kérted. Ki is vettem.LM10 írta:Nekem nagyon tetszik, de ha már benyúlták előttem, akkor legyen már az övé.. Annak nem lenne értelme, hogy csak 1 szöveg a különbség a 2 banner közt. De köszönöm a fáradozásodat Messifan!
Ő úgy tudtam hogy felirattal kérte. Ezért vittem a felirat nélkülit.MessiFan írta:LM10-nek készült.
De ha neki nem tetszik viheted
A felirat nélkülit viszem ha nem gond.MessiFan írta:Gyorsan megcsináltam. Remélem tetszik.