Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Morminho írta:Giluy+MaxiMental_Theo írta:Adjuk el,és legyen vásárlási opciónk Joaquinra. Giulyt meg Maxit odaadjuk érte.
ennyi az egész![]()
![]()
Na nee, Joaquin sztem ennyit nem ér, max Giulyt érte, de nem kell ide Joaquin
Doblasra, perszeLos Banditos írta:Nagyon remélem hogy ez még egy ideig nem fordul elő.Max. Giulyt és Maxit odaadjuk nekik.És legyen vásárlási opciónk Doblasra.Mental_Theo írta:Adjuk el,és legyen vásárlási opciónk Joaquinra. Giulyt meg Maxit odaadjuk érte.
ennyi az egész
Nagyon remélem hogy ez még egy ideig nem fordul elő.Max. Giulyt és Maxit odaadjuk nekik.És legyen vásárlási opciónk Doblasra.Mental_Theo írta:Adjuk el,és legyen vásárlási opciónk Joaquinra. Giulyt meg Maxit odaadjuk érte.
ennyi az egész
Giluy+MaxiMental_Theo írta:Adjuk el,és legyen vásárlási opciónk Joaquinra. Giulyt meg Maxit odaadjuk érte.
ennyi az egész
Mintha csak én írtam volna. 1000%ig egyetértek.Silvanus írta:Maxi Lopez nekem nagy kedvencem, nagyon sajnálom, hogy el fog menni télen, még ha csak kölcsönbe is!Rijkaard eddig sem preferálta őt, most hogy tény a távozása pláne nem fogja, úgyhogy szerintem ha csak valami nagyon nagy baj nem történik, akkor borítékolhatjuk, hogy MAXI már nem játszik idán a Barcában, sőt ebben a szezonban már biztos nem!!!
Talán jövőre, ha Larsson visszavonul, de még akkor is ott a nagy kérdés, hogy Saviola vagy MAXI???
A fenébe, pedig nálam egyértelmű lenne a helyzet: kezdő Ronaldinho Eto'o Messi, cserék pedig Ezquerro Maxi és Saviola. Larsson visszavonul, Giuly-t pedig bármennyire is kedvelem ELADNÁM!!!Egy jó Maxi 100-szor többet ér, mint egy kiváló Giuly!!! Szerintem...
Meghát Ricardo Oliveira lesérült!!! kampó a szezonjának!Zsombor írta:Giuly - bár nem vagyok annyira oda érte - néha nagyon hasznos tud lenni!
Abban biztos van vmi, hogy Frank nem játszatja még Maxit... Jól járna mindenképp, ha elmenne egy kis időre!A Betisben szerintem stabil kezdő is lehetne, ha az elején be-betalálna:)
Azért kiváncsi lettem volna ha maxi akkora bizalmat élvezett volna mint giuly akkor mi lenne a helyzet...Persze kár ezen bosszankodni...redlions írta:Csak Rijkaard máskép látja... Egyébként Guily százszor többet tett le az asztalra, mint Lopez....Silvanus írta: A fenébe, pedig nálam egyértelmű lenne a helyzet: kezdő Ronaldinho Eto'o Messi, cserék pedig Ezquerro Maxi és Saviola. Larsson visszavonul, Giuly-t pedig bármennyire is kedvelem ELADNÁM!!!Egy jó Maxi 100-szor többet ér, mint egy kiváló Giuly!!! Szerintem...
Csak Rijkaard máskép látja... Egyébként Guily százszor többet tett le az asztalra, mint Lopez....Silvanus írta: A fenébe, pedig nálam egyértelmű lenne a helyzet: kezdő Ronaldinho Eto'o Messi, cserék pedig Ezquerro Maxi és Saviola. Larsson visszavonul, Giuly-t pedig bármennyire is kedvelem ELADNÁM!!!Egy jó Maxi 100-szor többet ér, mint egy kiváló Giuly!!! Szerintem...