Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg Matyi is írta fb-n, én felmondtam mint titkár azt hiszemkutatom írta:1. Ozsi
2. Gyula
3. Ákos
4. Socio
5.Zoli
Megcsinálom én.lluisllach89 írta:Nah pörögjünk fel kicsit.. Ki csinál szobát? Mi a bajnokság pontos menete, minden meccs után beirogatjuk? C'mon
ha már 5-6an leszünk akkor is szép kis meccsszám lesz ám. mivel mindneki lesz mindenkivel, és így játszik szintén mindenkivel (lluisllach89 írta: jöjjünk már össze 8-an legalább.
Sry de kidőltem, bevertem néhány sörtozsimiki írta:Akkor ez tolódik... helyette kis pötyögés? Gyula, Bob?
Gyűljetek csak!S.Agüero írta:1; Ozsi
2; lluisllach89
3; Bob_Marley
4; Matyi
Nem csak a kevés önkéntes miatt sztornó szvsz, hanem az esetleges extra time miatt is, de igaza van ozsinak, ilyet bármikor lehet csapniBob_Marley írta:1; Ozsi
2; lluisllach89
2; Bob_Marley
2. Gyula, csak jelzem addigra 8 sör lesz bennemozsimiki írta:Ma este, Bl után, lehente egy mini-speed hax bajnokság.
akit érdekel jelentkezzen itt.
tudnivalók:
3perc, score limit 3, lehet páratlan létszámú mezőny is,mert az érdekessége,hogy mindenki lesz mindenkivel (egy csapatban). közben természetesen jegyzetelünk, és kialakul majd a játékosok neve mellett egy GY-V arány.
szerót én csinálom, résztvevőknek linkelem majd, mert nem publikos lesz.
ha ma nem jó senkinek em, akkor lehet "spontán" másik nap is. ha legalább leszünk 4-5en, akkor már van értelme a mainak is.
szalreadygó?
1.Ozsi