2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen,de ha az ottani trollok is szavaznak,akkor eléggé sansztalannak érzem a dolgot. ugyanakkor nem is értem,hogy miért kellene szavazásra bocsájtani az ügyet. vitathatatlanul rombolja az oldal színvonalát. szavazzák meg a modik,adminok egymás között,de nem hiszem,hogy a "köznépnek" erre szavaznia kéne,hisz épp velü(n)k van a bajBob_Marley írta:Akkor Tim esetleg nem lehetne szavazást kiírni, mert most is többen felszólaltunk, de egy szavazással hitelesíteni is lehetne!
Hogy akkor maradjon vagy ne maradjon vagy mi legyen, mert egyszerűen szerintem ez az állapot a legrosszabb!
Mert ozsi pl tökéletesen leírta, valaki idejön, s a böszmeségek még a konszolidált verzió ami folyik!
Sajnos egy hányás lett az egész..Mást nem nagyon lehet tenni,mint letiltani a hozzászólásokat. Kár hogy idáig fajultak a dolgok.Bob_Marley írta:Volt már róla szó, s írta is Tim talán, hogy nehézkes a dolog, de valamit nem lehetne kezdeni a cikkekhez érkező hozzászólásokkal!
Kritikán alul ami ott megy.....
ezzel remélem azt akartad mondani,hogy szüntessék beAnonymous írta:Egyáltalán van aki olvassa azokat?![]()
Én eddig azt sem tudtam hogy lehet hozzászólni cikkhez
Amíg nincs a nagyokkal szerződése,addig nemmaxilopez írta:Nem akartok a "Barca Sztárokba" egy C. Tello-t is csinálni?
Ezt sem ártana szerintem észben tartani.De legalábbis tiszteletben tartani a kérést.Felhívások topikból írta:Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást és/vagy off (a témába nem illő) jellegű megnyilvánulást és/vagy 1-2 szóból áll csak és/vagy túl sok hangulatjelet és/vagy személyeskedést tartalmaz, ill. tartalma hangulatkeltő, uszító jellegű AZONNAL TÖRLÉSRE KERÜL. A moderátorok ezen túl nem fogják javítgatni, egyből törlik a hsz-t. Vonatkozik ez arra is, aki beidézi az adott szöveget.
Éppen ezért megkérnénk minden jóérzésű fórumozót, hogy az ilyen jellegű hsz-ekkel NE foglalkozzon, ne válaszoljon rá, ne szóljon vissza neki. A moderátorok majd foglalkoznak vele.
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... /calendariLavezzi írta:Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki mikor lesz a Barca-Malaga? Máj 1-én vagy 2-án?
gondolom internetes csatornákra gondolsz. És azért nem adja meg, mert ezek csak percekkel meccs előtt kezdenek működni, előre sose tudni hogy melyik funkcionál, de ha tudni lehetne, akkor se adnánk meg, mivel egy meccshez van legalább 40-50 ilyen.internetes közvetítés írta:Miért nem adja meg a honlap, hol lehet free képernyőn nézni a Barca kupameccseit?
Azokat törölni szokták, amik széthúzzák a fórumot, ami meg nem húzza szél(pl Puyol topicba linkelt képem)semmi baj nincs vele, nemde?messideco írta:Le kellene tiltani a képek közzétételét a fórumon![]()
A mozgóképek lassítják, vagy megállítják a playert, a többi kép pedig rendszerint nagy felbontású és szétnyomja a fórumot![]()
Tedd ki az egeret a görgőhöz és fekete lesz, de mostanában már sokszor nekem ez sem válik be.Game90 írta:Nálam is megjelent a népbetegség... Ezt a piros aláhúzást nem lehet valahol kikapcsolni? Firefox 11-gyel nyomom, aztán eléggé zavaró.
Köszi a válaszokat!
Chromenál csak piros a szöveg, nem húzza alá.Game90 írta:Nálam is megjelent a népbetegség... Ezt a piros aláhúzást nem lehet valahol kikapcsolni? Eléggé zavaró.
Köszi a válaszokat!