2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor legyünk még nagyobb szégyenben azzal,h őt viszont kitiltjukAlexander Mahone írta: A eurobarca szégyene, hogy az ilyen divatszurkoló, FM kocka mocskok nincsenek kitiltva innen. Ezt a topicot meg belehetne zárni a f.aszba nyugodtan.
Nem elég hogy majdnem kirak,de még szimplán le is parasztoz..ozsimiki írta:Ment mindkettő.
bammeg:D:D:D majdnem Timet is raktam![]()
itt másolgattam a neveket ugye kijelöléssel, és robot mód Tim is már ott volt,de az elküld előtt azért kapcsoltam
Nagy hiba lett volna, ő nem talpas paraszt, csak sima (bocsi kihagyhatatlan volt:D:D)
ozsimiki írta:Ment mindkettő.
bammeg:D:D:D majdnem Timet is raktam![]()
itt másolgattam a neveket ugye kijelöléssel, és robot mód Tim is már ott volt,de az elküld előtt azért kapcsoltam
Nagy hiba lett volna, ő nem talpas paraszt, csak sima (bocsi kihagyhatatlan volt:D:D)
hady írta:....edzobuktatas...
SzemezgettemTim írta:A rohadt büdös életbe! Nem baj,mert ez remek alkalom lesz arra hogy kihajítsunk egy csomó semmirekellőt innen.
Robo írta:daffy te meg takarodjál a madridistára!!!
cyrax írta:Teszek rá, de pont most nem hiányzik az agyaskodása. Kicsit pihizzen, menjen dugja meg a csaját, vagy mittudomén.Deus írta:Szerintem meg igaza van daffy -nak... Nem kell őt elküldeni, madridista léte ellenére sem.cyrax írta:Kímélj meg minket az okoskodásodtól, húzz a vérbe most egy kicsit. Köszi.
Ez is mehetRobo írta:most hogyhogy nem az éljenző chelsea-t raktátok ki nap képének? Basszalak szájba titeket eurobarcások... Utálom a Chelseat, Realt és az összes ilyen klubot amelyik ilyen undormány focit játszik, meg ne lássam még egyszer roncika fejét nap képébe...
cyrax írta:Teszek rá, de pont most nem hiányzik az agyaskodása. Kicsit pihizzen, menjen dugja meg a csaját, vagy mittudomén.Deus írta:Szerintem meg igaza van daffy -nak... Nem kell őt elküldeni, madridista léte ellenére sem.cyrax írta:Kímélj meg minket az okoskodásodtól, húzz a vérbe most egy kicsit. Köszi.
Kash sztem is simán mehet,az apróságok már összejöttek.Andris írta:Ha visszaeső ez a Kash, mehet, ha nagyjából eléri azt a 4-5-6 törölt hszt, érzésre akkor is mehet.
S.Agüero problémája nem egyedülálló, pedig simán tiltottam. Ha át akarja nyálazni a fórumot vagy az oldalt, akkor próbálja más gépről néha, azokon biztos bejön.
Tippjátékkal nemtom mi van, szerintem ez a bünti velejárója nem?
Amúgy nemtom hány helyet díjazunk, és azt se h mennyit lehet hozni a maradék 1-2 fordulóval, de 10. helyen áll és kb fele pontja van mint az elsőnek.
Voltak már piramisai,ez a csillagozott szócska,meg úgy egyáltalán ha elolvassátok a post-jait,akkor érteni fogjátokKash írta:fcbarca0827 írta:Azt a Kupa elődöntőt, amin Messi lőtte ezt a gólt, megnyertük 5:2-re, majd a visszavágón kikaptunk 4:0-ra és kiestünk.Kash írta:Miért, mi volt a visszavágón?
Na ne, tényleg, egy Getafe-től, 4-0-ra? elmentek a pics*ba![]()
BARCA a BL-ben topic:bali 15 írta:Ha már apuci protekcióval elintézte a kerettagságodat, és elküldtük az amúgy tökéletesen megfelelő Toure-t legalább élnél a lehetőséggel.
Hülyegyerek...
nonomo írta:Kiestünk.
Igazat adok neked,ez kb.olyan volt mint a nutellás sztori. Biztos kifulladt volna előbb-utóbb,de így legalább észhez tértekozsimiki írta:Jó kérdés, utólag beleolvasgattam, azért megértem azt is aki bezárta.
poJJJénos volt,de amikor már átmegy túlzásba, a varázs is elvész, nálam így jött le ahogy olvasgattam az elejétől.
Most akartam én is kérni.Bányász írta:mesca nevű fórumozót kidobná valaki?
mesca írta:mindigis a másodikszámú csapat lesztek!!!!!! ja bocs nem csapat, kiscserkészek gyülekezete![]()
problem???
Galen írta:Így van, [auto_cenzúra]átok Messit.. Tényleg..
Inkább azzal kéne foglalkozni, mit keres egy mű brazil falábú bolond (Adriano a barcában), Pedro-t miért látom a kezdőben, mikor semmit nem csinál fél éve... Fabregasnak kinyaljátok a valagát, közben ősz óta egy nagy nulla..
Alexist is kezdjétek szidni, a kiscsávó megnyeri nekünk a meccset.