Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor áthozom idecsababarca írta:Nem akartam megvárni az első vereséget ezzel,de le kell írnom,hogy sajnos játékban nagyon messze vagyunk idén a csúcstól,de még a közelétől is.
Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig,talán a küzdést,hogy a végén is tudtunk még felpörögni ha kellett.mondjuk nem is vett el ez tény. de ugyanazok a hibák megvannak,mint ami jellemezte Pep utolsó évét is.
De én nem értettem egyet Tito kinevezésével,és eddig azért nem szóltam egy szót se,mert jöttek az eredmények, nem volt okom a pontok miatt szólni egy rossz szót sem. De a játékunk kritikán aluli,élettelen,pontatlan,és ami a legfájóbb,abszolút veszélytelen.
nah mindegy,most nekem rontanak majd a szokásos arcok,akik minden témában ellenem vannak,de ezt le kellett írnom. jah és nem csak ez a meccs motivált, mert a játék ilyen volt szinte egész ősszel,pár jó félidőtől eltekintve.
szerk.: bocs hogy ide ment, kerestem az barcelona 12/13 topicot (vagy a szezonra nincs ilyen?),de nem találtam.
Értjük, csak baromságokat írsz:Maxi írta:De nem is értem mit magyarázkodom, mikor egy szavát nem értettétek annak amit leírtam.
Ezt honna tudod? Talán Messi mondta neked? Vagy beszéltél Titoval, és ő mondta neked, hogy ő nem szeretné ha Messinek 90. pecben lenne annyi ereje, hogy a félpályától elrobogjon a kapuig úgy, hogy közben 3-4 védő lóg a nyakán, és próbálja lerántani, felrúgni? Ő mondta, hogy inkább szaladgáljon a labda után, és úgy lógjon a nyelve a mecss végén, mint Albának? Nem rossz taktika, majd a félpályást szólót, vagy csak a sima 3-4 embert magamra húzok cseleket megcsinálja más a 90. perc környékén. Ezekre úgyis bármilyen játékos képes a világon. Teljesen egyértelmű, ha Pedronak nagy elánnal kell futnia a labdás emberre, akkor Messinek is ez utasítás.Maxi írta: És itt nem arról van szó, hogy azért nem fut mert különben nem tudna végigjátszani 70 meccset, mert nem bírja, hanem arról, hogy akkor focizik HA ő akar és akkor fut HA ő akar.
Semmi gond a hozzáállásával. Nem arról van szó, hogy nem akar, hanem elfogy az energia. Igenis muszáj visszafogni néha, mert nem bírná azt a sok meccset.Maxi írta:Ha nem értitek meg, amit mondani akarok ezzel, akkor jó, hogy támadtok...Mondtam én olyat, hogy kiégett?Vagy, hogy nem kell a csapatba?vagy, hogy jobb lenne helyette más?
Hogy mondhat ilyet egy Barca szurkoló?Épp így, mert Barca szurkoló vagyok, nem Messi.
És itt nem arról van szó, hogy azért nem fut mert különben nem tudna végigjátszani 70 meccset, mert nem bírja, hanem arról, hogy akkor focizik HA ő akar és akkor fut HA ő akar.De nem is értem mit magyarázkodom, mikor egy szavát nem értettétek annak amit leírtam.
De utoljára csak leírom.Számomra Messi a világ egyedüli legjobbja(persze a maga posztján)Viszont, ha így áll hozzá, ahogy mostanában teszi, ez hamar megváltozhat(ne legyen így).Nem a játékkal van a gond a hozzáállással.
Sajnálom, de egyáltalán nincs igazad. Messinek mindig is voltak rövid dőszakai, mikor fizikailag gyengébb volt, olyankor kevesebbet fut. nem bírna 70 meccset, ha mindig 12 km-t futna. Egyáltalán nincs kiégve.Maxi írta:Inkább az a szomorú, ha ez jött le a mondanivalómból...Attól, ha jól játszik a lentebb leírtak ugyanúgy igazak.Lionelm301 írta:Szomorú, hogy amikor Messi jól játszik, akkor néma csend. Sok ember semmit sem ír, de ha kritizálni kell, akkor máris itt van a fórumon. Egyáltalán nem érdemli meg azt, amit írtok. Igen, sétál, mert rengeteg meccsen muszáj játszania. Egy ilyen kaliberű játékosnak meg játszani kell, nem olyan könnyű kihagyni. 6 napon belül 3 meccsen játszott. Igen, idegbajos, mert győzni szeretne. Elárulom, hogy Messi legnagyobb kritikusa saját maga. Meg tudom érteni, hogy ilyen.
Max rajtad van szemüveg, Messi nélkül sehol sem lennénk, tavaly meg max a sírba lettünk volna hiányában. Nem tudom egy Barca drukker hogyan gondolhat ilyet... Abszolút siralmas... Messi még bőven fénykorát éli, még 1 VB győzelem minimum előtte van a válogatottal is, majd meglátodMaxi írta:lui1698 írta:Amúgy szerintem már kezd kiégni.
Figyeljük csak meg, milyen nehezen lövi a gólokat, vagy milyen lassú.
Alig alig jönnek össze a cselei.
Kedvtelen, 17 gólt lőtt idén. Ez azért elég szégyen. Ráadásul Alexis-nek se segít gólt lőni.
És ami a legjobban zavar, hogy gyereket csinált. Mikor, meg hogy? Mikor volt erre ideje? Látszik, hogy már nem edz annyit, szó szerint bszik az egészre.
És elnevezi Thiago-nak. Ezzel is csak beszól a csapattársnak, hogy nézd bármikor csinálok egy olyat, mint te...
Txiki ha bepróbálkozik, én elengedném a City-hez, most még kapnánk érte pénzt, jövőre már nem sokat fog érni figyeljétek meg.
Sajnálom, mert nem rossz játékos alapvetően...
Hiába az irónia...
Attól függetlenül tartom a véleményem, és mint emléítettem csak az nem látja ezt akin rajta van a szemüveg...
Maxi írta:lui1698 írta:Amúgy szerintem már kezd kiégni.
Kedvtelen, 17 gólt lőtt idén. Ez azért elég szégyen. Ráadásul Alexis-nek se segít gólt lőni.
És ami a legjobban zavar, hogy gyereket csinált. Mikor, meg hogy? Mikor volt erre ideje? Látszik, hogy már nem edz annyit, szó szerint bszik az egészre.
És elnevezi Thiago-nak. Ezzel is csak beszól a csapattársnak, hogy nézd bármikor csinálok egy olyat, mint te...
Txiki ha bepróbálkozik, én elengedném a City-hez, most még kapnánk érte pénzt, jövőre már nem sokat fog érni figyeljétek meg.
Hiába az irónia...
Attól függetlenül tartom a véleményem, és mint emléítettem csak az nem látja ezt akin rajta van a szemüveg...
lui1698 írta:Amúgy szerintem már kezd kiégni.
Inkább az a szomorú, ha ez jött le a mondanivalómból...Attól, ha jól játszik a lentebb leírtak ugyanúgy igazak.Lionelm301 írta:Szomorú, hogy amikor Messi jól játszik, akkor néma csend. Sok ember semmit sem ír, de ha kritizálni kell, akkor máris itt van a fórumon. Egyáltalán nem érdemli meg azt, amit írtok. Igen, sétál, mert rengeteg meccsen muszáj játszania. Egy ilyen kaliberű játékosnak meg játszani kell, nem olyan könnyű kihagyni. 6 napon belül 3 meccsen játszott. Igen, idegbajos, mert győzni szeretne. Elárulom, hogy Messi legnagyobb kritikusa saját maga. Meg tudom érteni, hogy ilyen.
Capon írta:Ha megérted, hogy miért ilyen, akkor meg nem értem, hogy miért lepődsz meg rajta.
Még szép, hogy nem úgy viselkedik mint gyerek fejjel tette. Azóta a világ legjobbja lett, felnőtt, családapa, mindent többször megnyert. A CR-es hasonlat kicsit erős nekem, de te dolgod.
Mikor az ember azért hajt, hogy elismerjék, ismert játékos legyen és az egyik legjobb labdarúgó és aközött hogy már elért mindent és időről időre bizonyítania kell, hogy igen is ő a legjobb ez szerintem két külön embert kíván.
Én is azt a gyerek Messit kedveltem meg anno ahogy mindenki. Szerintem mindenki át esett már azon a felismerésen, hogy az elmúlt felnőtt ember lett és természetesen változott.
Erre akartam célozni...Nem véletlen az, hogy "befuccsolnak" nálunk olyan focisták, akik más csapatokban a legjobbak lennének.Annyira Messire vagyunk kihegyezve, hogy elmondhatatlan...(nem feltétlen baj ez, de nem feltétlen jó sem.)Mondhatni "kiöli" őket Messi.Capon írta:Engem sokkal jobban zavar, hogy a "szuper 4-esünk" óta nincsen olyan támadója a csapatnak aki akár csak 1 hónapig (már a 2 hétnek is örülnék) tudna hozni egy stabilan jó teljesítményt (Messin kívül). Minden támadónk csak fel-fel tűnik néha de stabilan jó teljesítményt egyik sem tud hozni. Marha unalmas már. Mindig csak azt várjuk, hogy majd most talán, ez a gól majd jót fog tenni neki, remélem ez a meccs most önbizalmat adott neki stb stb. Iszonyat unalmas már mindig ebben bízni és erre várni.
Én teszek arra Ibrahimovic mit mondd(még ha, fel is hoztam az előbb), én a saját véleményem mondom el, és aki nem látja azt, hogy kicsit mintha kezdene elszaladni(vagy már el is szaladt) a paci Messivel(amit a félreértések elkerülése végett, megértek) akkor nincs miről beszélni.Itt nem feltétlen a társak és pont nem a Villával való "balhéra"(azt nevetségesnek tartom) gondoltam, hanem úgy általánosságban.miihii írta:
Ez miben nyilvánul meg? Esküszöm nézem a meccseket és idényenként két-három alkalomnál többször nem tapasztalom, h összeakadna a társaival, ennyiszer meg összemorrannak a többiek is (még ha esetleg azt nem is lassítják vissza 12szer utána). Mikor is hisztizett ha, nem úgy volt vmi? Vagy ez meg csak ilyen csordaeffekt, h Ibra benyomta a köztudatba és amikor előfordul az az ominózus két-három precedens , akkor lehet hangoztatni, h hisztis? Megjegyzem általában olyan meccseken akad össze a többiekkel, amikor nagyon nem megy se neki, se a csapatnak, így adja magát, h nem túl sokszor, vmint az, h olyankor látható, ahogy ingerültebbek egymással a srácok. (A bíróknál való reklamációt meg annyira nem venném ide, mert az általános jelenség. És nem csodálom nála, miután annyit kap a meccseken...)
Idén játszottunk cirka 20 meccset, ebből ki lehet venni a Villa ügyet, az egyetlen jelenet. Ettől már hisztis?