Seria A / Coppa Italia
-
- Llegenda del Barça
egyébként azért szeretem ez a két csapatot különösen (a Barcát és a Romát), mert a szó szoros értelmében csapatok! nem pedig összevásárolgatott primadonnák csürhéje. mert azért olyan brigád is van

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
jaj, bocs!Charlie írta:Köxxi a válaxt![]()
Szép volt Roma.A végén mintha BL-t nyertek volna.
C.

sztem nem kell nagybevásárlást rendezni, inkább az lesz a meló, h ezt a brigádot együtt tartsák. sokakat kergetnek, spallettitől kezdve, chivuig.
chivut és macinit állítólag pont mi...
mindegy, még futó szerződések vannak, olyan gyerekekkel, akiknek mindene a Roma. de rossit is piszkálta a margit például, de lassan ő is olyan, mint Totti, az életben nem fog elmenni a városból, és leszarja a nagynevű klubokat. talán csatár kéne, mert monti nem az igazi, nonda meg nagyon sérülékeny. emlegették a pippót, de kell a francnak egy levetett merdasztár. egyébként a fiataljaink nagyon jók, tavaly ők lettek a bajnokok a primaverában, közülük is fel lehet hozni pár gyereket.
sztem biztos megoldják, pláne, ha most leesik egy bl-hely, mert mostmár akármi is lehet ebből.
egyébként a 11. meccs volt, nem a 12., ahogy lentebb írtam, de a történelem szempontjából tök mindegy, azt így is megírtuk ma este

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
na, kiörjöngtem magam
EZ EGY CSAPAT!
mekkora zsuga volt amikor az elején mindenki odament a Capitanohoz! aztán a góllövők is!! ilyen egy igazi csapat! nem ugatnak egymásra, együtt örülnek a jó zsugáknak, csúsznak, másznak egymásért! IGAZI CSAPAT, csupa nagybetűvel!!! GRAZIE Á TUTTI RAGAZZI!!!!!!
a végén Spallettit kicsit megnyomorgatták
FORZA GRANDE ROMA!!!!!

EZ EGY CSAPAT!
mekkora zsuga volt amikor az elején mindenki odament a Capitanohoz! aztán a góllövők is!! ilyen egy igazi csapat! nem ugatnak egymásra, együtt örülnek a jó zsugáknak, csúsznak, másznak egymásért! IGAZI CSAPAT, csupa nagybetűvel!!! GRAZIE Á TUTTI RAGAZZI!!!!!!
a végén Spallettit kicsit megnyomorgatták

FORZA GRANDE ROMA!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
AMuyg meg mi tortént a híres Sevcsenkoval
Manapság már csak 11-bol tud golt rugni
Mondtam anno, h nem kell ilyennek Aranylabda.

A Roma most valami hasonlot csinál mint mi 2 éve. Monnyuk nyáron azért elég jol bevásároltak, csak ossze kellett a csapatnak szoknia, amugy nem meglepetés h jol szerepelnek.
Vezet a Romaaaaa!
Tadddei!!
Tadddei!!
Mond6juk ugy is, h a milán meg juve hozta formáját, de kár fecsérelni ilyen fostalicskákra a szot 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Akkor a Juvéról ne is beszéljünk..már meg sem lepődök rajta,hogy kaptak egy tizit és kiállítottak egy Leccést..Boixos írta: elnézve a milan délutáni meccst, hát ma sem szerettem meg őket, legalábbis amit láttam belőlük. találnak egy gólt a semmiből, aztán kapnak egy kamu 11est... mondjuk, ha a palermo berúgta volna a helyzeteit, akkor most nincs miről beszélni.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
ezt a meccset hozni kell, nincs mese. ha nyerünk, azzal bekerül a klub a történelemkönyvekbe, ugyanis 12 bajnokit még egy csapat sem nyert zsinórban amióta meg van a serie a. de akármilyen szarok a traktorosok, a derby sohasem egyértelmű, egyébként sem égtek még meg ebben az idényben az olimpicoban. majd ma este ezt is meglátjukRajminho írta:Na Boixos mit vársz estére![]()
A Capitano(remélem jól írtam
) nélkül
![]()
Egy szoros 1-0-lal kiegyeznél![]()

a Capitano (jól írtad amigo

elnézve a milan délutáni meccst, hát ma sem szerettem meg őket, legalábbis amit láttam belőlük. találnak egy gólt a semmiből, aztán kapnak egy kamu 11est... mondjuk, ha a palermo berúgta volna a helyzeteit, akkor most nincs miről beszélni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Eddigi eredmények a Serie A -ban :
Február 25 , Szombat :
Reggina 1 - 1 Livorno
Parma 2 - 4 Fiorentina
Február 26 , Vasárnap :
Ascoli 1 - 0 Messina
Cagliari 2 - 2 Chievo
Empoli 1 - 1 Treviso
Inter Milan 3 - 1 Udinese