2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na azért lássuk be, hogy a "csalás" szó az elég erős. Te sem gondoltad komolyan, hogy azért hosszabbított a bíró 6 percet, hogy hát ha rúg 3 gólt spanyolo. No komment.Leon írta:6perce hosszabbítás?Nem 5 a maximum?
Igen sajnos ezt én sem értem. Már tavaly is nagy volt a baj, idén még csak fokozódott ami tavaly elkezdődött. A Bayern ellen kezdődött minden. Jött a konföderációs kupa, aztán az idei egész Barcelonai szezon. Egy Elche kivédekezte a Barca támadófociját. (úgyhogy ott van egy Messi is) Nem volt gyanús senkinek, hogy valami nem jó? Egyedül a Barca vezetés kezdett el végre gondolkozni a fiatalokban.Jester írta:De egyszerűen nem vagyok képes elhinni azt, hogy Del Bosque nem volt képes tanulni semmiből sem. Eljárt az idő efölött a béna taktika felett, és még csak azt se lehet mondani, hogy nem voltak előjelek, a Barca és a Bayern égésére gondolok a BL-ben.
De nem. Del Bosque ragaszkodik ehhez a .....hoz amivel már a Barca is beégett.
Tényleg ennyire maradi Del Bosque? A Real Madridnál nem ilyennek ismertem meg...
igen, jól látod. Ez számomra is hihetetlen. Itt Costában lehetett volna meg a gól. Pedro... Hagyjuk...zola8787 írta:Tehát 0-2nél, amikor a döntetlen sem jó, lecseréli az 1 szem csatárát arra az emberre, aki már vagy 6 éve képtelen gólt lőni. Most komolyan ilyen edző én is simán lehetnék, ráadásul havi 200.000 ft-rét is vállalnám, nem milliókért.
Sajnos igaz. Nem véletlenül nyilatkozta Iniesta többször is, hogy visszaakarja hozatni az előző erőnléti edzőt. Sőt a szerződés hosszabbításának ez volt az egyik feltétele (nem pedig a magasabb fizu). Aztán, hogy mi lett belőle azt nem tudom. Az, hogy gyengébb és lassabb játékosok vannak spanyolo-ban az igaz még NAGYON is Pedrora.eimenis1212 írta:Iniestára ez az egész szezonban jellemző volt. Csak sokak a nagy Fabregasozás közben nem vették észre, hogy Ini is bűngyenge szezont tudhat magáénakmess2009 írta:csak egy vigaszom maradt: már az első meccs után megmondtam, a világ nem ezt a focit játsza, persze nem kellett hozzá nagy ész annyira látható.
jellemző mozzanat volt, hogy Iniestát aki néha egyedül adna egy kis lendületet, futás közben utólérik és úgy szerelik...szomorú de azt kell mondanom, a Spanyol csapat állománya döntően fizikailag alkalmatlan a világ élvonalához - ennyi elég ok arra amit látunk de persze a fejtől bűzlik ....
Iniestára ez az egész szezonban jellemző volt. Csak sokak a nagy Fabregasozás közben nem vették észre, hogy Ini is bűngyenge szezont tudhat magáénakmess2009 írta:csak egy vigaszom maradt: már az első meccs után megmondtam, a világ nem ezt a focit játsza, persze nem kellett hozzá nagy ész annyira látható.
jellemző mozzanat volt, hogy Iniestát aki néha egyedül adna egy kis lendületet, futás közben utólérik és úgy szerelik...szomorú de azt kell mondanom, a Spanyol csapat állománya döntően fizikailag alkalmatlan a világ élvonalához - ennyi elég ok arra amit látunk de persze a fejtől bűzlik ....
Arról nem beszélve, h ez a Hollandia ezt a Chilét ha akarná, se verné meg. Na meg valszeg jobb is lesz a gólarányuk, így elég is lesz nekik az xferninho írta:X se jó nekik.... ha X lesz lehet a házat tenni a Chile- Holland Xre, bár azért itt bekavarhat az ,hogy elkerüljék a brazilokat, de ekkor már nem lenne a saját kezükben a spanyolok sorsa....A 2 gól nem lenne sok, de ebből a csapatból nem nézem ki hogy feljön, inkább kapnak még....
X se jó nekik.... ha X lesz lehet a házat tenni a Chile- Holland Xre, bár azért itt bekavarhat az ,hogy elkerüljék a brazilokat, de ekkor már nem lenne a saját kezükben a spanyolok sorsa....A 2 gól nem lenne sok, de ebből a csapatból nem nézem ki hogy feljön, inkább kapnak még....