Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, azért én úgy tudom, hogy a pajzsmirigy problémái mellett azért az életmódja is közrejátszott az élhízásában, Realos korábban köztudottan rengeteg hamburgert zabált. Aztán egy időben Luxenburgo edzősködése alatt nekiállt komolyan diétázni, és edzeni, le is adott pár kilót, el is kezdte lőni a gólokat. Kár, hogy rövid időn belül visszatért az egészségtelen életmódhoz.MichaaBee írta:Meg mondjuk az az örökölt pajzsmirigy-rendellenessége, ami miatt elhízással küzd egész életében...Subinho írta:Semmi nem gátolta Ronaldot abban, hogy 2006-ban többet lőjön mint 3 gól... Ja igen, mégis, a súlya...Én nem sajnálom Klosétól, megérdemli szerintem, de azért az igazi Ronaldóról ne beszéljünk már úgy, mint egy dagadt disznóról, amikor köztudott, hogy önhibáján kívül baj van a pajzsmirigyével. Elég baj az neki, nem egy élettartam-növelő dolog ez...
Egyszer mintha már lett volna ilyen VB-n. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha 66-ban.visca el barca írta:én meg már csak azért is szurkolok klosénak![]()
Ha szerdán Irán 1–0-ra győzi le Boszniát, és Argentína is 1–0-ra nyer Nigéria ellen, akkor pénzfeldobás dönt a csoportból való továbbjutásról - ez is komoly lesz ha így összejön
Igen, ha csak a formát nézzük akkor jelenleg igen.Egyébként a fő esélyes szerintem a német válogatott, ha a hollandok védelmét tudná stabilizálni Van Gaal akkor még ők is megnyerhetik sztem a tornát.barca-miki94 írta:Én szerintem most a Vb-n, két nagyon esélyes csapat van, az első a fő esélyes Holandia, a másik pedig szerintem: Németország ez a két csapat játsza szerintem a döntőt is.![]()
Meg mondjuk az az örökölt pajzsmirigy-rendellenessége, ami miatt elhízással küzd egész életében...Subinho írta:Semmi nem gátolta Ronaldot abban, hogy 2006-ban többet lőjön mint 3 gól... Ja igen, mégis, a súlya...
De mondjuk amikor Busquets kikandikál egy pillanatra, hogy na mi újság akkor neki mehetne a büntetés.visca el barca írta:ez se lenne jó. mert ha pista fejbe rúgja bélát lehet meghal. ha viszont béla rúgja fejbe ugyanugy pistát, neki lehet meg sem kottyan. lerántásnál sem tudod megítélni hol van a határ..zola8787 írta:Visszanézni meccsek után és akinél szimulálást ítélnek meg, azokat eltiltani a soron következő 5 bajnoki és 5 válogatott meccsükről + 2 havi fizetését átutalni bírságként. Műesésnél dettó. Nem lehetne mindent egyértelműen megítélni, de azért lenne jó pár eset, amikor egyértelmű lenne a csalás.
Én is sajnálom, mivel Ronaldo az Ronaldo, a Fenomén, a No.9! Ugyanakkor Klose megérdemli, mert egész pályafutása alatt termelte a gólokat, hajtott, soha nem volt az a sétálgató játékos, még most 36 évesen is, míg Ronaldo 2006-ban az utolsó VB-jén, akkor mindössze 31 évesen olyan dagadt volt, mint a di*nó és tulajdonképp végig sétálta az egész meccset, még a fülén is levegőt vett és lőtt 3 gólt úgy, hogy ott sem kellett volna már lennie a csapatban!!! Egy évvel korábban Adrianoval nagyon jól játszott a Selecao a Konf. kupán... Szóval, ha technikai tudást nézzük, akkor egyértelmű Ronaldo, ha a kitartást és a hozzáállást, akkor megérdemli Klose. Kb. a legutóbbi Aranylabda jut eszembe... Messi technikai tudása és hozzáállása, sétálgatása, ill. CR, aki végig hajtotta a szezont és bár technikailag nem ér fel Messihez, de ellensúlyozta ezt az akarattal és hogy ő "tud" futni... mert sajnos Messi ezt elfelejtette...Tobias88 írta:Kár Klose góljáért, remélem még 1et nem lő. Sajnálatos lenne ha egy olyan középszerű játékos lenne a történelmi gólkirály, mint ő.
Vagy mondhatnám úgy is, hogy Brazília azért játszott jól mert Ronaldo sok gólt lőtt. Eközben Klose azért lő sok gólt, mert Németország jól játszik.
ez se lenne jó. mert ha pista fejbe rúgja bélát lehet meghal. ha viszont béla rúgja fejbe ugyanugy pistát, neki lehet meg sem kottyan. lerántásnál sem tudod megítélni hol van a határ..zola8787 írta:Visszanézni meccsek után és akinél szimulálást ítélnek meg, azokat eltiltani a soron következő 5 bajnoki és 5 válogatott meccsükről + 2 havi fizetését átutalni bírságként. Műesésnél dettó. Nem lehetne mindent egyértelműen megítélni, de azért lenne jó pár eset, amikor egyértelmű lenne a csalás.
Visszanézni meccsek után és akinél szimulálást ítélnek meg, azokat eltiltani a soron következő 5 bajnoki és 5 válogatott meccsükről + 2 havi fizetését átutalni bírságként. Műesésnél dettó. Nem lehetne mindent egyértelműen megítélni, de azért lenne jó pár eset, amikor egyértelmű lenne a csalás.palesz77 írta:Fetrengést én nem tudom hogy lehetne megoldani, vissza kéne menni az időben pár évtizedet, aztán megtanítani az akkori bíróknak, hogy ne nyalják be ezeket.. Bár az a szomorú, hogy manapság is befújnak minden homorítást szinte. De tény, hogy rohadt idegesítő, hogy manapság ha hozzáérnek egy focistához, az szinte rögtön burul.. (Bár ahogy elolvastam újra te az időhúzó fetrengésről beszéltél csak, nem pont arról amiről én. Na mindegy.visca el barca írta:...
már csak ezzel a rohadt fetrengéses időhűzással kellene vmit kezdeni mert undorító.
meg azon is gondolkodtam, hogy azt mondták a sporik, hogy a borotvahab miatt mennyivel több szabadrúgás gól lelsz, hát eddig egy sem volt)
Akkor a karokon, kezeken kivul mindenhova kellene a filleres muszer. Ha a fejed van bent az is lesnek szamit..... Majd lesz sisak isvisca el barca írta:
amugy a lest is iszonyat könnyen megtudnák oldani, lábra szerelhető műszer és kész. filléres költségek, játékosokat sem zavarnák.
Fetrengést én nem tudom hogy lehetne megoldani, vissza kéne menni az időben pár évtizedet, aztán megtanítani az akkori bíróknak, hogy ne nyalják be ezeket.. Bár az a szomorú, hogy manapság is befújnak minden homorítást szinte. De tény, hogy rohadt idegesítő, hogy manapság ha hozzáérnek egy focistához, az szinte rögtön burul.. (Bár ahogy elolvastam újra te az időhúzó fetrengésről beszéltél csak, nem pont arról amiről én. Na mindegy.visca el barca írta:...
már csak ezzel a rohadt fetrengéses időhűzással kellene vmit kezdeni mert undorító.
meg azon is gondolkodtam, hogy azt mondták a sporik, hogy a borotvahab miatt mennyivel több szabadrúgás gól lelsz, hát eddig egy sem volt
Nem kellett eddig várni, már nagyon sok volt már ezen a VB-n.LG írta:inkább az a furcsa, hogy eddig kellett rá várni.
Ne haragudj, de mitől lenne jobb egy európai bíró egy akármilyen másiknál? És miért Európa a világ közepe, minden más pedig a világ vége? Nem szeretem az ilyen beképzeléseket, hogy mi itt Európában jobbak vagyunk a világ többi részénél. Ez egy VILÁGbajnokság, minden nemzetnek joga van képviseltetnie magát, eredendően semmivel sem jobb senki Európában, mint akár Ázsiában, akár Dél-Amerikában és igaz ez fordítva is.Pavel írta:Sosem értettem a FIFA-t, hogy miért kell világ végi bírókat beválogatni a VB bírói mezőnyébe. A tegnap éjszakai bíró és a segítőt is katasztrófálisak volt.
Nem kellett eddig várni, már nagyon sok volt már ezen a VB-n.hank1ee írta:Nem láttam az éjféli meccset, de megnéztem azért most az összefoglalót, biztos, ami biztos... Hát, megvan az idei vb játékvezetői tévedése, nem is csodálkozom már, inkább az a furcsa, hogy eddig kellett rá várni. Ha viszont be tudták vezetni a gólvonal-technológiát, piszok gyorsan kéne egy ugyanilyen műszer a leseknél is, nagyon sok igazságtalanságtól kímélné meg a focit, úgy gondolom. Nem beszélve arról, hogyha jól tudom, már kifejlesztették, és nem lehet sokkal bonyolultabb, minthogy ugyanúgy jelezzen egy karórán vagy akármin a játékvezetőnél azonnal, ha les volt - mint a gólnál a gólvonalcucc.
nem csak az ....a másik nagy arc Pique már "izomfájdalmakkal" küzd....Alcantara írta:A spanyoloknál kezdődik a bomlás.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014" target="_blank ... te-2344505
Egyébként nem lepődöm meg, hogy éppen Fabregas az.