Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.22. 18:56:23

Ronaldo most is leadott (nemrég) vagy 30 kilót, valami valóságsó kedvéért. Szóval azé' tud ő, ha akar. :lol:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.22. 18:51:01

MichaaBee írta:
Subinho írta:Semmi nem gátolta Ronaldot abban, hogy 2006-ban többet lőjön mint 3 gól... Ja igen, mégis, a súlya... :?
Meg mondjuk az az örökölt pajzsmirigy-rendellenessége, ami miatt elhízással küzd egész életében... :roll: Én nem sajnálom Klosétól, megérdemli szerintem, de azért az igazi Ronaldóról ne beszéljünk már úgy, mint egy dagadt disznóról, amikor köztudott, hogy önhibáján kívül baj van a pajzsmirigyével. Elég baj az neki, nem egy élettartam-növelő dolog ez...
Nos, azért én úgy tudom, hogy a pajzsmirigy problémái mellett azért az életmódja is közrejátszott az élhízásában, Realos korábban köztudottan rengeteg hamburgert zabált. Aztán egy időben Luxenburgo edzősködése alatt nekiállt komolyan diétázni, és edzeni, le is adott pár kilót, el is kezdte lőni a gólokat. Kár, hogy rövid időn belül visszatért az egészségtelen életmódhoz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.22. 18:49:40

visca el barca írta:én meg már csak azért is szurkolok klosénak :lol:

Ha szerdán Irán 1–0-ra győzi le Boszniát, és Argentína is 1–0-ra nyer Nigéria ellen, akkor pénzfeldobás dönt a csoportból való továbbjutásról - ez is komoly lesz ha így összejön :lol:
Egyszer mintha már lett volna ilyen VB-n. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha 66-ban.

Oroszoknak szurkolok, remélem sikerül megverni őket.

Nigéria-Bosznia meccs nekem meglepetés, de a sasokat én is szeretem (jó lesz az utolsó körben az 1996-os Olimpia visszavágója).

Este Michaa-val remélem kiszurkoljuk a jenkik győzelmét. :D Továbbra is tartom nagyon le vannak nézve az amcsik. Nagyon jó fizikailag felépített emberek vannak, gyorsak, Dempsey meg bármelyik válogatottba beférne. Szerintem ma még egy EU csapattal kevesebb, akik amúgy hullanak mint a legyek. :D
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.06.22. 18:21:22

Hihetetlen nagy zsugás ez a Mertens gyerek, már a Napoliban is voltak gyönyörű góljai, de elképesztő, hogy egyetlen játékos micsoda lendületet tud vinni a csapatba, amikor beállt az algírek ellen, ott is meghülyítette az ellen védelmét, most szintén a legveszélyesebb belga !
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.22. 18:15:25

barca-miki94 írta:Én szerintem most a Vb-n, két nagyon esélyes csapat van, az első a fő esélyes Holandia, a másik pedig szerintem: Németország ez a két csapat játsza szerintem a döntőt is. :mrgreen: :D
Igen, ha csak a formát nézzük akkor jelenleg igen.Egyébként a fő esélyes szerintem a német válogatott, ha a hollandok védelmét tudná stabilizálni Van Gaal akkor még ők is megnyerhetik sztem a tornát. :) A hollandok mellett szól még Van Gaal személye is, aki egy nagyon precíz és taktikus szakvezető. :wink: De én még titokban azért bízok a brazilokban is, és nagyon remélem hogy nem a németek fognak nyerni a végén. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.06.22. 18:22:20-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
barca-miki94
Barça C

2014.06.22. 17:38:45

Én szerintem most a Vb-n, két nagyon esélyes csapat van, az első a fő esélyes Holandia, a másik pedig szerintem: Németország ez a két csapat játsza szerintem a döntőt is. :mrgreen: :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.06.22. 15:24:01

Subinho írta:Semmi nem gátolta Ronaldot abban, hogy 2006-ban többet lőjön mint 3 gól... Ja igen, mégis, a súlya... :?
Meg mondjuk az az örökölt pajzsmirigy-rendellenessége, ami miatt elhízással küzd egész életében... :roll: Én nem sajnálom Klosétól, megérdemli szerintem, de azért az igazi Ronaldóról ne beszéljünk már úgy, mint egy dagadt disznóról, amikor köztudott, hogy önhibáján kívül baj van a pajzsmirigyével. Elég baj az neki, nem egy élettartam-növelő dolog ez...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
zola8787
Director del Fútbol

2014.06.22. 14:53:55

visca el barca írta:
zola8787 írta:Visszanézni meccsek után és akinél szimulálást ítélnek meg, azokat eltiltani a soron következő 5 bajnoki és 5 válogatott meccsükről + 2 havi fizetését átutalni bírságként. Műesésnél dettó. Nem lehetne mindent egyértelműen megítélni, de azért lenne jó pár eset, amikor egyértelmű lenne a csalás.
ez se lenne jó. mert ha pista fejbe rúgja bélát lehet meghal. ha viszont béla rúgja fejbe ugyanugy pistát, neki lehet meg sem kottyan. lerántásnál sem tudod megítélni hol van a határ..
De mondjuk amikor Busquets kikandikál egy pillanatra, hogy na mi újság akkor neki mehetne a büntetés.
Vagy akkor egy olyat, hogy akihez be kell jönnie az orvosnak, 5 percig nem mehet vissza. Aztán a végjátékban csökkenne a sok szimulálás.
Subinho
Director del Fútbol

2014.06.22. 14:09:52

Tobias88 írta:Kár Klose góljáért, remélem még 1et nem lő. Sajnálatos lenne ha egy olyan középszerű játékos lenne a történelmi gólkirály, mint ő.

Vagy mondhatnám úgy is, hogy Brazília azért játszott jól mert Ronaldo sok gólt lőtt. Eközben Klose azért lő sok gólt, mert Németország jól játszik.
Én is sajnálom, mivel Ronaldo az Ronaldo, a Fenomén, a No.9! Ugyanakkor Klose megérdemli, mert egész pályafutása alatt termelte a gólokat, hajtott, soha nem volt az a sétálgató játékos, még most 36 évesen is, míg Ronaldo 2006-ban az utolsó VB-jén, akkor mindössze 31 évesen olyan dagadt volt, mint a di*nó és tulajdonképp végig sétálta az egész meccset, még a fülén is levegőt vett és lőtt 3 gólt úgy, hogy ott sem kellett volna már lennie a csapatban!!! Egy évvel korábban Adrianoval nagyon jól játszott a Selecao a Konf. kupán... Szóval, ha technikai tudást nézzük, akkor egyértelmű Ronaldo, ha a kitartást és a hozzáállást, akkor megérdemli Klose. Kb. a legutóbbi Aranylabda jut eszembe... Messi technikai tudása és hozzáállása, sétálgatása, ill. CR, aki végig hajtotta a szezont és bár technikailag nem ér fel Messihez, de ellensúlyozta ezt az akarattal és hogy ő "tud" futni... mert sajnos Messi ezt elfelejtette...
Szóval én gratulálok Klosénak!!! Semmi nem gátolta Ronaldot abban, hogy 2006-ban többet lőjön mint 3 gól... Ja igen, mégis, a súlya... :?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.22. 13:43:52

zola8787 írta:Visszanézni meccsek után és akinél szimulálást ítélnek meg, azokat eltiltani a soron következő 5 bajnoki és 5 válogatott meccsükről + 2 havi fizetését átutalni bírságként. Műesésnél dettó. Nem lehetne mindent egyértelműen megítélni, de azért lenne jó pár eset, amikor egyértelmű lenne a csalás.
ez se lenne jó. mert ha pista fejbe rúgja bélát lehet meghal. ha viszont béla rúgja fejbe ugyanugy pistát, neki lehet meg sem kottyan. lerántásnál sem tudod megítélni hol van a határ..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.06.22. 13:37:10

palesz77 írta:
visca el barca írta:...

már csak ezzel a rohadt fetrengéses időhűzással kellene vmit kezdeni mert undorító. :evil:

meg azon is gondolkodtam, hogy azt mondták a sporik, hogy a borotvahab miatt mennyivel több szabadrúgás gól lelsz, hát eddig egy sem volt :lol:
Fetrengést én nem tudom hogy lehetne megoldani, vissza kéne menni az időben pár évtizedet, aztán megtanítani az akkori bíróknak, hogy ne nyalják be ezeket.. Bár az a szomorú, hogy manapság is befújnak minden homorítást szinte. De tény, hogy rohadt idegesítő, hogy manapság ha hozzáérnek egy focistához, az szinte rögtön burul.. (Bár ahogy elolvastam újra te az időhúzó fetrengésről beszéltél csak, nem pont arról amiről én. Na mindegy. :D )
Visszanézni meccsek után és akinél szimulálást ítélnek meg, azokat eltiltani a soron következő 5 bajnoki és 5 válogatott meccsükről + 2 havi fizetését átutalni bírságként. Műesésnél dettó. Nem lehetne mindent egyértelműen megítélni, de azért lenne jó pár eset, amikor egyértelmű lenne a csalás.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2014.06.22. 13:09:28

visca el barca írta:
amugy a lest is iszonyat könnyen megtudnák oldani, lábra szerelhető műszer és kész. filléres költségek, játékosokat sem zavarnák.
Akkor a karokon, kezeken kivul mindenhova kellene a filleres muszer. Ha a fejed van bent az is lesnek szamit..... Majd lesz sisak is :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.22. 13:00:41

visca el barca írta:...

már csak ezzel a rohadt fetrengéses időhűzással kellene vmit kezdeni mert undorító. :evil:

meg azon is gondolkodtam, hogy azt mondták a sporik, hogy a borotvahab miatt mennyivel több szabadrúgás gól lelsz, hát eddig egy sem volt :lol:
Fetrengést én nem tudom hogy lehetne megoldani, vissza kéne menni az időben pár évtizedet, aztán megtanítani az akkori bíróknak, hogy ne nyalják be ezeket.. Bár az a szomorú, hogy manapság is befújnak minden homorítást szinte. De tény, hogy rohadt idegesítő, hogy manapság ha hozzáérnek egy focistához, az szinte rögtön burul.. (Bár ahogy elolvastam újra te az időhúzó fetrengésről beszéltél csak, nem pont arról amiről én. Na mindegy. :D )

Az utolsó meg nem igaz, Svájc lőtt egy szabigólt a Franciáknak! :mrgreen: Amúgy szerintem tök jó dolog ez a spray, remélem elterjed Spanyolországban is, engem mindig idegesít amikor métereket jönnek előrébb a sorfal tagjai, így legalább csak centiket tudnak elcsalni..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.06.22. 13:24:30-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.22. 12:41:51

én meg már csak azért is szurkolok klosénak :lol:

Ha szerdán Irán 1–0-ra győzi le Boszniát, és Argentína is 1–0-ra nyer Nigéria ellen, akkor pénzfeldobás dönt a csoportból való továbbjutásról - ez is komoly lesz ha így összejön :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.22. 12:35:17

Kár Klose góljáért, remélem még 1et nem lő. Sajnálatos lenne ha egy olyan középszerű játékos lenne a történelmi gólkirály, mint ő.

Vagy mondhatnám úgy is, hogy Brazília azért játszott jól mert Ronaldo sok gólt lőtt. Eközben Klose azért lő sok gólt, mert Németország jól játszik.
94:39 6 - 1
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.22. 12:31:03

LG írta:inkább az a furcsa, hogy eddig kellett rá várni.
Nem kellett eddig várni, már nagyon sok volt már ezen a VB-n. :wink: A Mexikó-Kamerun meccs partjelzőjét haza is küldték azóta szerencsére.
[/quote]

Szerencsére nem azt írtam, hogy a vb első játékvezetői tévedése. :D Gondolom érted, meccs kimenetelét döntően befolyásoló tévedésre gondoltam természetesen. Persze ha jobban körülnézünk, sorolhatunk közéjük többet is (rögtön a nyitómeccsen, bár azt inkább csalásnak mondanám).
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.06.22. 12:26:52

Pavel írta:Sosem értettem a FIFA-t, hogy miért kell világ végi bírókat beválogatni a VB bírói mezőnyébe. A tegnap éjszakai bíró és a segítőt is katasztrófálisak volt.
Ne haragudj, de mitől lenne jobb egy európai bíró egy akármilyen másiknál? És miért Európa a világ közepe, minden más pedig a világ vége? Nem szeretem az ilyen beképzeléseket, hogy mi itt Európában jobbak vagyunk a világ többi részénél. Ez egy VILÁGbajnokság, minden nemzetnek joga van képviseltetnie magát, eredendően semmivel sem jobb senki Európában, mint akár Ázsiában, akár Dél-Amerikában és igaz ez fordítva is.

Lehet, hogy nem így értetted, de ahogy írtad ebből ez jött át.

ON: Továbbra is nagyítóval keresem az okát, hogy miért kell kilenckor adni az Algéria - Dél-Korea csoportrangadót. Azt szoktam hinni, hogy tv-s bevételek alapján döntik el az ilyesmit, picit logikusabbnak tűnne nekem egy USA-Portugália, főleg tekintve hogy egy ázsiai csapat inkább játsszon ásziai idő szerint korán reggel, mint hajnal 3 körül... Na mindegy, valami okos biztos kiszámolta ezt, de én azért fennmaradok majd az éjfélire is. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.22. 12:15:47

gépiesíteni kellene az egész sportágat, vagy ezeket az új-záélandi, botswanai, beliezei játékvezetőket eltüntetni a francba. rohadt ideges volt az éjszakai meccs után, bár nigériának volt annyi helyzete, hogy így sem nyertek érdemtelenül.

amugy a lest is iszonyat könnyen megtudnák oldani, lábra szerelhető műszer és kész. filléres költségek, játékosokat sem zavarnák.

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.22. 11:48:28

hank1ee írta:Nem láttam az éjféli meccset, de megnéztem azért most az összefoglalót, biztos, ami biztos... Hát, megvan az idei vb játékvezetői tévedése, nem is csodálkozom már, inkább az a furcsa, hogy eddig kellett rá várni. Ha viszont be tudták vezetni a gólvonal-technológiát, piszok gyorsan kéne egy ugyanilyen műszer a leseknél is, nagyon sok igazságtalanságtól kímélné meg a focit, úgy gondolom. Nem beszélve arról, hogyha jól tudom, már kifejlesztették, és nem lehet sokkal bonyolultabb, minthogy ugyanúgy jelezzen egy karórán vagy akármin a játékvezetőnél azonnal, ha les volt - mint a gólnál a gólvonalcucc. :roll:
Nem kellett eddig várni, már nagyon sok volt már ezen a VB-n. :wink: A Mexikó-Kamerun meccs partjelzőjét haza is küldték azóta szerencsére.

Egyébként ma miért is nem az USA-Portugália meccset tették 21:00-ra? :shock: Szerintem kicsit többen kíváncsiak rá, mint a fantasztikus Dél-Korea-Algéria rangadóra. :mrgreen:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.22. 11:37:11

Nem láttam az éjféli meccset, de megnéztem azért most az összefoglalót, biztos, ami biztos... Hát, megvan az idei vb játékvezetői tévedése, nem is csodálkozom már, inkább az a furcsa, hogy eddig kellett rá várni. Ha viszont be tudták vezetni a gólvonal-technológiát, piszok gyorsan kéne egy ugyanilyen műszer a leseknél is, nagyon sok igazságtalanságtól kímélné meg a focit, úgy gondolom. Nem beszélve arról, hogyha jól tudom, már kifejlesztették, és nem lehet sokkal bonyolultabb, minthogy ugyanúgy jelezzen egy karórán vagy akármin a játékvezetőnél azonnal, ha les volt - mint a gólnál a gólvonalcucc. :roll:

LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.22. 11:01:00

Azzal együtt is, hogy a játékvezető is besegített Nigériának, számomra a bosnyákok teljesítménye nagy csalódás a VB-n, többet vártam tőlük. Az európai csapatoknak egy-két kivétellel elég pocsék VB-jük van.
Pavel
Entrenador del Barça

2014.06.22. 10:03:27

Sosem értettem a FIFA-t, hogy miért kell világ végi bírókat beválogatni a VB bírói mezőnyébe. A tegnap éjszakai bíró és a segítőt is katasztrófálisak volt.
A reálisabb eredmény x lett volna. Egy kicsit sajnáltam a bosnyákokat.
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.06.22. 09:53:34

Úgy néz ki, hogy a portugál edzők imádják a busztaktikát. Tegnap is láthattunk ebből egyet, semmi érdemlegeset nem csinált Irán a romboláson kívül. Biztos Queiróz is a nagy J05é, a tolmács csecsén nevelkedett és sajátította el a foci kicsúfolását. Szerencsére Messinek összejött a végére a gól, így nem egy kínos döntetlennel áll Argentina, hanem 6 ponttal a csoport élén. Nem volt a vb legjobb meccse a tegnap esti, de arra elég volt, hogy Argentína továbbra is állja a sarat, Nigéria ellen szerintem könnyebb lesz, de persze nem szabad az afrikaiakat sem leírni.
Kép
Kép
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.06.22. 08:25:00

A "kiscsapatok" feltűnően jó, érett focit mutatnak. Közülük egyes védők és középpályások többre hivatottak.
mess2009
Director del Fútbol

2014.06.22. 08:06:39

Alcantara írta:A spanyoloknál kezdődik a bomlás.

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014" target="_blank ... te-2344505

Egyébként nem lepődöm meg, hogy éppen Fabregas az.
nem csak az ....a másik nagy arc Pique már "izomfájdalmakkal" küzd....
Lezárt