2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a szurkolo már csak ilyen. ha meg semmit nem nyerünk, mindenki ujra elakarja majd küldeniAlonso0190 írta:Ma lett 45 éves a mester!
Durva, hogy mekkorát fordult a világ, év elején mindenki (vagyis a nagyja) elküldte volna, most pedig, hogy lehetséges a triplázás mindenki marasztalja.
Az emberek nagy része nem látja/nem akarja látni miben is fejlődött, változott ez a Barcelona. Lehetne sorolgatni a gyakorlati, szakmai dolgokat, de ami LE-től a legnagyobb húzás volt az az alapvető koncepcióváltás. Felismerte hogy már nem működik az amit Pep meghonosított, nem annak az "örökségégéből" próbált csapatot építeni, ahogy előtte Tito vagy Martino. És ezt meg merte lépni. Nem hiszem, hogy sokan kitették volna Xavit a csapatból és helyére idehozni egy Rakiticet, akiről közel sem lehetett elmondani, hogy akkora sztár lett. És mondhat bárki-bármit ezt nem lehet elvenni tőle.Zozzy 5 írta: szerk: itt amit előttem is felvetettek kérdés, hogy mennyire az edző kizárólagos érdeme a siker és mennyire a komplett stábé, az nagyon jó szempont. a stáb sztem még úgy él bennünk, szurkolók tudatában (legalábbis az enyémben), hogy jó-jó, biztos segítenek neki sokat, de alapjáraton az edző a zseni, ha triplázik egy csapat vagy hasonló. pedig pont Enrique és csapata az ékes példája, hogy mennyit számít az erőnléti edzők munkája, amikor arról beszélünk, hogy fizikálisan is megvertük a Bayernt a végén, vagy a rögzített szituk esete, amiben ég és föld a csapat teljesítménye az előző évekhez képest, és szintén nem LE reszortja főleg. na szóval itt kőkemény csapatmunkáról van szó, úgyhogy talán érdemesebb mértékkel is kezelni az egy ember előtt való leborulást, dicsőítést stb.
Igen, és az a baj, hogy ha triplázunk, akkor sem fogják elismerni, hisz minden Messi miatt van, LE is jókor jó helyen volt...visca el barca írta:bezzeg ancelotti mekkora zseniroby122 írta:Túloldalon csak ezt lehet látni , hogy Luchot így nem ismerik el , úgy nem ismerik ela 88. percben mindig lehozza benzemat/kroost, és kb ennyi a taktikai repertoárja
bezzeg ancelotti mekkora zseniroby122 írta:Túloldalon csak ezt lehet látni , hogy Luchot így nem ismerik el , úgy nem ismerik el
Túloldalon csak ezt lehet látni , hogy Luchot így nem ismerik el , úgy nem ismerik el , egy kutya Pep-el stb. Beleült a tutiba , Messi a kulcs az egész rendszerben , LE csak álldogál ....Chino írta: Tegnap már szinte csak röhögni tudtam, mikor a nagy szakértők fikázták, hogy semmit nem csinált, nem az ő érdeme, mert nem nyúlt bele a meccsbe. Megkérdeztem volna tőlük, hogy miért kellett volna. Ült a taktika, jöttek a helyzetek, miért kellett volna változtatni. Azzal lett volna nagy edző, ha Neymart lecseréli Pedro-ra?
Miért ne nyernénk trófeát? És a transferban után egy - két klasszis középpályás és egy klasszis védő leigazolásával miért ne jönne össze világverő csapat?Subinho írta:Lucho szerintem jó edző és hagyni kell dolgozni!!! Nem a Pep féle világverő dream team, de az biztos hogy európa top5 csapatában benne van!!! Nekem valahogy a Rijkard féle Barca jut róla eszembe, de ez nem baj én szerettem azt a csapatot! Csak most Eto'o helyett Súarez, Ronaldinho helyett Neymar, Deco helyett Rakitic.... És a gerinc megmaradt a Pro csapatból: Messi, Iniesta, Piqué, Masch... Szal jó ez a csapat! Ha nem nyerünk semmit, akkor is!!!
Evvel egyet tudok érteni. És ez a csapat jobban védekezik, de tényleg a Riijkard féle csapatra hasonlít, ott is nagy szerepe volt az egyéni megmozdulásoknak.Subinho írta:Lucho szerintem jó edző és hagyni kell dolgozni!!! Nem a Pep féle világverő dream team, de az biztos hogy európa top5 csapatában benne van!!! Nekem valahogy a Rijkard féle Barca jut róla eszembe, de ez nem baj én szerettem azt a csapatot! Csak most Eto'o helyett Súarez, Ronaldinho helyett Neymar, Deco helyett Rakitic.... És a gerinc megmaradt a Pro csapatból: Messi, Iniesta, Piqué, Masch... Szal jó ez a csapat! Ha nem nyerünk semmit, akkor is!!!
azt is milyen jol megmondta, hogy neymar nem fog messivel megférni. aztán mikor mégis, és leigazoltuk suarezt, fújta ugyanezt a hülyeségét. pedig a hülye is látja, hogy nem csak a barca, de az egyeteme s foci történetének is egyik legjobb támadó triója..albicelesteX írta:Miért kérni tőle tanácsot?Az utóbbi időben nagyon csendbe van mióta megy a csapatnak hallgat, remélem semmi köze nem lesz már a Barcelonához neki.Egy rossz indulatú okoskodó.Attól mentsen meg az ég, hogy ő adjon tanácsot.
azért crujff elég fontos része a barcelona családnak. amikor neymart és suarezt lehúzta, azzal inkább a jelenlegi elnökséget próbálta támadni, szerintem sértettségből miután kipaterolták őt a klub közeléből. csak pechjére ezzel a két játékossal összehozták az eddigi legjobb tridenténketalbicelesteX írta:Miért kérni tőle tanácsot?Az utóbbi időben nagyon csendbe van mióta megy a csapatnak hallgat, remélem semmi köze nem lesz már a Barcelonához neki.Egy rossz indulatú okoskodó.Attól mentsen meg az ég, hogy ő adjon tanácsot.
Miért kérni tőle tanácsot?Az utóbbi időben nagyon csendbe van mióta megy a csapatnak hallgat, remélem semmi köze nem lesz már a Barcelonához neki.Egy rossz indulatú okoskodó.Attól mentsen meg az ég, hogy ő adjon tanácsot.whitecule írta:Ha Laporta kerül hatalomra, akkor Cruyfftól fog tanácsot kérni, így az öreg véleménye nagyon sokat fog majd abban számítani ki legyen az edző. Tudomásom szerint Cruyffnak nincs baja Luchoval, úgyhogy nem hinném, hogy elzavarnák.
Ellenben ha besegítene neki néhány hasznos tanáccsal, az elég jó lenne.