Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez jó volt!!! téleg, nem is láttam nála rokonszenvesebb, szerényebb, embert aki ennyire feláldozza magát a csapatért és ilyen eredményes!!! nem is értem hogy nem ő kapta az aranylabdát...dickricsi írta:Sztem sem baj, hogy odamegy, mert eléggé rüszmetegnek tartom, annak viszont kifejezetten nem örülnék, ha Gallas nem a Milan-ba, hanem a madrid-ba menne!
Ibra szimpatikus, csapatember, mindent megtenne a clubjáért és nem utolsósorban hihetetlenül eredményes szezont zárt
Mennyen csak, oda valo.dickricsi írta:Sziasztok,
Állítólag Ibrahimovic a Milan-ba megy 28 milláért.
Jobb vesztesnek lenni mint csalonakZsolti írta:Figyeljétek meg..a Milan olyan simán lesz majd bajnok,hogy az nem igaz..lehet az inter akár milyen jó játékosokkal ellátva..örök vesztesek.![]()
Bocsi ezt egy kicsit félreolvastamnoname írta:Mikor???Game90 írta:Maldini visszavonult? Mert nem tudok róla semmit.
Riq ott jó, ahol van. Az Internek pedig nem lesz túl könnyű dolga, ameddig ott van egy Roma vagy egy Milan.Game90 írta:Crespónak nagyon örülökJó párost fog alkotni Adrianóval.
![]()
A kedvenc olasz csapatom két bajnokságot fog hozni egymás utánMár csak egy jó irányító hiányzik onnan pl Riquelme.
"..-Milánó- Hivatalosan is bejelentették, hogy két évre az Interhez szerződött Hernan Crespo. A 31 éves támadó a 2002/03-as szezonban már játszott nálunk, majd a Chelsea csapatához szerződött. Két éve a Milánnál is megfordult, ám most visszatért hozzánk. Crespo a hírek szerint ingyen érkezett Milánóba.."Drigo írta:Azok után, hogy milyen szezont futott a Milannal ezt meglepőnek érzem én simán azt hittem, hogy a Milnba fog menni, de hát mégsem, ha ez igaz az Inter jó vásárt csinál vele.
Imbrahimovic meg a másodosztályba való!
Azok után, hogy milyen szezont futott a Milannal ezt meglepőnek érzem én simán azt hittem, hogy a Milnba fog menni, de hát mégsem, ha ez igaz az Inter jó vásárt csinál vele.