2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet itt nevetős szmájlikat kirakni, de...Igen. Morattiról abszolút elhiszek minden ilyen szóbeszédet. Ellenünk kaptak egy kevés játékvezetői segítséget, aki ezt nem látja, az vak.LG írta:Jézusom!Rivaldo11 írta:Ahogy elnézem őket hatalmas talány, hogy eshettünk ki ezek ellen. Nagyon borzalmas formát kellett futnunk hozzá.
LG: Ahhoz nekünk semmi közünk, hogy a chievo meg a lazio piros szőnyeget görgetett a saját gólonalukig. Ha ebben nincs moratti keze, akkor semmiben.
Látod te is ezt, csak szr beismerni.Te el is hiszed magadnak ezeket a bugyutaságokat?
Nem kell itt képzelődni, egyszerűen gyenge volt a Chievo, meg a Lazio, ennyi. De ha te komolyan elhiszed, h csalással húzta be ezeket a meccseket az Inter, akkor komoly üldözési mániád lehet
![]()
BL-hez: Mi is lefeküdtünk nekik, mert Moratti elintézte.Moratti mindent a kezében tart, érted is el fognak menni az emberei :lol
Jézusom!Rivaldo11 írta:Ahogy elnézem őket hatalmas talány, hogy eshettünk ki ezek ellen. Nagyon borzalmas formát kellett futnunk hozzá.
LG: Ahhoz nekünk semmi közünk, hogy a chievo meg a lazio piros szőnyeget görgetett a saját gólonalukig. Ha ebben nincs moratti keze, akkor semmiben.
Látod te is ezt, csak szr beismerni.
Tavaly mi is játszottunk a Bilbao-val, ugyh, gondolom ők is fognak a Romával.ronaldinho89 írta:Hát nem tudom. Nem ugy van mint spanyolban hogy a kupa győztese játszik a bajnokság győztesével. És ha mindkettő az Inter lesz akkor, övék a szuperkupa is? mint tavaly nálunk.
Mi lejátszottuk a szuperkupa döntőt.ronaldinho89 írta:Hát nem tudom. Nem ugy van mint spanyolban hogy a kupa győztese játszik a bajnokság győztesével. És ha mindkettő az Inter lesz akkor, övék a szuperkupa is? mint tavaly nálunk.
Tavaly mi nyertük a bajnokságot és a kupát,de játszottunk egy szuperkupa döntőt a Bilbao-val.ronaldinho89 írta:Hát nem tudom. Nem ugy van mint spanyolban hogy a kupa győztese játszik a bajnokság győztesével. És ha mindkettő az Inter lesz akkor, övék a szuperkupa is? mint tavaly nálunk.
OFF: mi a szuperkupáért a Király-Kupa másik döntősével, a Bilbaoval játszottunk, ezért gyanús, h az olaszoknál is lesz a helyzetronaldinho89 írta:Hát nem tudom. Nem ugy van mint spanyolban hogy a kupa győztese játszik a bajnokság győztesével. És ha mindkettő az Inter lesz akkor, övék a szuperkupa is? mint tavaly nálunk.
Egybol megkapjak?ronaldinho89 írta:r.. így gondolom övék lenne az olasz super cup ,
...és az olasz liga szégyene is, hogy gyakorlatilag a Román kívül senki nem szorongatja őket.Sanama írta:LG ne kezdjük már megint...
Ez az Inter egy 5percen szakaszon keresztül nem képes kreatív focit mutatni.
Ide-oda gurigáznak a labdával,ha 20méteres kapukörzetbe kerül kivágják a francba.
Igen,ez egy gyér csapat.
Nem nézem a meccset, de valahogy nem nehéz elhinnem eztRivaldo11 írta:Már vártam, mikor rúg lyukat egy sienai, meglepő hogy normális akcióval sikerült betalálni ezeknek a bundagépeknek. A játékuk ma is ocsmány egyébként.
Es ezek fognak Triplazni,sot lehet 6 kupat nyerni....Rivaldo11 írta:Ahogy elnézem őket hatalmas talány, hogy eshettünk ki ezek ellen. Nagyon borzalmas formát kellett futnunk hozzá.
A hatalmas, hihetetlen és kimondhatatlanul fantasztikus edző géniusz, Műringyó, melyik csapatával játszott úgy, hogy azt mondaná rá az ember, hogy ez a legjobb csapat?Rivaldo11 írta:A játékuk ma is ocsmány egyébként.
Mint ahogy Rivaldo kollégádban is, de te legalább nem írsz butaságokatLM10 írta:Ilyenkor jön bennem elő a BL elődöntői csalódottság...Rivaldo11 írta:Már vártam, mikor rúg lyukat egy sienai, meglepő hogy normális akcióval sikerült betalálni ezeknek a bundagépeknek.
A játékuk ma is ocsmány egyébként.![]()
Ilyenkor jön bennem elő a BL elődöntői csalódottság...Rivaldo11 írta:Már vártam, mikor rúg lyukat egy sienai, meglepő hogy normális akcióval sikerült betalálni ezeknek a bundagépeknek.
A játékuk ma is ocsmány egyébként.