Seria A / Coppa Italia
Es az Inter
Es Bobo duplája

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2005.01.31. 21:28:41-kor.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
1-2 lett az Atalanta ellen.Zsolti írta:Azt hittem nyertek 2-0ra.Nekem ez új...Enrique írta:Hijjj, láttátok mekkora potyát kapott a Buffon???![]()
Hát azért vele is megtörténik néha ilyesmi.
Atalanta-Juventus 1-2 (Thuram 91.-öngól, ill. Olivera 23., del Piero 78.- 11-esből)

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Egyébként énis azért mondtam,hogy biztosan nagyot játszottak,mert 45perc alatt fordítottak,egy 10emberrel védekező csapat ellen,azért ez nem semmi....Csak az inter képes hasonlókra....Boixos írta:azé' az 1. félidő nem volt olyan nagy, 0-2vel fordultunk. aztán a 2. félidőben rend lett végre. monnyuk a cassano összepattant a cufréval, de ennyi még belefért. egyébként 5. a Roma, eggyel megy még az Udine a 4.en és 2vel az inter a 3.on.Zsolti írta:Boixos!!Tegnap biztosan nagyot játszott a Romád!Hanyadikok is?4?
ez a 7vége csak akkor lett volna még szebb, ha a margó lezakózik, de azért így sem volt rossz!
majd a mostani 7vége lesz kicsit meleg, leccében nyomjuk és asszem letelik a bozsinov eltiltása.
-
- Llegenda del Barça
azé' az 1. félidő nem volt olyan nagy, 0-2vel fordultunk. aztán a 2. félidőben rend lett végre. monnyuk a cassano összepattant a cufréval, de ennyi még belefért. egyébként 5. a Roma, eggyel megy még az Udine a 4.en és 2vel az inter a 3.on.Zsolti írta:Boixos!!Tegnap biztosan nagyot játszott a Romád!Hanyadikok is?4?
ez a 7vége csak akkor lett volna még szebb, ha a margó lezakózik, de azért így sem volt rossz!

majd a mostani 7vége lesz kicsit meleg, leccében nyomjuk és asszem letelik a bozsinov eltiltása.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
mindenben egyet értünkrhynn írta:Boixos teljesen igazad van
Bár már nem nézek nagyon olasz meccseket, azért a Roma a szívem csücske
Főleg Cassano miatt!

(bár én sok olasz meccset nézek)
PUYOL-XAVI-INIESTA
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Boixos teljesen igazad van 
Főleg Cassano miatt!

Főleg Cassano miatt!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
A milánkának én is orulokEnrique írta:Szegény milán...redlions írta:AC Milan 0 - 1 Bologna
Reggina 2 - 1 Lazio
Ezek az eredmények meglepnek.2 vereség zsinórban, nem semmi!!

De a Laziot télleg sajnálom!

Bezzeg a roma má megin nyert...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
AC Milan 0 - 1 Bologna
Reggina 2 - 1 Lazio
Ezek az eredmények meglepnek.
Reggina 2 - 1 Lazio
Ezek az eredmények meglepnek.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
a di caniot nem kellett volna, lehet, h átmegyek a moderálatlan szakaszba, h elmondjam a véleményemet róla.Scorpio írta:A jó kis játékos temető Inter!LG írta:A Juventus csalja a meccseket-utálom![]()
![]()
A milánt csak simán-utálom![]()
![]()
A rOma remélem csodbe megy-utálom![]()
![]()
Az Udinese elmegy![]()
A Laziot sajnálom, Di Canio a kedvenceim kozé tartozik.![]()
A Parmát is..![]()
![]()
FORZA INTER!!!![]()
![]()
Azért érdekes a véleményed a többi csapatról!

a Roma sosem fog csődbe menni, ahogy ti sem lesztek bajnokok soha. bár ezt kicsit sajnálom, mert azért ők még szimpatikusak is lennének.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A jó kis játékos temető Inter!LG írta:A Juventus csalja a meccseket-utálom![]()
![]()
A milánt csak simán-utálom![]()
![]()
A rOma remélem csodbe megy-utálom![]()
![]()
Az Udinese elmegy![]()
A Laziot sajnálom, Di Canio a kedvenceim kozé tartozik.![]()
A Parmát is..![]()
![]()
FORZA INTER!!!![]()

Azért érdekes a véleményed a többi csapatról!
A Juventus csalja a meccseket-utálom
A milánt csak simán-utálom
A rOma remélem csodbe megy-utálom
Az Udinese elmegy
A Laziot sajnálom, Di Canio a kedvenceim kozé tartozik.
A Parmát is..
FORZA INTER!!!

A milánt csak simán-utálom

A rOma remélem csodbe megy-utálom

Az Udinese elmegy

A Laziot sajnálom, Di Canio a kedvenceim kozé tartozik.

A Parmát is..

FORZA INTER!!!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van, hogy nem kellene segíteni a „nagy” csapatokat ilyen módon! Ahogy mindig volt úgy mindig lesz is megkülönböztetés /nem csak a foci és a sport/, így sajnos tudomásul kell venni!
-
- Llegenda del Barça
persze, h nem vita, csak nem tudtam, h megsértelek-e vmivel, mert azt mindenképpen el akartam kerülni!
biztos segítik a többieket is, pontosabban a nagyobb csapatokat, mert azért azt nem gondolnám, h egy messina-juve/milan/mittudoménen, a messina kapna 3 kamu 11est
de egész itália azon a véleményen van, h a juvénál szembetűnő a bugi. pedig ott ők a legnépszerűbbek, csak torinóban utálják őket
egyébként nekem nem is igazából magával a kamu 11esekkel v egyéb kamu ítéletekkel van bajom, hanem azzal, h miért kell ilyenekkel nyomni őket a kisebb csapatok ellen, amikor egyébként a tudásuk, a játékosállományuk, stb. jobb, mint a kicsiknek.
a doppingról csak annyit, nem hinném, h bármi retorzió érné őket, egyszerűen az ő nevüket dobták fel.
biztos segítik a többieket is, pontosabban a nagyobb csapatokat, mert azért azt nem gondolnám, h egy messina-juve/milan/mittudoménen, a messina kapna 3 kamu 11est

de egész itália azon a véleményen van, h a juvénál szembetűnő a bugi. pedig ott ők a legnépszerűbbek, csak torinóban utálják őket

a doppingról csak annyit, nem hinném, h bármi retorzió érné őket, egyszerűen az ő nevüket dobták fel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ez nem vitt, csak eszmecsere!Boixos írta:akkor melyiket kezdjem? a doppingosat?de ne rágj be, télleg nem akarok vitázni ezen. ettől függetlenül, csak a juve szurkolók gondolják azt, h a bírók nem nyomják néha őket. lásd bologna meccs, ahol a bolognának csak két egyértelmű 11est nem adtak meg, a juve meg kapott egy kamu szabadot, amin még az ibrahimovics is röhögött, amiből be is köszönt a pável, ahogy kell. mindezt a meccs végén, 0-0nál. sak azért mondom ezt, mert ezt a saját szememmel láttam, örjöngött is mindenki bolognában.
Igazad van abban, hogy 2 11-est nem kaptak meg és a szabadrúgás nem volt jogos, de ezt el is ismerjük (írtuk is a Juve Fórumon)! De azt nem mond, hogy a többi csapatot nem segítik a bírók? Pl most a Milan ellen se adtak meg egy 11-est, igaz kikaptak de akkor még nem volt mindegy, hogy 1-0 vagy 2-0!
Dopping! Ne mond, hogy csak a Juve játékosok doppingolnak! Ezt te se gondolhatod komolyan!
-
- Llegenda del Barça
akkor melyiket kezdjem? a doppingosat?
de ne rágj be, télleg nem akarok vitázni ezen. ettől függetlenül, csak a juve szurkolók gondolják azt, h a bírók nem nyomják néha őket. lásd bologna meccs, ahol a bolognának csak két egyértelmű 11est nem adtak meg, a juve meg kapott egy kamu szabadot, amin még az ibrahimovics is röhögött, amiből be is köszönt a pável, ahogy kell. mindezt a meccs végén, 0-0nál. sak azért mondom ezt, mert ezt a saját szememmel láttam, örjöngött is mindenki bolognában.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak ne kezd te is a bíró mesét! Már kezd unalmas lenni!Boixos írta:ami igaz, az igaz, eléggé elszaladtak. meg a bírók is szeretik őket(már a juvét). sajnos, a roma, akiket én csípek, most nem igazán fog ebbe beleszólni. jó lesz, ha egy bl-es hely leesik. de majd talán jövőre!
-
- Llegenda del Barça
ami igaz, az igaz, eléggé elszaladtak. meg a bírók is szeretik őket
(már a juvét). sajnos, a roma, akiket én csípek, most nem igazán fog ebbe beleszólni. jó lesz, ha egy bl-es hely leesik. de majd talán jövőre! 

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Majd kiderül ki lesz a bajnok! De az biztos, hogy a Juvét csak a Milan tudja megelőzni!Boixos írta:a moratti és/vagy a vezetés egyszerűen nem normális. most pl az adrianot nyomják éppen, pont a margit felé. hihetetlen.
azért én bízom benne, h nem a juvénak fog leesni a bajnokság. nálam ők a margittal egy szinten vannak.
-
- Llegenda del Barça
a moratti és/vagy a vezetés egyszerűen nem normális. most pl az adrianot nyomják éppen, pont a margit felé. hihetetlen.
azért én bízom benne, h nem a juvénak fog leesni a bajnokság
. nálam ők a margittal egy szinten vannak.
azért én bízom benne, h nem a juvénak fog leesni a bajnokság

PUYOL-XAVI-INIESTA