Na ugyan hétvégére ígértem,h jelentkezek de sajnos nem tudtunk egyeztetni Mikivel.Most,h ez megtörtént akkor jöjjenek hát a részletek.
Első és legfontosabb lépésként mindenki töltse le a pokerTH-t mondjuk innen.
Arra a következtetésre jutottunk Mikivel,h most nem fog üzemelni a közös msnen,majd asz asztalok megbeszélhetik pü-ben,a fórumon vagy saját msnen keresztül a dolgokat.
Ha esetleg gond volna az asztal beállításával akkor keressétek a Mikit vagy engem és elmagyarázzuk mit hogyan is kell beállítani.Hogy ne legyen kavarodás
minden asztal nevezzen ki mondjuk egy intézőt aki megcsinálja az asztalt meg ilyenek és felkeres minket ha gond van!
Akkor most lássuk az asztalokat:
1-es asztal:
ssili
LG
Ozsi
fcbzsombi
Titinho
2-es asztal
gergo9
Guardiola
Benga
wikko
ZChris
3-as asztal
mihii
Bányász
Lui
Corvy
Fecoo
4-es asztal
mypeter
VIII.Henrik
RobertFCB
Tocy
Yaso
5-ös asztal
Badi
Mezenga
Slither
vargaakos
danialves8
6-os asztal
VV19
szajko
Game
breywol
ElBartimaeus
Mogyi_
Az 5 fős asztalokról az elsők egyenes ágon mennek a döntőbe a második helyezettek vigaszágon próbálhatják meg kiharcolni a döntőben való részvételt.A hat fős asztal annyi kedvezményt kap,h ugyan onnan is csak az első megy egyenesen a döntőbe de a 2. illetve 3. helyezett versenyző a vigaszágon próbálkozhat.
Kezdő zseton 1500.Az első vak 10/20(aztán 15/30, 25/50, 50/100, 75/150, 100/200, 150/300)
Vakemelés 8 percenként.
Mint láthatjátok nem szabunk meg időpontokat.Az egyedüli kikötés értelemszerűen az,h a döntő időpontjáig le kell játszani a selejtezőket és a vigaszágat is.
A
döntő időpontja pedig a szervezőbizottság döntése nyomán
december 29.
Én azt hiszem minden lényeges dolgot elmondtam.Ha esetleg nem így van akkor a Miki majd úgyis belejavít az irományomba.
Annyit szeretnék kérni,h ha már egyszer jelentkezett valaki akkor próbálja meg lelkiismeretesen lejátszani.Azt hiszem egy hét alatt mindenki tud áldozni max 1 órát az életéből.De ha nem muszáj ne legyen az ami eddig is volt,h a végére 15en maradunk a 30ból.
Bárkinek bármi kérdése van keressen engem,esetleg a Mikit vagy kérdezzen itt nyugodtan.
Aztán jó játékot és sok sikert mindenkinek.