albicelesteX írta:Szevasztok!Lehet most itt 10-12 évesezni az embert csak azért mert nem bízik és hisz!Nem feltétlen hiszem hogy itt mások is jobban hisznek Guardiolaban meg az új igazolásokban mint én vagy azok akik kritizálták és bizalmatlakodtak velük!Csak jobban hangzik 1000 hozzászólás fölöttikeknek hogy egymás mellet állnak mégha nem feltétlen egyformán gondolkodnak is!Ne mondja már nekem senki hogy a Madridnak nincsen világklasszis kerete!!!Csak néhány:Casillas,Ramos,Sneijder,Robinho,van Nisterooy stb.!Én se azt mondtam hogy az éppen aktuális aranylabdást kéne idehozni mint anno ők mert akkor tényleg azt csinálták!De azért kicsit nagyobb nevek jöhettek volna!Ottvan pl. Alves szerintem ő klasszis de nem aranylabdás világsztár!A villarealnak meg volt egy jó szezonja de ahhoz kellett a barca töketlenkedése is ennyi!Majd ha több évig dobogért küzdenek akkor emlegessék őket hogy semmi nevekből micsoda csapat!Nagy focihoz nagy nevek is kellenek bárki bármit mondjon!
Marad itt igy is elég nagy név igy is, annyi bőven, mint a Realban. Ne feledjük, h a BL győztes csapatukban is voltak akikre finoman fogalmazva nem illik a sztár jellző. Ronie, Etoo, és Deco, persze ők tették a legtöbbet a sikerért, de kellett oda Oleguer, aki élete legjobbját nyujtotta, kellett a jó öreg Henke, kellett a győztes gólt szerző Béla, Gyula barátunk, kellettek Gio, és Sylvinho, akik a bal oldalt oldották meg, de Edmilsoneról és Mottáról se feledkezzünk meg, na meg ugye a sokak által kritizált Valdes

Ő nélkülük nem lett volna meg

11 világklasszisból álló csapatot is lehetne összevásárolni, de az gyenge, mert nincsenek zongoracipelők

Láthattuk az elmúlt két évet, mi történt velünk. Láttuk mekkorát borultak a galaktikusok. Láttuk a brazilok égését a VB-n. Az agyonsztárolt portugálok a VB-n megborultak a munkás németek ellen. A győztes spanyoloknál is Senna és Xavi voltak a legjobbak, a hatalmas mezőnymunkájukkal

Asszem kimondhassuk: a kirakat csapatok gyengék.
Vannak akik sirnak, h Deco, Ronie, Etoo elm1....De miért

A kamerunit haggyuk tul van már igy is tárgyalva, és konkrétumot még senki nem tdu...
Ronie és Deco....miért is maradjanak

Ha két évik nem voltak jók, akkor most mitől lennének azok

Ja, meg, kimondta, h ők maradni akarnak, ha annyira maradni akartak volna, akkor talán nem [auto_cenzúra] volna le jó magasról a csapatot nem

Ugyhogy akkor se kell vissza sirni őket, ha az új klubbukban ujra régi önmagukat idézik, mert ők választották ezt az utat, nem volt mit tenni.
Na most, hozzhatunk hasonló kategóriájú embereket. ....de várjuk, nektek ki jó, mindenkire fanyalogtok

Gondolkodjunk egy kicsit, ki lehet olyan jó, mint a régi Ronaldinho, jajj, most nem ugrik be hirtelen senki

Jaj, ott van a muba C. Roni, télleg, hozzuk el, adjunk 100 misit a munak, annyiért elengedik, marha jó ötlet nem
Nézzük Decot, ide se ugrik be senki, most komolyan kit vártatok. Kakát

Ő jó irányitó, csak 1. megszerezhetetlen, 2. egészen más tipusú játékos, mint Deco, igy nem tudná helyettesiteni, akármennyire is nagy spiler, mert a mezőnymunkája bizony elhenyagolható...Ki van még, Nasri

, ja de őtt már megvette az Arsenal....Na még Diegot szoktátok itt emlegetni....1. drága, viszont még nem játszott nagy csapatban, nem tuhatjuk, h a Barában meg állná-e a helyét 2. ugyanaz, mit Kakánál, csak ő még nem is akkora spiler, ráadásul sok meccset teljesen eltünik. Meg arról se feledkezzünk meg, ha braziloknak van olyan "mellékhatásuk", h pár jó szezon után megunják a focit.
Egyenlőre, akinek van helyettese, az Deco. Hleb érkezett...Na most, elősször is, csak ugy kiváncsiságból, megkérdezném itt a fanyalgó népet, láttátok-e a tavalyi Arsenalos játékát. Akik nem, azokra nem pazarlom a szót, akik igen...Mi nem tetszett rajta

Nem lő gólokat, ok, aláirom, de már ez is tul lett tárgyalva, majd más meglövi helyette, ő meg csak gólpasszokat ad.
A régi Roniet ugye nem lehet pótolni...szóval mit tudunk tenni, vagy hozzunk egy klasszikus balszélsőt, vagy rábizzuk azt a posztot Inire meg Hlebre, akik megtudják simán oldani.
Marad Etoo pótlása....Igen, sok gólt lő a kameruni...de olyan kiszolgálással, amilyen a Barcában van, bármely klasszis csatár lő 20 gólt simán....Az 1. számú jelölt Adebayor, nekem is vannak föntartásaim vele kapcsolatban, amit már többször le is irtam: 1 nagy szezonja volt eddig, az is meglepett mindenkit...szóval zsákbamacsak, benne van pakliban, h marha jó lesz, az is, h nem. Nem magával a leigazolásával van a bajom, hanem az árával. Egy jó szezonja volt, szóval nem ér 35-40 milliót, de egy 25 misiért igen jó üzlet lenne. De a mai világban olyanok vannak, h az istencsászár Pepe ára 30 millió stb....szóval amig a Realnal meg a Chelseanél [auto_cenzúra] a pénzt, addig nekünk is mélyen a pénztárcába kell nyúlni egy játékosért. Szóval lehet, ha 30-33 misiben sikerül megegyezni jól járunk.....Nagy focihoz nagy nevek kellenek. Itt van Puyol-a védőknél igen nagy név. Dani Alves-posztján nagyon-nagyon messze a legjobb a világon, Xavi-most az EB után már igazán ő is kiérdemli a nagy név jelzőt. Henry-nem kell bemutatni Messi-őt duplán nem.....Aztán meg Milito, Abidal, Iniesta, Rafa, Valdes neve se hangzik rosszul. Touré

minden esélye megvan rá, h a posztján az 1ik legnagyobb legyen. Bojan

a fiatalok között az egész világon a legnagyobb név.
Az uj igazolások

Keita, Pique

rájuk inkább csereként számitanak
Henrique, Caceres

Tehetséges, fiatal védők, a jövő Barcájának meghatározó védői lehetnek.
Hleb

Deco is csak későn lett nagy sztár, Hlebnek is megvan minden esélye, h itt a Barcában nagyot alakitson.
Etoo helyettesét még várjuk meg...
Szóval nem kell félni, h nem lesz elég erős a keret, enné jóval gyengéb keretek nyertek már bajnokságot meg BL-t is
Továbbá: Hidd el nyugodtan, én hiszek Guardiolában

Persze ez nem kötelező, elfogatom, ha vki másképp gondolja. A bajom azzal van, h már most sokan dilettánsozzák, elküldik melegebb éghajlatra stb...legalább várjuk ki a szezon felét, aztán lehet itélkezni
Az meg nem érdekel, h hsz-om van nekem, meg hány másnak. Attól nem leszek semmivel jobb, evvel tisztában vagyok

Nem tartunk össze, csak ebben a kérdésben 1ezik a véleményünk pát emberrel.
Azt azonban szeretném elismerni, h az általad emlegetett hsz-ban elvetettem a sujkot, sajnálom, h ezzel vkit megbántottam, elnézést érte

Azt tettem, amit én is nagyon utállok, megkérdőjeleztem vki hozzáértését, olyannak, akit 1. nem ismerek, 2. én se vagyok semilyen szakértő, szóval igen, elismerem, nem volt jogom ehhez, sajnálom, h elszaladt velem a ló, bocs még1x.
Na ennyi lenne, bocs, h hosszú, meg az esetleges hibák véget, de késő van.