Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem rég olvastam én is! Az ő egészségéért is ima!!! Ő is gyógyuljon meg minél elöbb!neobarca írta:Úgynézki nem túl szerencsés ez a nap. Nem csak Abinál diagnosztizáltak rákot...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/an ... 18?nocache
jobbulást neki is !neobarca írta:Úgynézki nem túl szerencsés ez a nap. Nem csak Abinál diagnosztizáltak rákot...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/an ... 18?nocache
Abidalt meg miért egy meccsre akarod? 1 etapot is felesleges lenne összehasonlítani 1 meccsel, meg 1 tourt egy szezonnal, így meg pláne.Mihu írta:
Hererák után még Tour de France-t nyert, ami egy picit komolyabb próbatétel, mint egy 90 perces labdarúgó mérközés.
.
Szerintem a sport kluboknál mindig van orvosi vizsgálat valamilyen rendszerességgel (heti,havi,évi) és most találták ezt. De lehet hülyeség amit mondok.Ilúvatar írta:egyébként érdekelne hogy hogyan fedeztél fel nála a rákot? fájt valamije és orvoshoz fordult? vagy csupán véletlenül fedezték fel?
ezek jó hírek, de ettől még lehet rosszindulatú gondolomTomsa írta:A mai nap folyamán látogatást tett az edzésen. A műtétjét előrehozták, holnap délután 4 órakor megy a kórházba. Minden jel arra mutat, hogy a tumort nagyon gyorsan sikerült felfedezni, a vérében nem találtak rákos sejteket, így az áttét kockázata teljesen minimális!
lerágom a körmöm a z izgalmamban!!! nem is tudok másra gondolni! pedig nem is ismerem személyesen! És mégis családtag!!! Bárcsak tudna az ember többet tenni azért hogy jobban legyen, sőt teljesen egészséges! de rossz ez a tehetetlenség!!Tomsa írta:A mai nap folyamán látogatást tett az edzésen. A műtétjét előrehozták, holnap délután 4 órakor megy a kórházba. Minden jel arra mutat, hogy a tumort nagyon gyorsan sikerült felfedezni, a vérében nem találtak rákos sejteket, így az áttét kockázata teljesen minimális!
Nagyon jó hír! Igen!Tomsa írta:A mai nap folyamán látogatást tett az edzésen. A műtétjét előrehozták, holnap délután 4 órakor megy a kórházba. Minden jel arra mutat, hogy a tumort nagyon gyorsan sikerült felfedezni, a vérében nem találtak rákos sejteket, így az áttét kockázata teljesen minimális!