Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
d.OR
Jugador d'estrella

2008.10.09. 14:36:52

Barcaforever írta:
Úgy nevezlek, ahogy akarlak.

Mégegyszer mondom a példát, mert lehet nem láttad.

Nem szeretem realt :arrow: nem vagyok kíváncsi a real oldalára.

Ok-okozat.Ez ugyanúgy miért nem lehet igaz visszafelé is :?: Hihetetlen am. :twisted: :lol:
teljesen igazad van...
nem tudom miért kell csinálni a bugit......-.-"
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.09. 14:34:35

Realista24 írta:
Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.
Még nem vagyunk olyan jóban, hogy tesók legyünk, hangsúlyozom: még.
Mindig lesznek "idegenlégiósok" itt is-ott is, ezen ne emészd Magad.
Úgy nevezlek, ahogy akarlak.

Mégegyszer mondom a példát, mert lehet nem láttad.

Nem szeretem realt :arrow: nem vagyok kíváncsi a real oldalára.

Ok-okozat.Ez ugyanúgy miért nem lehet igaz visszafelé is :?: Hihetetlen am. :twisted: :lol:
Kép
Realista24
Jugador del Barça

2008.10.09. 14:28:08

Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.
Még nem vagyunk olyan jóban, hogy tesók legyünk, hangsúlyozom: még.
Mindig lesznek "idegenlégiósok" itt is-ott is, ezen ne emészd Magad.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.09. 14:25:33

Realista24 írta:
Látod te, hagy ne minősítselek.Most ez mire volt jó? Ha lenne egy kis önbecsülésed magaddal szembe, nem regisztrálsz nem írod, le lightosan a barcát, hanem mosolyogsz egyet magadban, mint ahogy én szoktam az egyre több új buta fórumozókon.

Látod egy egyszerű különbség egy normális drukker között és közötted.Ha már mindenáron írkálni akarsz.....
1.Minősíthetsz egész nyugodtan, ha kedved van, nem sértődök meg.
2.Miért ne regelhetnék? Tilos? :roll:
3.Nem írtam le a Barcát, miért és mivel írtam volna le? Szidtam a csapatot? Szidtam játékost? Nem emléxem. A fórumozók egy kicsi részére utaltam, akinek nem inge nem veszi magára.
4.Ja hogy Te normális vagy én meg nem? Értem már. 8)

Azt hittem nem felesleges ide írnom, de ezek szerint tévedtem
Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.Én megvagyok a BARCELONA oldalon a realosok nélkül.Remélem ez fordítva is így van.

Am meg, ha esetleg olyat olvasol, h Messiben több tehetség van, mint a realos kezdőbe.
1.Hírekbe ilyet biztos nem olvastál.
2.Nézd meg aki ezt írja, h 700-1000 hozzászólás felett van-e.Mert azokra nem igazán lehet adni, akik 50 hozzászólással bírnak és elfogultak mindennel szembe.
Kép
Realista24
Jugador del Barça

2008.10.09. 14:22:43

Látod te, hagy ne minősítselek.Most ez mire volt jó? Ha lenne egy kis önbecsülésed magaddal szembe, nem regisztrálsz nem írod, le lightosan a barcát, hanem mosolyogsz egyet magadban, mint ahogy én szoktam az egyre több új buta fórumozókon.

Látod egy egyszerű különbség egy normális drukker között és közötted.Ha már mindenáron írkálni akarsz.....
1.Minősíthetsz egész nyugodtan, ha kedved van, nem sértődök meg.
2.Miért ne regelhetnék? Tilos? :roll:
3.Nem írtam le a Barcát, miért és mivel írtam volna le? Szidtam a csapatot? Szidtam játékost? Nem emléxem. A fórumozók egy kicsi részére utaltam, akinek nem inge nem veszi magára.
4.Ja hogy Te normális vagy én meg nem? Értem már. 8)

Azt hittem nem felesleges ide írnom, de ezek szerint tévedtem
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.09. 14:15:12

Látod te, hagy ne minősítselek.Most ez mire volt jó? :lol: Ha lenne egy kis önbecsülésed magaddal szembe, nem regisztrálsz nem írod, le lightosan a barcát, hanem mosolyogsz egyet magadban, mint ahogy én szoktam az egyre több új buta fórumozókon.

Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.10.09. 14:14:54

Nem arról van szó hogy a realosok jók vagy sem, de az már látszik hogy ez Messi éve lesz. Tehát a Barca fog 2 évig nyerni. Ahogy eddig a Real, ha megfigyeled Realista ez egy ideje így megy....
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Realista24
Jugador del Barça

2008.10.09. 14:06:40

Üdv mindenkinek.
Nevemből adódóan Real-os vagyok, nem terveztem hogy regisztrálok és írok, csak olvasgatni szoktam átjárni a cikkeket és egy két fórumot(átigazolási szezonban az igazolások topic itt is nagyon érdekes :wink: ), hogy Ti hogy látjátok a helyzetet.

A színvonal itt is esik sajnos, ahogy a madridistán is a sok hozzánemértő, kötekedő hsz-től.

Nemrég leírta egy modi ezt:
Tegyük meg hogy nem foglalkozunk a madridista.hu fórumon elhangzottakkal!
Erre csak folytatják egy páran. Minek? Nektek Ő a legjobb, legtehetségesebb, nekünk más.

Belemehetnénk, hogy 2 éve nem nyert semmit a Barca, a Real meg igen, pedig nem nálunk játszik Messi. Értelmetlen vita kezdődne/folytatódna.

Dicsőítsétek Messit kedvetek szerint, de ne egy másik csapat kárára, hogy
"Messibe több tehetség van mint a margitos kezdő 11-be összesen, stb."
Ramos, Casillas, Marcelo, Pepe a saját posztján a top3ban benne van.

Remélem ezzel a hsz-el nem sértettem meg senkinek a nézeteit sem.

További jó forumozást.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.09. 14:00:38

Nem szeretem a holland bajnokságot :arrow: nem nézem a holland bajnokságot.

Nem szeretem a real madridot :arrow: nem nézem a real madrid oldalát.

Csak az megy a madridistára, akit érdekel is.Akit meg érdekli, h mit írnak a madrid szurkolói, az meg ne legyen felháborodva.

Van nekünk egy sokkal szebb oldalunk, színesebb,frissebb felkészültebb, minek kell oda menni? ](*,) Utána meg itt leírni...... :lol:
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.09. 13:29:37

Na szóval elolvastam a Messi ügyet odaát a madridistán, hát nem akarok senkit se megsérteni, de ott vagy egy rakás ovodás gyerek beszélt erről, vagy csak egyszerűen "buták" (szép szóval :wink: ) Teljesen megvannak bolondúva!!!

Na a másik, meg az, hogy Istenítik azt a meleg gyereket, pedig még nem is az ő játékosuk! Elismerem annak a homonak a játéktudását, de azért az már túlzás ami ott folyik... Emiatt a kis majom miatt nem szúrkolok az angol bajnokságban a MU-nak, mióta megláttam a mezükben, azóta az angoloknál a West Ham a nyerő nálam, igaz középcsapat de akkor is :wink:
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.09. 11:39:29

Ilúvatar írta:
rszergej írta:Nem szólnék bele, csak kiváncsi lennék mire alapozták ezt a marhaságot :wink:
egy szó, és máris érteni fogod az egészet: madridisták... :twisted:

na ja :lol: Irigyek!!! Vegyék már meg azt a selymefiut és legalább befogják már, mert így csak irígykedni fognak mindíg :twisted:
Deus
Boixos Nois

2008.10.09. 11:27:05

rszergej írta:Nem szólnék bele, csak kiváncsi lennék mire alapozták ezt a marhaságot :wink:
egy szó, és máris érteni fogod az egészet: madridisták... :twisted:
KépKép
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.09. 11:21:36

Ilúvatar írta:
rszergej írta:melyik topicban???
Sztem nem kell tudnod róla, mert fölösleges: Csak felhúzod magad miattuk, és beszólsz nekik akaratod ellenére is... Csak bajok lesznek.
Mellesleg engem rohadtul nem érdekel, hogy miket dumálnak odaát, csak 1x voltam odaát, amikor Puskás elment.
Nem szólnék bele, csak kiváncsi lennék mire alapozták ezt a marhaságot :wink:
Deus
Boixos Nois

2008.10.09. 11:20:23

rszergej írta:melyik topicban???
Sztem nem kell tudnod róla, mert fölösleges: Csak felhúzod magad miattuk, és beszólsz nekik akaratod ellenére is... Csak bajok lesznek.
Mellesleg engem rohadtul nem érdekel, hogy miket dumálnak odaát, csak 1x voltam odaát, amikor Puskás elment.
KépKép
rszergej
Capitá del Barça

2008.10.09. 11:13:03

Rivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( ! :lol: ) ronáldó képességeitől... :lol:
melyik topicban???
Krissz.
Barça C

2008.10.09. 00:12:05

miihii írta:
cruyff írta:Krisz, nem akarok beleszólni, de amire reagáltál az a hsz éépenhogy NEM kérdőjelezte meg Messi képességeit. Szerintem olvasd el még egyszer vagy tanulj meg magyarul... ](*,)
Sztem cs a hsz első sora volt komment az idézésre.Madridistaként enyhe cinizmussal reagált arra a mondatra :wink:
Az ezt követő gondolatok már a korábbi témához kapcsolódtak,szvsz.Ezért is van közte szünet...Gondolom én 8)
ígyvan! Miihii vágja a témát :wink: lehet több sort kellett volna kihagynom?... :roll:
madridista.
miihii
KHAL

2008.10.08. 23:37:51

cruyff írta:Krisz, nem akarok beleszólni, de amire reagáltál az a hsz éépenhogy NEM kérdőjelezte meg Messi képességeit. Szerintem olvasd el még egyszer vagy tanulj meg magyarul... ](*,)
Sztem cs a hsz első sora volt komment az idézésre.Madridistaként enyhe cinizmussal reagált arra a mondatra :wink:
Az ezt követő gondolatok már a korábbi témához kapcsolódtak,szvsz.Ezért is van közte szünet...Gondolom én 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cruyff
Entrenador del Barça

2008.10.08. 23:25:14

Krisz, nem akarok beleszólni, de amire reagáltál az a hsz éépenhogy NEM kérdőjelezte meg Messi képességeit. Szerintem olvasd el még egyszer vagy tanulj meg magyarul... ](*,)
VISCA EL BARCA!
Krissz.
Barça C

2008.10.08. 22:53:35

gergo9 írta:Ui.:Messibe több tehetség van mint a margitos kezdő 11-be összesen :wink: :wink:
ez aztán értelmes hozzászólás! :lol: gratulálok! =D>

aki Messi képességeit megkérdőjelezi az buta vagy nem ért a focihoz.sztem jelenleg (eddigi szezon alapján) ő a világ legjobbja.cr a béka segge alatt sincs!-jelenleg (meg a tavalyi formájához képest)
madridista.
Andris
Adminisztrátor

2008.10.08. 22:18:21

Tegyük meg hogy nem foglalkozunk a madridista.hu fórumon elhangzottakkal!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Deus
Boixos Nois

2008.10.08. 22:14:38

Rivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( ! :lol: ) ronáldó képességeitől... :lol:
ezen most röhögtem 1 sort xDD most ez komoly? :oops: ciki, de tényleg... Zidane Realban játszott, mégis felnéztem rá s ő volt az egyik legnagyobb kedvencem, soha nem kérdőjeleztem meg az ő képességeit, úgyhogy erről ennyit róluk... szánalom (Persze, TISZTELET KIVÉTELÉVEL!).

chi omega írta: http://www.youtube.com/watch?v=bF97DMlJMjw

ennyit róluk
rofl... erről ennyit :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2008.10.08. 22:20:59-kor.
KépKép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.08. 21:51:46

http://www.youtube.com/watch?v=bF97DMlJMjw

ennyit róluk
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.08. 21:49:29

Ehhez csak annyit hogy aki a Realnak 3 vágott lazán azt nem igazán kérdőjelezném meg. Meg aki látta a MU-Barca meccseket az nem gondolkozik el ki a tehetségesebb játékos ennyi :wink: :wink:
Ui.:Messibe több tehetség van mint a margitos kezdő 11-be összesen :wink: :wink:
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.10.08. 21:22:38

Ezt egyrészt (szerintem) azért mondják mert a rivalizálás beszél egyesekből ....másrészt tudják hogy Ronaldo-t még talán-talán le tudják igazolni ,Messit meg biztos hogy nem ezért leszólják/irigyek ránk ...
Lezárt