Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen igazad van...Barcaforever írta:
Úgy nevezlek, ahogy akarlak.
Mégegyszer mondom a példát, mert lehet nem láttad.
Nem szeretem realtnem vagyok kíváncsi a real oldalára.
Ok-okozat.Ez ugyanúgy miért nem lehet igaz visszafelé isHihetetlen am.
![]()
Úgy nevezlek, ahogy akarlak.Realista24 írta:Még nem vagyunk olyan jóban, hogy tesók legyünk, hangsúlyozom: még.Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.
Mindig lesznek "idegenlégiósok" itt is-ott is, ezen ne emészd Magad.
Még nem vagyunk olyan jóban, hogy tesók legyünk, hangsúlyozom: még.Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.
Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.Én megvagyok a BARCELONA oldalon a realosok nélkül.Remélem ez fordítva is így van.Realista24 írta:1.Minősíthetsz egész nyugodtan, ha kedved van, nem sértődök meg.Látod te, hagy ne minősítselek.Most ez mire volt jó? Ha lenne egy kis önbecsülésed magaddal szembe, nem regisztrálsz nem írod, le lightosan a barcát, hanem mosolyogsz egyet magadban, mint ahogy én szoktam az egyre több új buta fórumozókon.
Látod egy egyszerű különbség egy normális drukker között és közötted.Ha már mindenáron írkálni akarsz.....
2.Miért ne regelhetnék? Tilos?![]()
3.Nem írtam le a Barcát, miért és mivel írtam volna le? Szidtam a csapatot? Szidtam játékost? Nem emléxem. A fórumozók egy kicsi részére utaltam, akinek nem inge nem veszi magára.
4.Ja hogy Te normális vagy én meg nem? Értem már.
Azt hittem nem felesleges ide írnom, de ezek szerint tévedtem
1.Minősíthetsz egész nyugodtan, ha kedved van, nem sértődök meg.Látod te, hagy ne minősítselek.Most ez mire volt jó? Ha lenne egy kis önbecsülésed magaddal szembe, nem regisztrálsz nem írod, le lightosan a barcát, hanem mosolyogsz egyet magadban, mint ahogy én szoktam az egyre több új buta fórumozókon.
Látod egy egyszerű különbség egy normális drukker között és közötted.Ha már mindenáron írkálni akarsz.....
Erre csak folytatják egy páran. Minek? Nektek Ő a legjobb, legtehetségesebb, nekünk más.Tegyük meg hogy nem foglalkozunk a madridista.hu fórumon elhangzottakkal!
Ilúvatar írta:egy szó, és máris érteni fogod az egészet: madridisták...rszergej írta:Nem szólnék bele, csak kiváncsi lennék mire alapozták ezt a marhaságot
Nem szólnék bele, csak kiváncsi lennék mire alapozták ezt a marhaságotIlúvatar írta:Sztem nem kell tudnod róla, mert fölösleges: Csak felhúzod magad miattuk, és beszólsz nekik akaratod ellenére is... Csak bajok lesznek.rszergej írta:melyik topicban???
Mellesleg engem rohadtul nem érdekel, hogy miket dumálnak odaát, csak 1x voltam odaát, amikor Puskás elment.
Sztem nem kell tudnod róla, mert fölösleges: Csak felhúzod magad miattuk, és beszólsz nekik akaratod ellenére is... Csak bajok lesznek.rszergej írta:melyik topicban???
melyik topicban???Rivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( !) ronáldó képességeitől...
ígyvan! Miihii vágja a témátmiihii írta:Sztem cs a hsz első sora volt komment az idézésre.Madridistaként enyhe cinizmussal reagált arra a mondatracruyff írta:Krisz, nem akarok beleszólni, de amire reagáltál az a hsz éépenhogy NEM kérdőjelezte meg Messi képességeit. Szerintem olvasd el még egyszer vagy tanulj meg magyarul...![]()
Az ezt követő gondolatok már a korábbi témához kapcsolódtak,szvsz.Ezért is van közte szünet...Gondolom én
Sztem cs a hsz első sora volt komment az idézésre.Madridistaként enyhe cinizmussal reagált arra a mondatracruyff írta:Krisz, nem akarok beleszólni, de amire reagáltál az a hsz éépenhogy NEM kérdőjelezte meg Messi képességeit. Szerintem olvasd el még egyszer vagy tanulj meg magyarul...
ez aztán értelmes hozzászólás!gergo9 írta:Ui.:Messibe több tehetség van mint a margitos kezdő 11-be összesen![]()
ezen most röhögtem 1 sort xDD most ez komoly?Rivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( !) ronáldó képességeitől...
rofl... erről ennyit
http://www.youtube.com/watch?v=bF97DMlJMjwRivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( !) ronáldó képességeitől...
Ehhez csak annyit hogy aki a Realnak 3 vágott lazán azt nem igazán kérdőjelezném meg. Meg aki látta a MU-Barca meccseket az nem gondolkozik el ki a tehetségesebb játékos ennyiRivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( !) ronáldó képességeitől...
Ezt egyrészt (szerintem) azért mondják mert a rivalizálás beszél egyesekből ....másrészt tudják hogy Ronaldo-t még talán-talán le tudják igazolni ,Messit meg biztos hogy nem ezért leszólják/irigyek ránk ...Rivaldo11 írta:Odaát pár emberke odáig vetemedett, hogy megkérdőjelezze Messi képességeit. Irigység a köbön. Azért, mert nekik még csak Messihez fogható játékosuk sincsen, máris úgy gondolják, nem érdemelne aranylabdát, sőt, messze van( !) ronáldó képességeitől...