Itt találsz róla videókat:ozsimiki írta:Vki tudna adni nekem egy linket,amin videón rajta van,a Mineapolisi (úgyse így kell írni gondolom) hídomlás
![]()
Állítólag 50autós találta magát a Mississippiben......
KATT
Itt találsz róla videókat:ozsimiki írta:Vki tudna adni nekem egy linket,amin videón rajta van,a Mineapolisi (úgyse így kell írni gondolom) hídomlás
![]()
Állítólag 50autós találta magát a Mississippiben......
KöszZozzy 5 írta:Jól megnőttél azóta, de nem változtál:P![]()
![]()
![]()
![]()
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki...
Jól megnőttél azóta, de nem változtál:PGame90 írta:Ezek szerint én egy apró majom voltam...Sharkinho írta:Itt van egy másik is. Várni kell a végén...![]()
Hátugye randomgenerálás rulz, plusz átfordítva egy soronnoname írta:...Honna szedik ezeket![]()
![]()
Kösz.Van már könyörtelen gyógyfűkereskedő,nyomozó szabadságharcos,félénk barlangrajzoló,hidegvérű ács,energikus útépítőSaviola írta:Canadában található.Lakosságának nagy része francia,franciául is beszélnek.Onnan származik pl. a csodálatos Elisha Cuthbert [Szüzet szüntess,Viasztestek].noname írta:...Egy kérdésem lenne:Hol a nyavalyába van az a Quebeck![]()
...
![]()
Canadában található.Lakosságának nagy része francia,franciául is beszélnek.Onnan származik pl. a csodálatos Elisha Cuthbert [Szüzet szüntess,Viasztestek].noname írta:...Egy kérdésem lenne:Hol a nyavalyába van az a Quebeck![]()
...
Na vazze...Lord Dragon írta:[Asszem a mai Kanada területén. Legalábbis a Risk nevű táblás stratégiai játékban mintha valahol ott lett volna
...Quebecki útépítőegyre jobb avar barlangrajzoló, Latin-Amerikai szabadságharcos és nyugat afrikai gyógyfűárus nő
Asszem a mai Kanada területén. Legalábbis a Risk nevű táblás stratégiai játékban mintha valahol ott lett volnanoname írta:...
Egy kérdésem lenne:Hol a nyavalyába van az a Quebeck![]()
...
Nem tudom, hogy hogyan érzel erről, de te hím voltál az utolsó földi megtestesülésedben.Sharkinho írta:Mi voltál előző életedben
www.webforditas.hu forditsatok le és irjatok be h-ki mi voltSharkinho írta:Mi voltál előző életedben
Nem tudom, hogy hogyan érzel erről, de te női voltál az utolsó földi megtestesülésedben. 1050-en születtél valahol modern West Afrika területe körül hozzávetőleg. A hivatásod doktor volt, sebész, gyógyfűkereskedő. A rövid pszichológiai profilod abban az elmúlt életben: Könyörtelen karakter, gondosan nyomó a döntései a kritikus helyzetekben, kiváló önuralommal és erős végrendelettel. Az ilyen embereket általában kedvelik, de mindig szeretik.Lecke, az az utolsó elmúlt életed, amit rávettek, hogy jelentkezzen: Tied megleckézteti -- hogy harcoljon az erőszak és diszharmónia ellen a világunkban hogy értse a gyökereit és eredeteit. Minden globális problémának hasonló eredetei vannak.Sharkinho írta:Mi voltál előző életedben
Azt nem tudom, viszont azt tudom, hogy most Fox-ot használok és annál nemigazán akar reagálni, amikor a Generate-es gombra nyomokSharkinho írta:Mi voltál előző életedben