Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez nagyon állat!!! Szegény Hleb most megkapta...Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
http://www.tv3.cat/videos/1249029
Kissé mocsok![]()
varnagykrisztian írta:Ha én lennék az edző és a kasszás![]()
Kapusok:
Valdes(Pinto)
védelem:
Evra(Abidal),Pique(Márquez),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sánchez)
középpálya:
Iniesta(Keita),Xavi(Fabregas),Toure(Busquets)
támadók:
Henry(Silva),Eto'o(Bojan),Messi(Ribery)
Evra:szerintem a világ jelenlegi legjobb bal védője
Fabregas:Xavi stilusú, padoztatnám, Pep úgy is szeret rotálni
Silva:fiatal és tökéletes megoldás a bal és jobb szélre![]()
Ribery:most sokan nagyot néznek de nálam csak csere lenne és a padról beállva segítené a csapatot
Ha megnézzük erős cseresorunk lenne és jövőre is TRICAMPEÓNES![]()
![]()
![]()
[/url]
Hát ez hatalmas!Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
Kissé mocsok![]()
Bogika87 írta:Háháhá mi lenne ha mindegyik csapat igy árulná a játékosait![]()
![]()
![]()
Kissé mocsok![]()
Ez nem nso kitalálmány.Barcaádám írta:az NSo egyre szánalmasabb, főleg amik vannak ezek a bajnokság visszatekintések..istenítik az "angol" bajnokságot és a mélyen tisztelt Pór Károly olyat ír a Serie A ról ami botrány..
Pár órával ezelőtt ugyanezt a hírt tettem a Humor topicba.VargaAron írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 0058.html?
Elöszőr röhögtem egyet, majd rádöbbentem, hogy a rotáció szempontjából nem lenne rossz döntés. De 22 misiért... Inkább hagyjuk
Nomármost, nem galaktikus csapatot szeretnénk összehozni, hanem olyat ami mindenhol megállja a helyét.baas11 írta: Tudom mit mondott Txiki és lehet h ez így is lessz, de Pep és Laporta viszont többször hangoztatta h előbb v utóbb Fabregas itt fog kikötni talán már most nyáron ,miért ne?!!? hissz teljesen világos h ö a tökéletes megoldás Xavi,Ini mellé mögé aki vkp -t is tud játszani, de mondom moutiinho is jól jönne 15milláért de ő még szóba sem került....
Mascherano : 2 vkpén van szerintem (aki nem csak papiron az ) Keita v Rafa önmagában kevés....és inkább kényszer megoldás ha Toure megsérül ,megy az afrika -kupára januárban vagy bármi van....és mondjunk februárban BL odavágonk lesz az Anfielden vagy a Világkupa ,elmardt meccsek ...én nem lennénk nyugodt ha csak Rafa,Buaquets v Keita lenne a kpályán pláne ha xavi v iniesta esetleg nem játszhat....szóval nem érzem fölöslegesnek ,elég jó játékos , valszeg nem véletlen merült fel a neve....bár ha fabr. meg lenne akkor lehet h tényleg nincs rá szükség !Ki tudja?!
Mit is jelent????
Csak hogy tiszta legyen:Henry forever írta:Az a vicc az egészben, hogy Ribéryt még le sem igazoltuk és szerintem nem is fogjuk, a reálnál több esély van rá. De majd kiderül. És ha tényleg itt lesz, kíváncsi vagyok hogy mindenkinek ez lesz-e a véleménye mint most.
És ha Henry szenvedett volna egy olyan sérülést mint amiről beszélszCFirpo3 írta:Riberynek pedig nagyobb jövője van.Henry forever írta: Arról nem beszélve, hogy Henrynak szerintem kicsit nagyobb múltja van.
Hagyd már!mindorokke_barca írta:Ez aztán érv. Nem tudom ki hogy van vele de engem ez a mondat abszolút meggyőzött. Teljesen értelmetlen Riberyt leigazolnunk mert Henrynak nagyobb múltja van. hogy nem is ugyanaz a posztjuk? kit érdekel? nem fontos. hogy 6 év van köztük? egyáltalán nem számít.Arról nem beszélve, hogy Henrynak szerintem kicsit nagyobb múltja van.
Minél sikeresebb a csapat annál furább szurkolói vannak![]()
Tudom mit mondott Txiki és lehet h ez így is lessz, de Pep és Laporta viszont többször hangoztatta h előbb v utóbb Fabregas itt fog kikötni talán már most nyáron ,miért ne?!!? hissz teljesen világos h ö a tökéletes megoldás Xavi,Ini mellé mögé aki vkp -t is tud játszani, de mondom moutiinho is jól jönne 15milláért de ő még szóba sem került....lionelmessi19 írta:
Amigo, mondatokra tagolás???????
4. sor után feladtam, olvashatatlan. legközelebb az ilyet már kitörlöm!!!
baas11, Mascherano? Mi a bubánatnak igazolnánk még negyedik vkpt is ?? Még a kettőt se használjuk ki úgy, hogy mindkét játékosnak jó legyen, és Keitának meg már rendszerint feljebb kellett játszania, ha akart egyáltalán pályáralépni.
Fabregast meg nem vesszük meg. Ezt az egyet nem tudom felfogni senkitől. Lehet ábrándozni, tőlem még Céronáldót is akarhatja valaki, sőt a madridba igazolt Kakát is, ennek ellenére. Nade hogy az egyetlen embert leírni ebbe a topicba, akiről egyenesen kijelentette a sportigazgató, hogy nem hajlandó megvásárolni....![]()
Txiki megmondta, nem adunk ki komoly pénzt saját nevelésért. és a komoly pénz itt 6-8 millióra értendő nyilván, nem pedig ennek a négyszeresére, amibe Cesc kerülne.
Ez aztán érv. Nem tudom ki hogy van vele de engem ez a mondat abszolút meggyőzött. Teljesen értelmetlen Riberyt leigazolnunk mert Henrynak nagyobb múltja van. hogy nem is ugyanaz a posztjuk? kit érdekel? nem fontos. hogy 6 év van köztük? egyáltalán nem számít.Arról nem beszélve, hogy Henrynak szerintem kicsit nagyobb múltja van.