Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.06.07. 15:55:55

a közép hátvéd posztra érkezhetne Chigrinszki is ő egy ukrán focista aki a Shatarban játszik
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 15:52:39

BlauGranaGroc írta: Én azt írtam a csapattársak részéről nem volt panasz. Ne ferdíts!
Nem írtad le, hogy kinek a részéről nem volt panasz. Olvasd el újra hsz-ed.
BlauGranaGroc írta: Yaya helytállt védőként is, de a középpálya gyenge volt a chelsea ellen és nem ment a játék az egész csapatnak.
Lehet, hogy véletlen volt a dolog (bár 2 meccs már nem hiszem, hogy ez a kategória), de akkor is így volt a legbiztosabb megoldás. Nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha Cáceres játszik, de egy a lényeg: ez bejött, és jó húzásnak bizonyult.
BlauGranaGroc írta: Érdekes, hogy benne jobban bízol, mint az 5 éve bizonyító játékosban.
Pep a főnök, és sikeres. Másrészt hiába bizonyított 5 évet az a játékos, ha abból csak 1-2 év volt sikeres a csapat szempontjából. Csapat az első, és ennek van alárendelve minden játékos. Ehhez szintén jó érzék kell, hogy valaki időben felismerje, hogy szükséges a változtatás. Lehet, hogy nem most lenne, lehet, hogy igen: ezt majd az eredmények igazolni fogják.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.07. 15:47:05

Én csak azt kérném a vezetőségtől, hogy Forlantól maradjunk jó távol. Ő az aki teljesen fölösleges lenne. 30 éves, semmi kiemelkedő tulajdonsága sincs, ráadásul drága is.
Nálam Ribery lenne a No.1 célpont, de ott könnyen bonyolódhatnánk nagy árlicitbe, ilyen 60-70 milliókat meg úgyse adunk majd ki érte.
Jó opció lenne még Silva és Agüero is. Agüero nagyon jó lehetne szerintem balszélre, aki középcsatárba is beléphetné feltolt védelmekkel szemben.
noname
Llegenda del Barça

2009.06.07. 15:45:30

Colos írta:Ha Laporta azt mondta, 3-4, akkor azt úgy is gondolta.
Nemértetted mit írtam. Arra értettem h Henriquet sztem nem tekinti érkezőnek, mert ő eddig is a Barca játékosa volt. :roll:
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2009.06.07. 15:38:31

krisz100 írta:hello!

olvastam a SPORT-on h érdeklődünk vidic és aguero után..szerintetek igaz?
Vidic ki van csukva, Agüero után pedig nem érdeklődünk, ő dumált vmit az edzőtáborban Messiről meg a Barcáról.
Tdavid írta:Én a magam részéről a két franciának örülnék!
Vagyis Benzema és Ribéry!!!!
Jó lenne ha ők jönnének
És Benzema vajon miért lenne jó?
Gondolkoztál már rajta, hogy Riberyvel lesz baltámadónk, akkor a középcsatár posztra csupán három olyan játékosunk marad, akik közül mindnek kezdeni kéne? Eto'o és Henry több mint 60 gólt termeltek egy év alatt, eldöntötték a BLt és a Bajnokságot (El Clasico) a góljaikkal, Bojan pedig a világ egyik legnagyobb csatárígérete, akinek szemmel láthatóan minél több játéklehetőség kell, egyre nagyobb téttel bíró és komolyabb meccseken.

Előbb gondolkodunk, aztán írunk. :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2009.06.07. 15:36:54

hello!

olvastam a SPORT-on h érdeklődünk vidic és aguero után..szerintetek igaz?
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.07. 15:31:19

ke.andy írta:az utolsó 3-4 bajnoki meccs nem szólt másról, hogy Samu rúgjál gólt. ebből egy sikerült... és votl kb 16 ziccere.....

Persze a Bl döntőn azért csak sikerült... de...
2 gólt lőtt az utolsó három bajnokin, plusz lőtt egyet ugye a BL-döntőn, vagyis utolsó négy meccsén három gól...
noname írta:Szóal nekem Henriquen kívül is kijön 4-5 igazolás.
Ha Laporta azt mondta, 3-4, akkor azt úgy is gondolta.
Kép
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.07. 15:25:36

Mikaos írta:Nem mondasz igazat azzal, hogy nem volt panasz Samura. Nem emlékszel, hogy hány meccsen fütyülte ki őt a katalán publikum? Nem emlékszel, hogy már tavaly is el akarta küldeni őt Pep? Az igaz, hogy amikor nem volt vele probléma, akkor pompásan teljesített. Ahogy most is.
+ Yaya tökéletesen helytállt középhátvédként is, tehát szerencse, hogy nem te voltál az edzőnk :)
....
A te magánügyed, hogy mennyire szereted Eto'o-t, de elsősorban a csapat érdekeit kell nézni, és ha úgy gondolja Pep, hogy ebbe nem fér bele Eto'o, akkor ennyi. (Különben is: lehet, hogy belefér, csak Eto'ot ezzel zsarolják, hogy hosszabbítson szerződést, még semmi sem tuti).
Én csak annyit mondok, hogy Pep már bizonyított. Új emberek - motiváció fenntartása. Tőlem jöhet Ribéry, vagy Ibra, mehet XY, én bízom Pepben.
Én azt írtam a csapattársak részéről nem volt panasz. Ne ferdíts!
Persze a publikum kifütyülte, mert -állítólag- kiállíttatta magát a clásico előtt. Az a szezon se miatta úszott el(18meccs/16gól), hanem azokon akik nélküle nem voltak képesek versenyben maradni a madriddal. Így nekik is kell kiállni a madrid ellen, arassák csak le ők a "babérokat". Ez a véleményem erről.
Yaya helytállt védőként is, de a középpálya gyenge volt a chelsea ellen és nem ment a játék az egész csapatnak. A mu ellen, pedig ugyanúgy alakult minden az első 10 percben csak mi találtuk az első gólt és ez összetörte a manchestert.
Nem szeretm jobban Eto'o-t mint azokat akik szintén hasonló teljesítményt nyújtanak évek óta és kiteszik a szívűket a csapatért.
Elismerésem Pepnek a szezonért, de ez még csak 1 szezon volt. Játékosként az egyik nagy kedvencem volt, de a bizalomhoz nálam még tőle is több kell. Érdekes, hogy benne jobban bízol, mint az 5 éve bizonyító játékosban.
Meglátjuk mi lesz jövőre. Kívánom, hogy ugyanilyen sikeres legyen a következő szezon is, és akkor jövő nyáron nem fogom megkérdőjelezni egyetlen döntését sem..
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.07. 15:02:53

Én a magam részéről a két franciának örülnék!
Vagyis Benzema és Ribéry!!!!
Jó lenne ha ők jönnének
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.07. 14:59:46

Ha Ribery nem sikerül akkor Zlatan kelleni fog. És ha csere lesz akkor Eto nem hiszem hogy sokra fogja vinni az Interben...... :(
Iniesta887
Barça C

2009.06.07. 14:57:54

Van egy olyan érzésem, hogy ebből a csereüzletből a végén nem lesz semmi! Bár Ibrahimovic nagyon jó lenne a barcában ilyen középpályásokkal mögötte!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.07. 14:56:56

kudu írta:Komolyan mondom nem értelek.
Abszolút átgondolatlan módon irosgatod itt a hozzászólásokat, más véleményét figyelembe se véve, ráadásul eltúlzod a dolgokat.
Azért kicsit gondolkozz már el azon,h miért szereted a Barcát...
Mit túloztam el? Csak tényeket írtam.

kudu írta:És akkor mi van, ha régóta ugyanazt játssza a csapat?
Ez a Barca stílusa, ez illik is a csapathoz, és tökéletes játékosaink vannak ennek a taktikának a megvalósításához.
Soehol nem írtam, hogy baj lenne mert mindig ugyanazt játszuk, pont ellenkezőleg.
ke.andy
Jugador del Barça

2009.06.07. 14:45:35

én meg pont azt olvastam ki a cikkből, hogy minden Eto'o-n múlik.. Ha (a Barcához képest) irreális igényei lesznek, akkor fogják azt mondani, hogy "na de Samu, ezt te sem gondolhatod komolyan"!

Még azt is el tudom képzelni, hogy a neveket azért dobbják bele a köztudatba, hogy Eto'o visszavegyen az igényeiből. Én megértem, hogy élete nagy szerződését akarja még utoljára, de ez a klub nem a m.u. vagy a rm. ezt neki is tudnia kell.
Amúgy tőlem mehetne... (kérem a köveket)... ha még több pénzt akar szerezni... Illetve egy kis szurka neki, kétszer is kiénekelték a sajtot a szájából... az utolsó 3-4 bajnoki meccs nem szólt másról, hogy Samu rúgjál gólt. ebből egy sikerült... és votl kb 16 ziccere.....

Persze a Bl döntőn azért csak sikerült... de...

Laporta mindenesetre odaszúrt egy haláli mondatot :lol:

a legtöbb játékos hozzánk akar jönni... Óriási
noname
Llegenda del Barça

2009.06.07. 14:38:54

Sztem ebbe a 3-4-be nincs benne Henrique.
Védő még mindenképp kell, legalább 1, de valszeg 2, kp is kell 1 vagy 2 attól függően h Guddy maradni akar-e.Támadósorba is szinte biztos jön vki.
Szóal nekem Henriquen kívül is kijön 4-5 igazolás. :roll:
A Fifa egy szégyen
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.07. 14:31:30

Laporta azt mondta,hogy 3-4 igazolás lesz. Ebből kiindulva,ha végignézzük az említett neveket sejteni lehet valamit.

1.Henrique - ő biztosan visszajön a nyáron,mert Milito ügye kérdéses. Egyrészt mert nem biztos,hogy fel fog már épülni,másrészt pedig ha fel is épül ennyi kihagyás után már kevés az esély,hogy olyan magas szinten folytatni tudja. Így pedig a Puyol,Márquez,Pique,Cáceres,Henrique maradnak középre,akik közül Puyo és Márquez sem lesz már fiatalabb. Ennyi védő kell középre, főleg,hogy Puyol és Cáceres esetleg szélen is megállja a helyét,Márquez pedig vkp poszton is szerepelhet afrika kupa ideje alatt.
2.Szélső védő - Akár Bruno Saltor vagy valaki más,aki be tudna ugrani Alves helyett. 2 szélsőt biztosan nem fogunk igazolni (Alves pótlására és Syl helyett is),mert az előbb említett Puyol és Cáceres mellett még V.Sánchez is szerepelhet szélsőként a többi fiatalról nem is beszélve.
3.Silva/Ribery/Agüero trio közül valaki - Mindegyikükről volt már szó és mind képesek lennének Henry és Iniesta helyett is szerepelni. A távozó Gudjohnsent pedig Hleb tudná a középpályán helyettesíteni - szerintem a fehérorosz jobb játékos,mint Guddy.
4. esetleges csatár - itt konkrétan az Ibra-Eto'o cseréről van szó. Ez abban az esetben lehet opció,ha Eto'o-val nem tudnának megegyezni. Ez egy -két héten belül ki fog derülni,mert elkezdik a tárgyalásokat ( amire Laporta is utalt ). Ha nem tartjuk meg Eto'o-t az a nyár baklövése lehet,rámehet a következő szezon. A két játékos között nincs különbség sem játéktudásban ,sem fizetésben(ami azért elég lényeges jelen helyzetben), statisztika azért szól Eto'o mellett,mert idén a Barca jobb volt az Internél minden téren. DE! Eto'o és Ibra közötti különbség a hozzáállás.Eto'o- küzd,hajt ,védekezik,hazaadás esetén zavarja a kapust (sprintel,mégha tudja ,hogy nem is éri el a labdát),ha labdát veszít igyekszik visszaszerezni, Ibra ha labdát veszít reklamál vagy megáll,védekezni pedig nem szokott,nem megy vissza labdáért a középpályára. Eto'o részt vesz az összjátékban,Ibra cselez,vagy távolról is rálövi. Távoli lövések terén sem tennék különbséget,mert Eto'o is lőtt annyi gólt az előző szezonokban távolabbról,mint Ibra. idén a csapatjáték volt meghatározó a Barcában,végletekig kijátszott helyzetekkel,ebbe a játékba Eto'o jobban beleillik. Végezetül pedig amíg Ibra egy percet sem játszott Spanylországban -zsákbamacska,mert elsülhet elég rosszul is ; addig Eto'o itt "nőtt fel" .... és ez azért nem mindegy.
nuh
Barça B

2009.06.07. 14:12:53

Agüero-val az a baj hogy ő is alacsony akkora mint messi alapvetően ez nem probléma de ő inkább Eto'o posztjára lenne jó persze bal szélen is elügyeskedhet( de oda inkább Ribéry ) csak a egy meccsen kiállni két 1,69 es emberrel az kicsit húzós szerintem meg Agüero-nak van kivásárlási ára ami ha jól tudom 50millió ami elég sok
szerintem Benzemá-t kéne megvenni mert fizikuma Eto'o-éra hasonlít és szerintem stílusa is és fokozatosan be lehetne építeni a csapatban és nagy előny hogy hosszú távra lehet vele tervezni
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.07. 14:08:11

BlauGranaGroc írta: Persze jövőre nyílván, ha Messi vagy Xavi gyenge lesz majd eladjuk őket. Zlatan nem illeszkedik be és csak 15 gólig jut, túladunk rajta?
Samu jól szerepelt 5 éven át és mégis mennie kell. Ebben mi a logika?

Henry távozása nyílván nagy frissítést fog jelenteni, ha nem is lesz kezdő játékos Ribery vagy más balszélső érkezésével.
A Barca régóta ugyanazt játsza, a csapatok kívültől fújják már a játékunkat, mégis tudtunk eredményeket elérni. Amikor megpróbálunk változtatni mindig saját magunkat csapjuk be vele és nem az ellenfelet.
Komolyan mondom nem értelek.
Abszolút átgondolatlan módon irosgatod itt a hozzászólásokat, más véleményét figyelembe se véve, ráadásul eltúlzod a dolgokat.
Azért kicsit gondolkozz már el azon,h miért szereted a Barcát...

Meg ez, hogy "amikor megpróbálunk változtatni magunkat csapjuk be?"...
Hát ha változtatni kellett, nem mindig saját akartból volt, a kényszer nagy úr.
És még ezek a klasszis játékosok sem tudnak mindig csúcsformában játszani.
És akkor mi van, ha régóta ugyanazt játssza a csapat?
Ez a Barca stílusa, ez illik is a csapathoz, és tökéletes játékosaink vannak ennek a taktikának a megvalósításához.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Valbali
Capitá del Barça

2009.06.07. 13:54:23

Rikinho20 írta:
Ronaldinho&Barca írta:Henrique érkezésének örülnék. Állítólag jó szezont futott le kölcsönben, kíváncsian várom nálunk hogy bizonyít majd. Védőposztra elkél az erősítés. Cécerest viszont kölcsönbe adnám. Neki most sok játéklehetőség kell, úgy tudna csak igazán jól fejlődni. Riberynek nagyon örülnék, ha sikerülne megfogni, kész kincs az az ember, nagy harc lesz érte, ő az a játékos aki sok pénzt megér. Viszont akkor támadónk lesz pár, ezért is merülhet fel Bojan kölcsönbe adása, amit én azért elleneznék, lehet sok játéklehetőség kell neki, de Henrytól, Samutól Messitől és sorolhatnám milyen kiválló játékosoktól nem mindennap tanulhat az ember.
Amúgy az afrikai torna amit ősszel szoktak megrendezni, idén lesz ugye? :?
tudtommal jövő év eleje (január környéke)... de javítsatok ki ha nem így van... :roll:
Január - Február.
Kép
LPKeke
Jugador del Barça

2009.06.07. 13:48:48

Poszi írta:Most már a sporton is cikkeznek Agüeroról:
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Én személy szerint jobban örülnék Agueronak,mint Ibrának de ez is következményeket von maga után. Ha marad Eto akkor Bojannal együtt 3 középcsatárunk lesz és ez már megint sok lehet, feltéve ha jön Ribery. Én csak úgy tudnám ezt elképzelni hogy Henry fog elmenni, de az is ki akarná? Az is még megoldás lehetne, ha Bojan elmenne kölcsönbe, de ezt tudjuk, hogy nem nagyon szeretné. Addig meg szerintem fölösleges ezeken gondolkodni, amíg nem tudjuk mi lesz Eto sorsa.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 13:45:28

BlauGranaGroc írta: ...
Ja, hogy te Eto'o-ról beszéltél. Örülök, hogy végre kimondtad, így legalább nem kell a levegőben tapogatózni, hogy mi is a problémád :)

Nem mondasz igazat azzal, hogy nem volt panasz Samura. Nem emlékszel, hogy hány meccsen fütyülte ki őt a katalán publikum? Nem emlékszel, hogy már tavaly is el akarta küldeni őt Pep? Az igaz, hogy amikor nem volt vele probléma, akkor pompásan teljesített. Ahogy most is.
+ Yaya tökéletesen helytállt középhátvédként is, tehát szerencse, hogy nem te voltál az edzőnk :)

Továbbra is fenntartom, + olvasd el a Laporta-cikk utolsó bekezdését: hogy kell a változtatás. És lehet, hogy Pep makacs bizonyos dolgokban, de nehogy már te, vagy bárki más legyen az okosabb vele szemben három megnyert cím után...
A te magánügyed, hogy mennyire szereted Eto'o-t, de elsősorban a csapat érdekeit kell nézni, és ha úgy gondolja Pep, hogy ebbe nem fér bele Eto'o, akkor ennyi. (Különben is: lehet, hogy belefér, csak Eto'ot ezzel zsarolják, hogy hosszabbítson szerződést, még semmi sem tuti).
Én csak annyit mondok, hogy Pep már bizonyított. Új emberek - motiváció fenntartása. Tőlem jöhet Ribéry, vagy Ibra, mehet XY, én bízom Pepben.
Poszi
Jugador del Barça

2009.06.07. 13:43:07

Most már a sporton is cikkeznek Agüeroról:
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.07. 13:28:05

Mikaos írta:Pár játékos kivételt képezne, de nyilván direkt torzítottad el a dolgot. Tehát továbbra is maradunk a logika pályáján: ahogy Hlebet is el fogjuk adni egy év után (legalábbis nagyon kifele áll a rúdja), úgy eladható más, új játékos is, aki rosszul játszik. Hiszen itt lesz a példa rá!!! - Mi ez, ha nem logika?
Pep egyáltalán nem viccel, simán elküldte Ronaldinho-t, és Decot is. Gondoltad volna 3 évvel ezelőtt, hogy ez a két ember elkerül ettől a klubtól? Én, megmondom őszintén: nem! Tehát megint itt a példa, hogy nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember szeretné/várná. Ha valaki rosszul játszik, vagy nem dolgozik: el fog menni. Ez nem tipp, hanem a logika, amit Pep vezetett be már tavaly nyáron. Bizonyos emberek kiismerhetővé válnak, vagy kiöregednek: jönnek helyettük újak.

Hogy én is torzítsam elgondolásodat: ennyi erővel, akkor egy csapatnak soha nem kéne igazolnia senkit, hanem ugyanaz a csapat játszana 15 évig!
Hleb, Hleb.. nem róla van szó. Eto'o eladásában magyarázd meg a logikát, ne a fehéroroszéban! A kamerunit meg ne hasonlítsd már se Hlebhez, se R10-hez vagy Decohoz!
Mégegyszer a gyengébbek kedvéért is: Samu 5 éve a csapat legjobb góllővője, teljesítményére, küzdeniakarására soha nem lehetett panasz. Jó korban(annyi idős, mint az esetleges érkező) és kondiban van. Semmi jel nem utal arra, hogy teljesítménye visszaesne az elkövetkező években. Tökéletesen passzol a Barca által játszott játékba, csapattársaival maximális összhangban van. Nem volt soha rá panasz a csapattársak részéről, sőt a látottak alapján nagyon jó viszonyban van még a nagy riválissokkal(Henry) is. A pályán sportszerűbb játékosokat ritkán találni, 1-2 régebbi(több évvel ezelőtti) nem túl szép megnyílvánulásán kívül emberileg sem lehet rá panasz.
Azt, hogy mi van a szerződésével nem tudjuk sajnos. A sokat kérne dolgot több okból sem tartom valószinűnek: 1.: Messi többet keres nála, 2.: nem ültek le vele tárgyalni ergo az igényei nem is derülhettek ki 3.: eddig nem volt kapzsi.
Én az egész dolog mögött Pep makacsságát érzem. Ő elhatározta, hogy valamilyen okból neki más kell és ragaszkodik ehhez. Ahogyan ragaszkodott Yayahoz középsőhátvédként egy rossz elődöntő után, ami végülis a szerencsének köszönhetően alakult mégis jól. Ezek a makacs dolgok sok jóra nem fognak vezetni. Eddig minden bejött, de majd amikor nagyot koppan talán elgondolkozik, az a baj nem csak ő fog ezzel szívni. Addig száguldozik mindenki, ameddig nem éri egy baleset.

Remélem a jövőhéten lezárul végre az egész csatár kérdés. Lesz ami lesz, már nem is érdekel.
nuh
Barça B

2009.06.07. 13:17:44

Szerintem egyértelműen kell vki a bal szélre mind a középpályára mind a támadósorba, mert Iniesta sérülése arra utal, hogy fizikailag nem lehet bírni ekkora terhelést folyamatosan ezért kell őt tudni helyettesíteni esetenként azt is elkerülve ugye hogy két poszton kelljen játszania, ugye amikor Henry sérült volt vagy nem játszott mert esetleg fáradt(ami valószínű egyre többször fog előfordulni mivel most lesz 32 éves) a két posztot úgy értem amikor Ini helyére bejött Keita ő meg előrement nagyjából Henry helyére
ezt Ribéry leigazolásával lehetne megelőzni és szerintem probléma sem lenne abból hogy ki mennyit játszik és ki van a kezdőben
CFirpo3
Fejléc Specialista :)

2009.06.07. 13:08:58

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Nem bánnám, HA nem lenne már ígyis rengeteg védőnk. Amúgy meg ez teljesen kitalációnak tűnik és amúgy is megszerezhetetlen.
Ezek az újságírók nem tudnak mást csinálni szabadidejükben, mint, hogy ilyeneket kitalálnak? :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 12:45:05

BlauGranaGroc írta: Persze jövőre nyílván, ha Messi vagy Xavi gyenge lesz majd eladjuk őket. Zlatan nem illeszkedik be és csak 15 gólig jut, túladunk rajta?
Samu jól szerepelt 5 éven át és mégis mennie kell. Ebben mi a logika?
Pár játékos kivételt képezne, de nyilván direkt torzítottad el a dolgot. Tehát továbbra is maradunk a logika pályáján: ahogy Hlebet is el fogjuk adni egy év után (legalábbis nagyon kifele áll a rúdja), úgy eladható más, új játékos is, aki rosszul játszik. Hiszen itt lesz a példa rá!!! - Mi ez, ha nem logika?
Pep egyáltalán nem viccel, simán elküldte Ronaldinho-t, és Decot is. Gondoltad volna 3 évvel ezelőtt, hogy ez a két ember elkerül ettől a klubtól? Én, megmondom őszintén: nem! Tehát megint itt a példa, hogy nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember szeretné/várná. Ha valaki rosszul játszik, vagy nem dolgozik: el fog menni. Ez nem tipp, hanem a logika, amit Pep vezetett be már tavaly nyáron. Bizonyos emberek kiismerhetővé válnak, vagy kiöregednek: jönnek helyettük újak.

Hogy én is torzítsam elgondolásodat: ennyi erővel, akkor egy csapatnak soha nem kéne igazolnia senkit, hanem ugyanaz a csapat játszana 15 évig!
Lezárt