Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem írtad le, hogy kinek a részéről nem volt panasz. Olvasd el újra hsz-ed.BlauGranaGroc írta: Én azt írtam a csapattársak részéről nem volt panasz. Ne ferdíts!
Lehet, hogy véletlen volt a dolog (bár 2 meccs már nem hiszem, hogy ez a kategória), de akkor is így volt a legbiztosabb megoldás. Nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha Cáceres játszik, de egy a lényeg: ez bejött, és jó húzásnak bizonyult.BlauGranaGroc írta: Yaya helytállt védőként is, de a középpálya gyenge volt a chelsea ellen és nem ment a játék az egész csapatnak.
Pep a főnök, és sikeres. Másrészt hiába bizonyított 5 évet az a játékos, ha abból csak 1-2 év volt sikeres a csapat szempontjából. Csapat az első, és ennek van alárendelve minden játékos. Ehhez szintén jó érzék kell, hogy valaki időben felismerje, hogy szükséges a változtatás. Lehet, hogy nem most lenne, lehet, hogy igen: ezt majd az eredmények igazolni fogják.BlauGranaGroc írta: Érdekes, hogy benne jobban bízol, mint az 5 éve bizonyító játékosban.
Nemértetted mit írtam. Arra értettem h Henriquet sztem nem tekinti érkezőnek, mert ő eddig is a Barca játékosa volt.Colos írta:Ha Laporta azt mondta, 3-4, akkor azt úgy is gondolta.
Vidic ki van csukva, Agüero után pedig nem érdeklődünk, ő dumált vmit az edzőtáborban Messiről meg a Barcáról.krisz100 írta:hello!
olvastam a SPORT-on h érdeklődünk vidic és aguero után..szerintetek igaz?
És Benzema vajon miért lenne jó?Tdavid írta:Én a magam részéről a két franciának örülnék!
Vagyis Benzema és Ribéry!!!!
Jó lenne ha ők jönnének
2 gólt lőtt az utolsó három bajnokin, plusz lőtt egyet ugye a BL-döntőn, vagyis utolsó négy meccsén három gól...ke.andy írta:az utolsó 3-4 bajnoki meccs nem szólt másról, hogy Samu rúgjál gólt. ebből egy sikerült... és votl kb 16 ziccere.....
Persze a Bl döntőn azért csak sikerült... de...
Ha Laporta azt mondta, 3-4, akkor azt úgy is gondolta.noname írta:Szóal nekem Henriquen kívül is kijön 4-5 igazolás.
Én azt írtam a csapattársak részéről nem volt panasz. Ne ferdíts!Mikaos írta:Nem mondasz igazat azzal, hogy nem volt panasz Samura. Nem emlékszel, hogy hány meccsen fütyülte ki őt a katalán publikum? Nem emlékszel, hogy már tavaly is el akarta küldeni őt Pep? Az igaz, hogy amikor nem volt vele probléma, akkor pompásan teljesített. Ahogy most is.
+ Yaya tökéletesen helytállt középhátvédként is, tehát szerencse, hogy nem te voltál az edzőnk
....
A te magánügyed, hogy mennyire szereted Eto'o-t, de elsősorban a csapat érdekeit kell nézni, és ha úgy gondolja Pep, hogy ebbe nem fér bele Eto'o, akkor ennyi. (Különben is: lehet, hogy belefér, csak Eto'ot ezzel zsarolják, hogy hosszabbítson szerződést, még semmi sem tuti).
Én csak annyit mondok, hogy Pep már bizonyított. Új emberek - motiváció fenntartása. Tőlem jöhet Ribéry, vagy Ibra, mehet XY, én bízom Pepben.
Mit túloztam el? Csak tényeket írtam.kudu írta:Komolyan mondom nem értelek.
Abszolút átgondolatlan módon irosgatod itt a hozzászólásokat, más véleményét figyelembe se véve, ráadásul eltúlzod a dolgokat.
Azért kicsit gondolkozz már el azon,h miért szereted a Barcát...
Soehol nem írtam, hogy baj lenne mert mindig ugyanazt játszuk, pont ellenkezőleg.kudu írta:És akkor mi van, ha régóta ugyanazt játssza a csapat?
Ez a Barca stílusa, ez illik is a csapathoz, és tökéletes játékosaink vannak ennek a taktikának a megvalósításához.
Komolyan mondom nem értelek.BlauGranaGroc írta: Persze jövőre nyílván, ha Messi vagy Xavi gyenge lesz majd eladjuk őket. Zlatan nem illeszkedik be és csak 15 gólig jut, túladunk rajta?
Samu jól szerepelt 5 éven át és mégis mennie kell. Ebben mi a logika?
Henry távozása nyílván nagy frissítést fog jelenteni, ha nem is lesz kezdő játékos Ribery vagy más balszélső érkezésével.
A Barca régóta ugyanazt játsza, a csapatok kívültől fújják már a játékunkat, mégis tudtunk eredményeket elérni. Amikor megpróbálunk változtatni mindig saját magunkat csapjuk be vele és nem az ellenfelet.
Január - Február.Rikinho20 írta:tudtommal jövő év eleje (január környéke)... de javítsatok ki ha nem így van...Ronaldinho&Barca írta:Henrique érkezésének örülnék. Állítólag jó szezont futott le kölcsönben, kíváncsian várom nálunk hogy bizonyít majd. Védőposztra elkél az erősítés. Cécerest viszont kölcsönbe adnám. Neki most sok játéklehetőség kell, úgy tudna csak igazán jól fejlődni. Riberynek nagyon örülnék, ha sikerülne megfogni, kész kincs az az ember, nagy harc lesz érte, ő az a játékos aki sok pénzt megér. Viszont akkor támadónk lesz pár, ezért is merülhet fel Bojan kölcsönbe adása, amit én azért elleneznék, lehet sok játéklehetőség kell neki, de Henrytól, Samutól Messitől és sorolhatnám milyen kiválló játékosoktól nem mindennap tanulhat az ember.
Amúgy az afrikai torna amit ősszel szoktak megrendezni, idén lesz ugye?
Én személy szerint jobban örülnék Agueronak,mint Ibrának de ez is következményeket von maga után. Ha marad Eto akkor Bojannal együtt 3 középcsatárunk lesz és ez már megint sok lehet, feltéve ha jön Ribery. Én csak úgy tudnám ezt elképzelni hogy Henry fog elmenni, de az is ki akarná? Az is még megoldás lehetne, ha Bojan elmenne kölcsönbe, de ezt tudjuk, hogy nem nagyon szeretné. Addig meg szerintem fölösleges ezeken gondolkodni, amíg nem tudjuk mi lesz Eto sorsa.Poszi írta:Most már a sporton is cikkeznek Agüeroról:
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Ja, hogy te Eto'o-ról beszéltél. Örülök, hogy végre kimondtad, így legalább nem kell a levegőben tapogatózni, hogy mi is a problémádBlauGranaGroc írta: ...
Hleb, Hleb.. nem róla van szó. Eto'o eladásában magyarázd meg a logikát, ne a fehéroroszéban! A kamerunit meg ne hasonlítsd már se Hlebhez, se R10-hez vagy Decohoz!Mikaos írta:Pár játékos kivételt képezne, de nyilván direkt torzítottad el a dolgot. Tehát továbbra is maradunk a logika pályáján: ahogy Hlebet is el fogjuk adni egy év után (legalábbis nagyon kifele áll a rúdja), úgy eladható más, új játékos is, aki rosszul játszik. Hiszen itt lesz a példa rá!!! - Mi ez, ha nem logika?
Pep egyáltalán nem viccel, simán elküldte Ronaldinho-t, és Decot is. Gondoltad volna 3 évvel ezelőtt, hogy ez a két ember elkerül ettől a klubtól? Én, megmondom őszintén: nem! Tehát megint itt a példa, hogy nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember szeretné/várná. Ha valaki rosszul játszik, vagy nem dolgozik: el fog menni. Ez nem tipp, hanem a logika, amit Pep vezetett be már tavaly nyáron. Bizonyos emberek kiismerhetővé válnak, vagy kiöregednek: jönnek helyettük újak.
Hogy én is torzítsam elgondolásodat: ennyi erővel, akkor egy csapatnak soha nem kéne igazolnia senkit, hanem ugyanaz a csapat játszana 15 évig!
Pár játékos kivételt képezne, de nyilván direkt torzítottad el a dolgot. Tehát továbbra is maradunk a logika pályáján: ahogy Hlebet is el fogjuk adni egy év után (legalábbis nagyon kifele áll a rúdja), úgy eladható más, új játékos is, aki rosszul játszik. Hiszen itt lesz a példa rá!!! - Mi ez, ha nem logika?BlauGranaGroc írta: Persze jövőre nyílván, ha Messi vagy Xavi gyenge lesz majd eladjuk őket. Zlatan nem illeszkedik be és csak 15 gólig jut, túladunk rajta?
Samu jól szerepelt 5 éven át és mégis mennie kell. Ebben mi a logika?