A Magyar Barca Zártosztály #2
- Charlie
- Öreg Harcos
Silva Hello!
Hallottam miket mondtak a többiek a Milanosokra a torna előtt, és gondoltam hogy amíg nem pofáznak addig én/mi se fogunk.
DE!
Végig kaptuk az áldást, meg tőlük volt hangos az egész lelátó, mivel annyian voltak mint a szemét, és egy ökör módjára viselkedtek. Természetesen nem a focival kapcsolatba volt tőlük hangos...
Nem tom mennyire figyeltétek a meccseink közbe, de egyfolytába osztottak minket. Ezen felbuzdulva elmondtam a véleményem nekik a mérkőzéseik alatt. Félhangosan, akkor amikor közel voltak hozzánk.
Aztán miután nekiállt az 1ik, baromi gúnyosan Zolinak, na akkor eldurrant az agyam - a nagy utolsó meccs előtti izgalomba - , és elmagyaráztam neki a dolgokat...Fülét-Farkát behúzta.Kussolt.
Ennyit róluk.
C.

Hallottam miket mondtak a többiek a Milanosokra a torna előtt, és gondoltam hogy amíg nem pofáznak addig én/mi se fogunk.
DE!
Végig kaptuk az áldást, meg tőlük volt hangos az egész lelátó, mivel annyian voltak mint a szemét, és egy ökör módjára viselkedtek. Természetesen nem a focival kapcsolatba volt tőlük hangos...
Nem tom mennyire figyeltétek a meccseink közbe, de egyfolytába osztottak minket. Ezen felbuzdulva elmondtam a véleményem nekik a mérkőzéseik alatt. Félhangosan, akkor amikor közel voltak hozzánk.
Aztán miután nekiállt az 1ik, baromi gúnyosan Zolinak, na akkor eldurrant az agyam - a nagy utolsó meccs előtti izgalomba - , és elmagyaráztam neki a dolgokat...Fülét-Farkát behúzta.Kussolt.
Ennyit róluk.
C.
-
- Director del Fútbol
Srácok! Legyen már eszetek, és fejezzétek be a nyilvános topikban más csapatok tagjainak szidalmazását, különben sosem lesz vége ennek az idétlen ellenségeskedésnek! Kérlek bennetket! Persze ez azoknak szól, akik elkezdték, a többiek meg ne is kezdjék el! Köszönöm.
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
asszem sikerült, jól játszottál!Scorpion írta:Srácok. Lélekben kezdjetek erősen készülni. Közeleg a nap!:)
Én már bő másfél hete mentálisan erre készülök. Remélem abszolút koncentrált leszek. Ki is alszom magam, amennyire csak bírom!:)
Holnap találkozunk, és küzdünk, játszunk majd méltóképpen eltöltünk egy kellemes estét is.
Ámen!

- Scorpion
- Capitá del Barça
Srácok. Lélekben kezdjetek erősen készülni. Közeleg a nap!:)
Én már bő másfél hete mentálisan erre készülök. Remélem abszolút koncentrált leszek. Ki is alszom magam, amennyire csak bírom!:)
Holnap találkozunk, és küzdünk, játszunk majd méltóképpen eltöltünk egy kellemes estét is.
Ámen!
Ámen!
-
- Entrenador del Barça
Ha jól megy a dolog nem fogok belenyúlni!Scorpion írta: Ha ép jól megy a szekér veszélyes belenyúlni! S ha sorok lesznek, vigyázni kell arra, hogy közel egyforma erősek legyenek, mert különben jöhetnek a bajok. Szóval mindenképp meg kell vitatni a felállást és a cseréket! Még egy dolog ami fontos lehet. Ez lelkiismereti dolog. Ha vki érzi, fárad vagy ilyesmi.
Mindenképp hasonló erősségü sorokat szeretnék!
Ha valaki fáradt vagy nem elvárhatóan teljesít azt mint már említettem le fogom hozni!!!
Holnap legkésőbb mindenki 10:00 legyen kint. eligazítás ott lesz!!!
-
- Entrenador del Barça
Kapd bééééééééé Csongor!!!barcafan írta:hmm a skizofrén...Bercy írta: természetesen le fogjuk cserélni, de azt is úgy, hogy mikor épp nincs játékban.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A le fogjuk cserélni alatt a csapatot értettem

- Scorpion
- Capitá del Barça
Az első meccsen nem tufok majd résztvenni. Ott leszek a Fehérvári úton, de 10.30-tól lesz még 1 meccsem. Ha jól tudom a Man U nem annyira vérmes csapat és bízom benne, nélkülem is nyerünk azon a meccsen. Onnantól az összes meccsen a csapat rendelkezésére állok. Sorcsere kérdéshez annyit, hogy csatlakozok Zsoltihoz. Rugalmasan kell állni ehhez. Ha ép jól megy a szekér veszélyes belenyúlni! S ha sorok lesznek, vigyázni kell arra, hogy közel egyforma erősek legyenek, mert különben jöhetnek a bajok. Szóval mindenképp meg kell vitatni a felállást és a cseréket! Még egy dolog ami fontos lehet. Ez lelkiismereti dolog. Ha vki érzi, fárad vagy ilyesmi. Akkor mikor holtidő van cseréljen. Pihi után többet fog tudni nyújtani. Ez igazán az elöl levő emberekre lehet igaz. Nekik van több futnivalójuk. (Tapasztalat)
Lényeg. Ügyesen, okosan, végig koncentráltan, s ekkor nagy baj nem lehet!
Lényeg. Ügyesen, okosan, végig koncentráltan, s ekkor nagy baj nem lehet!
-
- Entrenador del Barça
Alapból sorokat kell kialakítani, mivel 10 perces meccsek elég pörögsek ahhoz, hogy gyors cseréket hajtsunk végre úgy, hogy közben támad az ellenfél.
Ezért mindenképp félidőnként cserélünk.
Mint Csongor is említette ha valaki botladozik vagy egyéb módon hívja fel a figyelmünket a bénázásra természetesen le fogjuk cserélni, de azt is úgy, hogy mikor épp nincs játékban.
Tanulva a selejtezőn látott cseremutatványokon nem akarom azt, hogy abból kapjunk gólt, hogy épp támadnak az ellenfelek miközben mi vígan cserélgetünk...
Ezért mindenképp félidőnként cserélünk.
Mint Csongor is említette ha valaki botladozik vagy egyéb módon hívja fel a figyelmünket a bénázásra természetesen le fogjuk cserélni, de azt is úgy, hogy mikor épp nincs játékban.
Tanulva a selejtezőn látott cseremutatványokon nem akarom azt, hogy abból kapjunk gólt, hogy épp támadnak az ellenfelek miközben mi vígan cserélgetünk...
-
- Entrenador del Barça
Sorcsere az azért nem jó,mert ha valaki nagyon jó formában van(akkor játszania kellene többet),illetve rosszul játszik,akkor is fent van 10 percig!Persze mi sorcserével nyertünk kerületi tornát,rossz teljesítmény sem igazán volt,szóval kicsit magam ellen beszéltem,de remélem itt is beválik!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
antiimperialista írta:Majdnem elfelejtettem: Csongor mellett elsősorban Vito barátomnak jár a köszönet azért, hogy jogot kaptam a topic látogatására!
Köszönöm, Vito!
Nah,ide már minden CI-t beengednek

-
- Director del Fútbol
Majdnem elfelejtettem: Csongor mellett elsősorban Vito barátomnak jár a köszönet azért, hogy jogot kaptam a topic látogatására!
Köszönöm, Vito!
Köszönöm, Vito!
-
- Director del Fútbol
Nem lehetne az az ár, hogy amiért kaptam itt jogot, cserébe nem váglak jól pofán? 

-
- Director del Fútbol
Vazze, Csongor, Te aztán gyors vagy 
Sört nem kapsz, mert megint úgy fogsz kinézni, mint a találkozón

Sört nem kapsz, mert megint úgy fogsz kinézni, mint a találkozón

-
- Director del Fútbol
No, itt vagyok! Köszönöm a jogot, élni is fogok vele, majd meghálálom pár góllal a tornán
Kicsit visszaolvasgattam, a kapuskérdéshez csak annyit, hogy bár nem ismerem a Szundi nevű srácot, lehet egy kapus bármilyen jó, ha jól oldunk meg egy-egy ziccert, esélye sem lesz.
A mi Charlienk pedig igen jó! Ráadásul előtte jó kis védelem lesz
Bercy utalt arra, hogy sorcserével fogunk játszani (1 sor 1 félidő). Megvannak már a sorok?

Kicsit visszaolvasgattam, a kapuskérdéshez csak annyit, hogy bár nem ismerem a Szundi nevű srácot, lehet egy kapus bármilyen jó, ha jól oldunk meg egy-egy ziccert, esélye sem lesz.
A mi Charlienk pedig igen jó! Ráadásul előtte jó kis védelem lesz

Bercy utalt arra, hogy sorcserével fogunk játszani (1 sor 1 félidő). Megvannak már a sorok?
-
- Entrenador del Barça
Milannak 2 garnitúrája is van!Fehérben játszanak ellenünk!
Az nem baj hogy nem számozott!
Az nem baj hogy nem számozott!